Kostüm ve Aksesuarlar

Genshin Darbe Yoimiya Dakimakura Hugging Vücut Yastık Kılıfı Yastık Kılıfı Çift Taraflı Şeftali Cilt 2 Yollu Yastık Kılıfı

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺193.68

Normal fiyat: ₺430.53

Renk
sku:
  • e25669
Tanım

Ürün Açıklaması

Geri Bildirim Hakkında:

Satış Sonrası Servis:

Boyut:

Paket: Yastık Kılıfı Sadece!(Doldurma dahil değildir.)

150 cm x 50 cm

160 cm x 50 cm

180 cm x 60 cm

60 cm x 40 cm

100 cm x 34 cm

Ödeme hakkında:

120 cm x 40 cm

Edsmenerji.com.tr'te Alipay, kredi kartları, gerçek zamanlı banka havaleleri, çevrimdışı ödemeler (banka havaleleri ve Western Union) gibi birçok ödeme yöntemi mevcuttur.Aşağıdakiler için en uygun yöntemi seçebilirsiniz you.To çıkarlarınızı koruyun, ödemeniz geçici olarak Alibaba tarafından tutulacak ve siparişinizi alana ve memnun kalana kadar bize bırakılmayacaktır.

Malzeme: Şeftali Cilt 2way

El ölçüsü nedeniyle, boyut 2-3 cm hataya sahip olabilir, 1 inç = 2.54 cm.Nedeniyle Farklı Monitör, renk farkı olabilir.Uzun nakliye nedeniyle, öğe transit zarar verebilir, öğe hasar varsa, pls geribildirim ayrılmadan önce hemen bize ulaşın, nazik anlayışınız için teşekkürler.

Burada size en iyi kaliteyi ve hizmeti sunmak için çok çalışıyoruz, herhangi bir sorunuz varsa ücretsiz bana bildirin.Nazik yardımınız ve güveniniz, gelecekte daha iyisini yapmamıza ve sizin için daha iyi hizmet sunmamıza izin verecektir.

170 cm x 60 cm

Not:

Paketi aldığınızda ve beğendiğinizde, lütfen alınan siparişi onaylayın ve bizim için tam yıldızlarla olumlu bir geri bildirim bırakın,Herhangi bir sorunuz varsa, kötü geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin, sizin için tüm sorunları çözeceğimize söz veriyoruz, teşekkür ederim!

Renk: fotoğraf gibi

45 cm x 45 cm (bu boyuta ihtiyacınız varsa, bana ulaşın)

Etiketler: genshin zhoni kostümlü oyun, büyük anime kılıcı, dakimakura erkekler, dakimakura seksi kuroinu, anime seksi kılıç, dakimakura jambonu, cüzdanlar genshin etkisi, dakimakura ekose, heykelcik genshin etkisi, dakimakura naruto seksi

Ürün özellikleri

Öğe Türü diğer
Kaynak Anakara Çin
Özel Kullanım Kostümler
Cinsiyet Üniseks
Karakterler Anime
Malzeme diğer

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler