Elektronik Bileşenler ve Sarf Malzemeleri

Çapı 35mm, yüksek 16mm tam alüminyum amplifikatör katı topuzu ses potansiyometre topuzu HIFI stereo amplifikatör topuzu

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺187.00

Normal fiyat: ₺214.89

Renk
sku:
  • e1438
Tanım

Ürün Açıklaması

5. Biz tüm nakliye maliyeti taşıyacak ürün(ler) (olan) reklamı gibi değil.

3.30 gün sonra öğeyi almazsanız, lütfen bizimle iletişime geçin, teslimat sorununu araştıracağız ve çözeceğiz.

2.Arızalı ürünler, siparişinizi verdiğiniz tarihten itibaren 30 gün içinde iade edilmelidir.

1.Biz ödeme temizledi sonra 2-7 iş günü içinde sipariş gemi.

4. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM Edsmenerji.com.tr işlemi iptal SONRA.YA da bir yedek seçebilirsiniz.

Ödeme ve Ödeme

2.In çoğu durumda, öğe 8 ila 15 iş günü içinde ülkelerin çoğuna ulaşacaktır. days.To bazı uzak bölgeler 20 iş gününden fazla sürebilir.

3. Detay adresiniz uzak alan bölgesine aitse, ekspres maliyet standarttan daha yüksek olacaktır.

2. Alışveriş deneyiminizden memnun değilseniz, nötr veya olumsuz bir geri bildirim bırakmaya karar vermeden önce bir çözüm almak için lütfen bizimle iletişime geçin,en kısa sürede sizin için herhangi bir sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız, teşekkürler.

Tüm mesajları her zaman memnuniyetle karşılıyoruz ve aldığımız her mesaja genellikle 24 saat içinde mutlu bir şekilde yanıt veriyoruz.

1. Öğe için ödediğiniz fiyat herhangi bir gümrük vergisini hariç tutar.Mağazamız hedef ülkede herhangi bir görev üstlenmez.

3. Size elimizden geldiğince en iyi hizmeti sunacağız, çünkü geri bildirim beş yıldız için çabalıyoruz.Listelerimiz veya satın alma işleminizle ilgili herhangi bir sorunuz varsa lütfen bana "Mesajlarım" veya "Posta" yoluyla e-posta gönderin

İade ve geri ödeme

Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

EMANET, siparişinizi memnuniyetle alana kadar ödemeyi tutacaktır.

Daha fazla miktar, en iyi indirim ve posta ücreti için lütfen iletişime geçin

Geri bildirim

Hızlı Ücretsiz Gemi Çapı 35mm, yüksek 16mm tam alüminyum amplifikatör katı topuzu ses potansiyometresi topuzu HIFI stereo amplifikatör topuzu için Speküler gümüşümüz var, kumlu siyahı öğütüyoruz (Mat Siyah)

1. Ödemeyi aldıktan sonra olumlu geribildirim bırakacağız, lütfen tüm ayrıntılı Satıcı derecelendirmelerinde bize ve beş yıldız vermeyi unutmayın

Desteğiniz için teşekkür ederiz ,iyi günler dilerim !

bizimle iletişime geçin

Nakliye

*** Moresuns'a hoş geldiniz ***

1.Sadece arızalı ürün değişimi sunulacak.

2. Malları genellikle profomal / ticari faturada ihtiyaç olarak işaretleriz ve herhangi bir GST veya KDV veya diğer ithalat vergilerini en aza indirmeye veya bunlardan kaçınmaya yardımcı olmaya çalışıyoruz, ancak ülkenizin ithalat politikasına bağlı olduğu için hiçbir vergi ücreti garanti edemeyiz.

Katı topuzu, yan ile M4 üst ipek sıkın.Yüzey anodik oksidasyon tedavisi, çapı 35mm, yüksek: 16mm. CNC carsystem, potansiyometre diyafram: 6mm Özel sipariş Açığız !! , MOQ özel yapılmış için 50 adettir .Boyut ve tasarım konusunda herhangi bir gereksiniminiz varsa, lütfen çiziminizi bize gönderin, teşekkür ederim :) (Toplu siparişleri ve Özel servis siparişlerini destekleyin )

4. Bir teslimatın reddedilmesi ve Ofisimize geri gönderilmesi durumunda ücretler uygulanabilir.

3.It ürününüzü aldıktan sonra iadenizi işleme koymak 7 iş günü kadar sürebilir.İade nakliye Alıcı tarafından ödenecektir.Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni

Nakliye yöntemi Taşıyıcı izleme Tahmini teslimat Açıklama Ekonomi nakliye Çin post / Singapur Post Evet 8~20 iş günü Bazen belirsiz bir nedenden dolayı ulaşmak için daha fazla gün sürebilir.Hızlandırılmış Nakliye DHL, Fedex, UPS, TNT...Evet 3~5 iş günü EMS Evet 5~10 iş günü Bazen belirsiz bir nedenden dolayı ulaşmak için daha fazla gün sürebilir.

Özel

Etiketler: classad güç amplifikatörü, katı içi boş tam kollu gömlek, vites topuzu katı, yunus topuzu, alüminyum kasa metal lg k42, bmw hıfı fiber, 35mm kristal düğme, amplifikatör alüminyum topuzu, 35mm 20k potansiyometre, potansiyometre topuzu alüminyum

Ürün özellikleri

Model Numarası Çap 35mm, yüksek 16mm tam alüminyum amplifikatör katı topuzu
Tip tam alüminyum amplifikatör katı topuzu ses potansiyometresi
Teknoloji tam alüminyum amplifikatör katı topuzu ses potansiyometresi
Direnç tam alüminyum amplifikatör katı topuzu ses potansiyometresi
Marka Adı Moresunsdiy'nın sohbeti
Koşul yeni

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler