Balık tutma

Balıkçılık Aksesuarları Cazibesi Crankbait Ağırlıkları 12.3 g 50mm Yüzen 0.8-2.5 m Isca Yapay Leurre Wobblers Peche Carpe Balık Mücadele

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺24.07

Normal fiyat: ₺40.68

Renk
sku:
  • e208192
Tanım

Ürün Açıklaması

Renkler: 10 Renk

Yüzdürme: Batan

Farklı monitörlerin renk farkı nedeniyle, ürün renkli ekranının biraz farklı olması normaldir.

3.Daha sonra iade edilen ürün depomuza geldikten sonra size tam bir geri ödeme yapabiliriz.

Balıkçılık Aksesuarları Cazibesi Crankbait Ağırlıkları 12.3 g 50mm Yüzen 0.8-2.5 m Isca Yapay Leurre Wobblers Peche Carpe Balık Mücadele

10.Kenar bitirme ve hassas çapak alma işlemi, lures pürüzlü çiftleşmiş alanı pürüzsüz bir yüzeye indirir.

8.Simülasyon Balık Derisi (Lazer): Simülasyon balık derisinin tasarımı, onu büyük balıklar için daha çekici hale getirir.

3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

9.Popüler şirketler tarafından yapılan popüler maliyet tasarrufu sağlayan bağlamanın aksine.Bearking ayrıntılı, zaman alıcı bir süreç kullanır.

Dalış Derinliği: 0.8-3 m

4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

6.Metal bilyalar: Paslanmaz çelik bilyalar içinde, balıkçılık Cazibesi dengesini korumak için, en uzak mesafe döküm için.

Yüzükler: Bisiklik

3.Yemler gerçekçi resim ve canlı 3D gözlere sahiptir, yemleri balık tutma sırasında suda yüzen gerçek balıklara benzetirler.

Cazibesi Tipi: Sert Balıkçılık Cazibesi

1. arızalı ürünler için 12 ay üreticinin sınırlı garantisi (aldıktan sonra hasar görmüş ve/veya yanlış kullanılmış ürünler hariç).Aksesuarlar 3 ay garantilidir.

2.size iade adresimizi sunacağız, orijinal durumda 15 gün içinde bize geri dönebilirsiniz.Sadece iade edilen posta ücretini ödeyin.

6. Eğer ödeme itibaren 60 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.Amacımız müşteri memnuniyeti!

2. Arızalı ürünler garanti süresi içinde (ve mümkünse orijinal ambalajında) bildirilmeli ve iade edilmelidir.Kusurun ne olduğunu bize bildirmeli ve sipariş numaranızı vermelisiniz.süresi dolmuş bir garanti ile öğeleri tamir etmiyoruz veya değiştirmiyoruz.

Cazibesi Ağırlığı: 12.3 g

Kancalar: Adet korozyon önleyici kancalarla donatılmıştır

Gözler: 3D balık gözü

1. Dünya çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

2. Yem, yemin mümkün olan en yavaş geri alma hızında yüzebilmesi için en iyi dengeye sahip olacak şekilde tasarlanmıştır.

1. Yem gövdesi gelişmiş çevre koruma malzemelerini benimser, sadece yüksek darbe dayanımına sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda çevreye zararlı maddeler üretmez.

4.Renkli gövde: Simülasyon tasarımı, balık için daha çekici.

7.Daha güçlü Bisiklet Halkaları: Çift daireyi güçlendirin, çekmeye karşı direnci artırın.

NOT: Gerçek boyut ve ağırlıktan sapmalar olacaktır, boyutun 0.5-1 cm hatası vardır, Ağırlığın 1-2g hatası vardır。Lütfen anlayın!

2.Nakliye süresi ve kusurlu kalite ve alınan öğeler hakkında herhangi bir sorunuz varsa, olumsuz bir geri bildirim bırakmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin, size memnun bir cevap ve çözüm verebiliriz

Cazibesi Modeli: Krank

Ürün Özellikleri:

1.Eğer ürünlerimizden memnun değilseniz.Lütfen anlaşmazlığı açmayın, müşteri hizmetlerimizle iletişime geçebilirsiniz ,

5.Kancalar: Korozyon önleyici, daha güçlü güç, dayanıklı, tatlı su deniz suyu evrensel.

11.To yapışmanın bütünlüğünü test edin, yemler su testine tabi tutulur, yaklaşık 20 saniye boyunca 70 dereceyi aşan sıcak suya batırılır.

Marka: MOLOCA

Cazibesi Uzunluğu: 50mm

5. SERVİS TRANSIT SÜRESİ taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

Ürün Detayları:

1.Ürünlerimizin popüler satış olduğuna inanıyoruz.Satın alma işleminizden memnun kalacağınıza eminiz .%100 memnuniyetiniz ve olumlu geri bildiriminiz bizim için çok önemlidir.Bize olumlu geribildirim ve 5 yıldız verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Etiketler: balıkçılık aksesuarları karpa, vücut sörf aksesuarları, ekipman çalışması balıkçılık, crankbait çubuk, elektrikli balıkçılık aksesuarları, balıkçılık cazibesi seika, tanımsız pantolon, ılo sazan balıkçılığı, aksesuarlar mikro balıkçılık, beyaz sazan balıkçılığı

Ürün özellikleri

Kaynak Anakara Çin
Kategori cezbetmek
Marka Adı MOLOCA'NIN
pozisyon Okyanus Tekne Balıkçılığı, Okyanus Plaj Balıkçılığı, göl, Nehir, Rezervuar Göleti, akış, Okyanus Kaya Balıkçılığı
Miktar 1 adet
Model Numarası Crankbait Balıkçılık Cazibesi Yüzen

3 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-07-21

    Renk bir değil, bittiğini yazıyorlar, bir tane daha sipariş etmem, altın renginde böyle bir yalpalamaya ihtiyaçları var. Elbette hediye olarak bir ağustosböceği verdiler, bu yalpalayıcıdan altın olmadı

  2. Anonymous 2022-07-22

    Teslim edilmedi, toplam geri ödeme

  3. Anonymous 2022-09-29

    Çok iyi crankbaits. Rengi çok güzel. Kaliteli. Taş ocakları iyi görünüyor. Satın alma işleminden memnunum. İyi satıcı, çok iyi iletişim. Tavsiye ederim. Ve süper hızlı kargo

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler