Araçlar

Altın Avcısı T90 Endüstriyel Metal Dedektörü Taşınabilir El Metal Dedektörü Yeraltı Altın Metal Dedektörü PinPointer Su Geçirmez

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺1 432.95

Renk
sku:
  • e4090
Tanım

Ürün Açıklaması

Bu dedektörün kullanımı, doğal altın, altın, altın ve altın dahil olmak üzere derin maden yataklarının gömülmediğini tespit edebilir.

Четыре установленных режима для поиска;

ve ağır metal cevheri genellikle aşağıdakilerin karışımından kaynaklanan çok sayıda sinyale ve siyah metale sahiptir

İsteğe bağlı Arama Bobini

Kablosuz Kulaklıklar

T90

Zemin Dengesi / Ayrımcılık

Çalışma Modu

2220g/30*30*113.5 cm

Gold Hunter T90, hafif S Teleskopik Direğe sahip Kablosuz Arka Telefon Kulaklıkları + 13" Çift D Bobin ile birlikte gönderilir.Videoda algılama: Havada test: 25mmcoin-33-35cm'de algılama.Red Bull-65-70 cm'de tespit edildi.Sahada test: 5g altın bilezik-33cm'de algılama, sac demir-kalkan, 27cm'de 25mm bozuk para algılama.Havadaki algılama ile alan algılama arasında bir boşluk vardır.Nesne ne kadar büyükse, algılama mesafesi o kadar uzun olacaktır.Ana kasa ve bobin dahil tüm makine su geçirmezdir.

Ремешок в подлокотник - 1 шт.

Renk kutusu paketi

Evet

Su geçirmez

Saptanabilir Gösterge

-20 ° C ~ 60°C

4AA pil, dahil değil

Yeraltı Metal Dedektörü, yakındaki metalin varlığını tespit eden elektronik bir cihazdır.Yeraltı metal dedektörleri, nesnelerin içine gizlenmiş metal kapanımları veya yeraltına gömülü metal nesneleri bulmak için kullanışlıdır.Genellikle yerden süpürülebilen bir sensör probundan oluşurlar.Genellikle cihaz bir miktar mesafe göstergesi verir; Metal ne kadar yakınsa, okumalar o kadar yüksek olur.

Рабочая частота 18.75 кГц (Прибор с самой высокой частотой в данном сегменте);

(50*50*2.1 cm Alüminyum levha)

Автоматический баланс грунта;

Maksimum Algılama Derinliği

Фирменная коробка- 1 шт.

Paket bilgileri: Paket boyutu: 63 * 35 * 13 CM Paket ağırlığı: 2.8 KG 13 inç arama bobini ile özel renk kutusu + sert kutu T90 Paket İçeriği: 1 x Metal dedektörü (şarj cihazı ve pil dahil değildir) 1 x kablosuz kulaklık 1x13 " Doule-D su geçirmez bobin 1 x Kullanım Kılavuzu

Altın Avcısı T90 metal dedektörü pinpointer su geçirmez altın metal dedektörü yeraltı altın dedektörü

Demir ve Demir Dışı Metalleri Ayırt eder

ayarlandı balance.In cevher, son derece kırılmış formları olan ve kumlarla karışan altın, tortu

Ses / led ışık

Болт гайка втулка прокладка -1х1х1х2 шт.

Блок управления Gold Hunter T90 Frogman - 1 шт.

Model numarası

Телескопическая штанга (верхняя, средняя, нижняя, подлокотник) — 1 шт.

Что у Вас будет в комплекте:

Yapı

Беспроводные наушники — 1 шт.

Pil Göstergesi

3. Nakliye Yöntemi: Edsmenerji.com.tr standart nakliye.Hızlı kargoya ihtiyacınız varsa ve ekstra ücretleri ödemeye hazırsanız, lütfen DHL/FEDEX/EMS/UPS gibi ekspres seçin.Ayrıca daha fazla onay için benimle iletişime geçebilirsiniz.

Режим точного определения (Pinpoint);

aynı, ancak saf metalden daha fazla reaksiyon nispeten zayıftır ve genellikle ses alanı nispeten geniştir.

denge ile; Çoğu altın kayalarda daha yüksek derecede mineralizasyon altındadır, bu nedenle dikkatli olmalıdır

Подводный блок управления с глубиной погружения до 1 метра;

Standart Arama Bobini

Подсветка экрана;

Ürün Net Ağırlığı / Boyutu

Çalışma Sıcaklığı

Регулируемый режим громкости;

Marka adı

Depolama Sıcaklığı

VDI панель;

11 inç arama bobini

11 inç arama bobini ile T90 Ambalaj listesi: 1 x Metal dedektörü (şarj cihazı ve pil dahil değildir) 1 x kablosuz kulaklık 1x11" su geçirmez Bobin 1 x Kullanım Kılavuzu

Lütfen dikkat: T90 metal dedektörü 4 adet AA pil kullanır, pil dahil değildir.T90, 13 inç ve 11 inç olmak üzere iki arama bobinine sahiptir.İhtiyacınıza göre 13 inç veya 11 inç bobin seçebilirsiniz.Bir paket sadece bir bobin ile birlikte gelir.

evet

Схема работы VLF;

Sinyal Frekansı

0 ° C ~ 50°C

5.Siparişle ilgili olarak: Ürün veya aksesuarlar hakkında herhangi bir sorunuz varsa, gereksiz anlaşmazlıkları önlemek için sipariş vermeden önce onay için lütfen satıcıyla iletişime geçin.

1. Tüm ürünler orijinal renk kutusu ile birlikte gelir, nakliye sırasında malların zarar görmesini etkili bir şekilde önleyebilir.

Комплект документов (гарантийный талон, товарные чеки).

4.Tarifeler ile ilgili: Ücretsiz kargo siparişler Edsmenerji.com.tr online sevk edilir, ve fiyat herhangi bir vergi içermez!İthalat gümrükleme sürecinde doğabilecek katma değer vergisi (KDV) ve gümrük vergisi (DUTY) ancak ithalatçı veya alıcı tarafından ayrıca ödenebilir.Satıcı herhangi bir vergi ödemekle yükümlü değildir.

18.75 kHz

Эргономичная штанга (аналог Deus)

diğer çeşitli zengin tortul kum.Doğal altın külçelerinin tespiti metal paraları aramak istiyor,

Поисковая DD катушка;

Kontrol ünitesi + teleskopik şaft + arama bobini

2. Garanti: 12 ay garanti süresi ücretsiz onarım hizmeti sunuyoruz.

Отстройка от помех;

1. Sayısal / ses / imleç metali ayırt eder: farklı metaller farklı değerler, farklı sesler ve farklı imleçler görüntüler, böylece gereksiz kazmayı azaltır. 2. Akıllı arka ışık: Kendi başına herhangi bir zamanda arka ışığı açabilir / kapatabilir environment.At gece, karanlık ortam aynı anda uygulanabilir. 3. Otomatik denge fonksiyonu: Cihaz otomatik dengeye sahiptir ve karmaşık ortam çığlık atmaz. 4. Hassas konumlandırma: Konumlandırma düğmesine kolayca basın, diğer metal dedektörleriyle aynı uzun süre basmanıza gerek yoktur. 5. Su geçirmez prob: Tüm LCD ekranlar su geçirmezdir ve 1,3 metre derinlikte kullanılabilir. 6. Güçlü yükseltme yüksek basınç, istikrarlı anti-parazit.Hızlı: Son derece hızlı kurtarma hızı ile çöp kutusunun yanında iyi hedefler bulacaksınız.GÜÇLÜ: İki hassas modu vardır: otomatik mod ve boyutlandırma modu.STANDART BÜYÜK BOBİN: 13 İNÇ ÇİFT-D Arama Bobini ISTEĞE BAĞLI BOBİN: 11 İNÇ ARAMA BOBİNİ Hafif S-Teleskopik sistemi Modeli: Altın Hunter T90 Su geçirmez: Tüm vücut su geçirmez Çalışma sıcaklığı: -10~ + 65 °C Ekran modu: ses + ekran modu lcd ekran Boyutu: 59 * 53mm ışık kaynağı: Arka ışık Algılama Modu: Madeni para ve hazine modu, Arama modu.T90 Tüm Set Net ağırlık: 1,25 kg (pil, kablosuz kulaklık dahil değil) Преимучества детектора T90 Frogman:

Etiketler: metal dedektörü g90, devre kartı metal dedektörü, dewalt metal dedektörü, altın avcısı ghx9000, lamba t90, t9 metal dedektörü, altın avcısı t90 aksesuarları, hanter90 metal dedektörü, pil t90, goldwanter t90 metal dedektörü

Ürün özellikleri

İsteğe bağlı bobin 11 inç arama bobini
Pil ve şarj cihazı İnlcuded Değil, İsteğe bağlı
hafiflik S-teleskopik Direk
Garanti 12 Ay
su geçirmez Evet
Kendin Yap Malzemeleri Metal işleme
Model Numarası Altın Avcısı T90 metal dedektörü
Kaynak Anakara Çin
Kablosuz Kulaklık Incuded
Marka Adı Altın avcısı
Güç Tipi Yeniden şarj edilebilir
Tip Yeraltı Metal Dedektörü
Minimum Sipariş Adedi 1 ADET yeraltı metal dedektörü
Standart Bobin 13 inç arama bobini
Sertifika ce, RoHS
LCD Ekran 59*53MM
LCD Ekran ile Veya Değil Evet

1 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-11-04

    Pibor, tüm iyi kalitede dokunuşa ek bir karobka içinde iyi paketlenmiş geldi, her şey yolunda. Cihaz ek bir kutuda iyi paketlenmiş olarak geldi, her şey dokunuşa uygun kalitede, her şey yolunda. Ben mutluyum)

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler