Dış Aksesuarlar

Katlanabilir araba ön cam güneşlik araba güneş gölge NanoDouble katmanlı tasarım için güçlü gölgeleme ve daha fazla ısı yalıtım 99

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺220.23

Normal fiyat: ₺319.18

Renk
sku:
  • e1253
Tanım

Ürün Açıklaması

Ürün Listesi:

Adı: araç camı Güneşlik

2. Yalıtım ve yüksek sıcaklıkta ışınlama, araçtaki aksesuarların güneş ışığına maruz kalması nedeniyle yaşlanmasını ve solmasını önleyebilir;

1、Maksimum UV ve Güneş Koruması: Ağ, zararlı UV ışınlarının %99'unu engellemek ve güneşin parlamasını ve ısısını azaltmak için güneş ışığına maruz kalmanızı önleyebilir.Değil gibi diğer ucuz plastik gölge, bizim araba pencere gölgeliği arabada serin hissettirecek.Bebeğinizi güneşten koruyun effectively.It bebeğiniz, evcil hayvanınız ve kendiniz için en iyi seçimdir.

1. Aracın içindeki sıcaklığı serin ve rahat tutun;

Özellikler:

2、Akıllı Anti-UVs Tasarımı: Araç ön camı güneş gölge reflektörü, aracınızın iç kısmının ısınmasını ve güneşin UV ışınlarının doğrudan arabanıza çarpmasını engellemesini önlemek için tasarlanmıştır.Arabanız havalıysa, koltuklarınız ve direksiyon simidiniz de öyle.

Mermi Noktaları:

Belirleme:

Boyutu: Yaklaşık 70 * 140 cm

A: her iki tarafta siyah

Ambalaj: 1 adet/saklama çantası ambalaj

Uygulanabilir modeller: Evrensel

Tanım:

5、Boyut: Yaklaşık 70*140 cm.70*140 cm iç ölçümü aşmayan ön camlarla gerçekten iyi uyuyor.Orta boy arabalar için en iyisi.Lütfen satın almadan önce ölçün!

Renk:

3、Arabanızı koruyun: Yüksek kaliteli ve dayanıklı çift kalın nanos seviyeli kumaştan yapılmış, aracınızın iç sıcaklığını korumak için araç ön camı güneşlik, böylece aracınızın koltukları serin kalır ve ellerinizi direksiyonda yakmadan.

1. Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Notlar:

3. Depolama basit ve kullanışlıdır ve bir dönüşle katlanabilir ve katlanabilir.

4、Kurulumu kolay: Araba Ön Cam güneş Gölge çok hafif ve kurulumu kolaydır.Sadece ön camın altına yerleştirin.ve katlanabilir, rahatça saklayabilirsiniz.

Malzeme: gümüş kaplı bant kumaş

Araba güneşliğimiz güneş parlamasını azaltmaya ve ısıyı azaltmaya yardımcı olur, bir ısı kalkanı sağlar ve sıcak havalarda araç soğutucularınızı, daha fazla sıcak koltuk, direksiyon simidi ve şikayetinizi önler summer.It saniyeler içinde dışarı çıkması ve katlanması kolaydır.Herhangi bir vantuz veya yapıştırıcı olmadan saniyeler içinde kurulur ve katlanır.Araba güneşliğinizi kapı cebinizde, güneşliğinizin arkasında veya araba koltuğunuzun arkasında saklayın protector.It uygundur ve yerden tasarruf sağlar.Ölçüm 70*140cm.SUV'lar, Kamyonlar, Kamyonetler ve Arabalar dahil olmak üzere ön camlara sahip çoğu araç için uygundur, alıcıların satın almadan önce ölçmelerini öneririz.

B: bir tarafta siyah, diğer tarafta gümüş

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Kullanım talimatları: ön camı doğrudan döşeyin

1 * Araba Ön Cam Güneş Gölge

Etiketler: araba ön cam güneşlik araba güneş gölge, geri çekilebilir ön cam, ön cam güneşlik, Gölge, ön cam güneşlik, güneş gölge

Ürün özellikleri

Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler