Bakeware

Silikon Macaron Pişirme Matı-fırın tavaları için-Acıbadem Kurabiyesi / Pasta / Kurabiye Yapımı-Profesyonel Sınıf Yapışmaz

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺55.20

Normal fiyat: ₺92.07

Renk
sku:
  • e15462
Tanım

Ürün Açıklaması

- Yerden Tasarruf Sağlar-Yuvarlanır, Çok Az Yer Kaplar

- Gıda Güvenli, Toksik Olmayan, Hipoalerjenik ve Sağlıklı

Yapışmaz ve kolay temizlenebilir: Artık ovma yok!Yanmış şeker ve yağ bile üzerine düşer.Temizlemek için matı ılık sabunlu suyla durulayın.Bulaşık makinenizde de yıkayabilirsiniz.Tekrarlanan çoklu kullanımlar ve yıkama döngüleri, paspasın yapışmaz özelliklerini etkilemez.Her kullanımdan ve temizlikten sonra tekrar yeni gibi olacak.

Fırın/MİKRODALGA/bulaşık makinesi / DONDURUCU GÜVENLİ-DAYANIKLI ve UZUN ÖMÜRLÜ: Esnektir ancak yırtılmaya karşı dayanıklıdır ve aşırı soğuk ve yoğun ısı koşullarında (-40°F'den 480°F'ye kadar) binlerce kullanıma dayanacak şekilde tasarlanmıştır.

Onları zamanından önce çöpe atmanızın tek nedeni, zamanla yanmış şeker ve yağın yanı sıra aşındırıcı temizlik ürünlerinden zarar görmeleridir.

Yemeklik yağlardan ve yağdan tasarruf edin!Kilometrelerce parşömen kağıdı almayı bırak!Ve fırın tepsilerinden ve tavalardan tasarruf edin!

MÜKEMMEL, tutarlı sonuçlar: Silikon / fiberglas hibrit yapı, ısıyı tüm pişirme yüzeyi boyunca eşit olarak dağıtmaya yardımcı olur, böylece her pişirdiğinizde her zaman mükemmel tutarlı sonuçlar elde edersiniz-artık yanmış ve az pişmiş lekeler kalmaz.

- %100 Yapışmaz ve Temizlenmesi Kolay

İŞTE BU YÜZDEN İNSANLAR BU PASPASLARI KESİNLİKLE SEVİYOR

- Her Pişirdiğinizde Mükemmel, Tutarlı Sonuçlar

Silikon pişirme paspaslarımız, tüm kötü şeyleri fırın tepsilerinizden ve tavalarınızdan uzak tutar ve daha uzun süre dayanmalarına neden olur.

- Fırın, mikrodalga, bulaşık makinesi ve Dondurucu Güvenli

Mükemmel için pişirme, yoğurma, haddeleme, şeker/macaron/pasta/çerez/topuz/ekmek yapma yanı sıra dondurma için et topları, köfte, meyve ve sebze.

- Dayanıklı ve uzun Ömürlü-Binlerce kullanım için iyi

- Çevre Dostu-Toksik Olmayan ve Tamamen Geri Dönüştürülebilir

Çift kalınlık, dayanıklı ve kalıcı:0.7 MM kalınlığındadır ve sadece 0.4 MM olan çoğu pasta paspasından neredeyse iki kat daha kalındır .0.4 MM mat çok ince ve yumuşaktır.

- Çok Amaçlı-Pişirme, Yoğurma, Haddeleme ve Dondurma

Biz sizin memnuniyetiniz için varız.Güvenle alışveriş yapın!

Gıda güvenli / toksik olmayan ve sağlıklı: Üstün kaliteli toksik olmayan malzemelerden yapılmış, pişirme için yağ veya yağ gerekmez, bu da yüksek sıcaklıklara maruz kalan pişirme yağları tarafından üretilen kolesterol, doymuş yağ ve kanserojen maddelerin alımını azaltır.

- Kalın ve büyük-Standart fırın için mükemmel uyum

Etiketler: mantar mutfak, iş elbisesi ceketleri nasıl giyilir, fasulye pişirme, tanımsız pantolon, temizleme araçları pasta, granit bakeware, lisida airbrush, arkadaşım kurabiye kalıbı, flamio silikon kalıp, büyük mat silikon pişirme

Ürün özellikleri

Tip Pişirme & Pasta Araçlar
Seti Numarası 1
Marka Adı Leeseph'in
Sertifika AET, LFGB, CIQ, CE / EU, SGS'nin
Özellik Stok, Çevre Dostu
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Silikon
Model Numarası LBM181014'NIN sohbeti
Pişirme & Pasta Araçlar Türü Pişirme Paspasları ve Gömlekleri

1 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-12-20

    teşekkür ederim

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler