Güvenlik ve Koruma

Orijinal 2022 yeni A9 video gözetim wifi kamera hıd den kamera güvenlik uzaktan kumanda gece görüş mobil algılama

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺160.45

Normal fiyat: ₺401.31

Renk
sku:
  • e3295
Tanım

Ürün Açıklaması

1 * parantez

Özellikler

2. Her cihazın sevk edilmeden önce kesinlikle test edildiğini garanti ediyoruz, böylece tüm ürünler gönderilmeden önce %100 yüksek kaliteyi garanti edebilir.

- Gece ve hareket algılama ve alarm itme, bu işlevler bu iç mekan güvenlik kamerasının temelidir.Sadece karanlıkta bir şeyler göremezsiniz, aynı zamanda kamerada hareket eden herkesi de yakalayabilirsiniz.

- Bu kablosuz IP kamera WiFi üzerinde çalışabilir (sadece 2.4 GHz WiFi) veya WiFi yok.WiFi olmadan çalıştığında, bir Mikro SD kart takın (SD kart dahil değildir) ve açın, kamera video dosyalarını SD karta kaydeder ve kaydeder (SD kart dahil değildir).

- Bu küçük kamera banyosu yerleşik bir mıknatısa sahiptir, herhangi bir demir malzeme ile iyi çalışabilir, her yere kolayca yerleştirilebilir.Sert şarj kablosu ve tabanı olan bu küçük kamera, kayıt sırasında şarj olurken kayıt açısını manuel olarak 360 derece döndürebilirsiniz.

Paket:

Doğrudan Teslimat Hakkında:

-1080 P Tam Size Farklı Bir Deneyim Getiriyor.Bu kablosuz IP kamera, bir tatilde veya hızlı bir iş gezisinde uzaktayken bile evinizin veya ofisinizin içinde neler olup bittiğini gerçek zamanlı olarak görüntülemenizi sağlar.Uzaktan görünüme iOS ve Android akıllı telefonlar kullanılarak - - - uygulaması üzerinden erişilebilir.

Çok teşekkürler!!!

A9 1080P HD IP mini kamera güvenlik uzaktan kumanda gece görüş mobil algılama video gözetim wifi kamera hıd den kamera

1 * yılan boru hattı

APP platformu: HDWiFiCamPro video formatı: AVI video çözünürlüğü: 1080 P Gece görüş: 0.5 Lux kare hızı: 25fps Görüş açısı: 150 derece hareket algılama kamerası mesafesi: 6 metre düz pil çalışma süresi: 1 saat sıkıştırılmış format: H. 264 kayıt aralığı: 5 metrekare depolama kapasitesi: 128g'ye kadar Destek sistemi: Android / IOS güç tüketimi: 240MA / 3.7 V oynatma yazılımı: VLCP katmanı / SMP katmanı hareket algılama: Destek arayüz: Mikro 5PİN USB şarj gerilimi: DC-5V boyut: 4.5 * 4 * 2CM

1. Damla nakliye kabul edin ve gönderime faturalar, QR kodları, promosyonlar koymayacağız, bu yüzden endişelenmeyin, satın alın, sizin için iyi bir şey yapacağız.

Ürün detayları

1 * kamera

Ürün özellikleri

Marka Adı TTVXO
Tarz Kutu Kamera
Desteklenen işletim sistemleri Windows Vista'nın, Mac OS, Windows 10
Kaynak Anakara Çin
Akıllı ev platformu diğer, Tuya, Samsung Akıllı Ev
Objektif (mm) 2MM, 5-50mm, 2.8-8mm
Sertifika ce, FCC'NİN, TGA'NIN, WEEE
Bağlantı IP / Ağ Kablosuz
Yüksek Çözünürlük 1080P (Tam HD)

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler