Balık tutma

Sazan Balıkçılık Yem Katkı Balık 60 ml Konsantre Balık Sıvı Cezbedici Balıkçılık Lures Yemler balık yemi Cezbedici Artırıcı Koku

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺50.62

Normal fiyat: ₺72.39

Renk
sku:
  • e228825
Tanım

Ürün Açıklaması

2.【Wider Cazibesi Fish】Sazan balıkçılık yem katkı balık çeken balık bir kısa time.It uzun süreli bir kokuya ve güçlü nüfuz gücüne sahiptir ve genellikle bitişik balıkçıların balıklarını kendi inlerine çeker.

5.【Uygulama Kapsamı】 Tatlı su sazanı, havuz sazanı, tilapia, yılan balığı, alabalık, tuzlu su balığı, snapper, kabuklu deniz ürünleri, karides vb., Sazan balıkçılık yem katkı balık her türlü balık için uygundur.

Kapasite: 60 ml

1. Ekranın, kameranın, ortam ışığının ve fotoğrafçılık becerilerinin renk sıcaklığı nedeniyle, bazı ürünlerin resimlerinde hafif bir renk farkı olabilir ve renk gerçek ürüne tabidir!

Sazan balıkçılık yem katkı balık balık çekmek bir kısa time.It uzun ömürlü bir kokuya ve güçlü nüfuz gücüne sahiptir

Tür ipuçları:

Ürün Listesi

2. Farklı manuel ölçümler nedeniyle hafif boyut farklılıklarına izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

Ayrıca açlığı ve balıkları iyileştirir.

Özellikler:

Hızlı lures cezbedici balıkları hızlı çeker.Etkisi uzun sürer, balıkları geniş bir yelpazede çeker ve güçlü bir etkiye sahiptir.

Aynı zamanda açlığı ve balığı iyileştirerek balığın yemi yemesini kolaylaştırır.

3.【Balık Güvenli Malzeme】 Bir dizi balık çeken madde ve amino asit eklenir ve arpa ezmesinin içeriği değiştirilir.Balık yemi sıvı cezbedici, arpa ve tatlı patatesin lezzetini ve kokusunu ve ayrıca balıkları çeken bir dizi başka bileşeni kullanır.

4.【Basitçe Kullanın】1. Suyu, yemi ve yemi hazırlayın. 2. İyice birleştirin; 3. Yemi bir top haline getirin; ve 4. Yemin oluşturulmasını tamamlayın.Balık, balık tutmak için ideal olan balık yemi yem çekicilerini kolayca kabul edecektir.

1.【Mükemmel Yem Etkisi】Balık yemleri cezbedici, balıkların yemesini kolaylaştırır bait.It balıkları hızlı bir şekilde cezbeder.Etkisi uzun sürer, balıkları geniş bir yelpazede çeker ve güçlü bir etkiye sahiptir.

Uygulama: Balık yemi katkı maddesi

1 * yem katkı maddesi

Ürün özellikleri

pozisyon Yönetim Alanı
Kaynak Anakara Çin
Kategori Katkılı

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler