Bakeware

6 Adet Pişirme Pasta Araçları Plastik Hamur Bıçak Buzlanma Fondan Kazıyıcı Dekorasyon Düz Pürüzsüz Pürüzlü Kenar Spatula Kesiciler Kek Aracı

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺55.39

Normal fiyat: ₺69.34

Renk
sku:
  • e3159
Tanım

Ürün Açıklaması

4. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM Edsmenerji.com.tr işlemi iptal SONRA.YA da bir yedek seçebilirsiniz.

- Lütfen alıcıların ülkenize ithalat için tüm ek gümrük ücretleri, aracılık ücretleri, vergileri ve vergilerden sorumlu olduğunu unutmayın.Bu ek ücretler teslimat sırasında toplanabilir.Biz reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir.

1. Müşterilerimize elimizden gelenin en iyisini sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilecek ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!

4.Dayanıklı polipropilen kase kazıyıcı.Hamuru kesmek veya bölmek için kullanın; Ayrıca fazla unu ve hamuru çalışma yüzeyinden kazımak için kullanın.Paket Şunlardır:

- Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez, ve alıcılar gümrük vergilerinin sorumludur.

3. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize belirli dönüş nedeni, ve sipariş KIMLIĞI.

2.alıcı, iade edilen ürünlerin orijinal koşullarında olduğundan,iade edildiğinde ürünlerin hasar gördüğünden veya kaybolduğundan emin olmalıdır, alıcı bu tür hasar veya kayıplardan sorumlu olacaktır ve alıcıya tam bir geri ödeme yapmayacağız.Alıcı, hasar veya kayıp maliyetini telafi etmek için lojistik şirketine bir talepte bulunmaya çalışmalıdır.Alıcı, malları iade etmek için nakliye ücretlerinden sorumlu olacaktır.

-Biz tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz ülkelerde kez takas gümrük farklılıklar nedeniyle, ürününüzün denetlenir ne kadar hızlı etkileyebilir.

-Bir sipariş verdiğinizde, lütfen bir nakliye yöntemi seçin ve nakliye ücreti dahil sipariş için ödeme yapın.Ödemeniz tamamlandıktan sonra öğeleri mümkün olan en kısa sürede göndereceğiz.

3.Düz yüzeylerde de kullanılabilir.

Özellikler:

1 takım Plastik Hamur Buzlanma Fondan Sıyırıcılar

1.Esnek malzeme, her son hamur veya hamur damlasının alınmasına yardımcı olur.

2.Karıştırma kabının eğrisine veya şekline uygundur.

Etiketler: hamur rulo çocuk, çizik giderici boya bakımı, ford hamuru, backen pasta araçlar pişirme, resce katlanır bıçak, yenilebilir pişirme aksesuarları, temizleme araçları pasta, kek araçları galaxy, dekorasyon araçlar ev yapımı pasta, spatula voraxa

Ürün özellikleri

Kaynak Anakara Çin
Model Numarası 2
Kullanım 8 hamur kesici kalıp
Seti Numarası 6-8
Kullanım 3 Fondan kek dekorasyon araçları
Kullanım 5 Pasta için silikon Spatula
Malzeme Plastik
Tip Pişirme & Pasta Araçlar
4 Kullanın pişirme aracı, Bakeware
Sertifika CIQ
Özellik Çevre Dostu
6 kullanın kremalı tereyağı spatula karıştırın
7 kullanın Kek Kenarı Daha Pürüzsüz
Pişirme & Pasta Araçlar Türü Pişirme ve Pasta Spatulaları
2 Kullanın kek tereyağı Kazıyıcı
Kullanım 1 Kekleri süslemek için şekerleme araçları

5 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-08-25

    Mor renk tam istediğim gibi. Çok çabuk gönderildi.

  2. Anonymous 2022-07-21

    İyi ürün!! iyi kullanacak

  3. Anonymous 2022-08-08

    Mor renk isteyin ve Gök Mavisi olsun

  4. Anonymous 2022-11-16

    İyi

  5. Anonymous 2022-12-29

    Açıklama olarak iyi ürün

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler