Bilgisayar ve Ofis

Orijinal 3.8 " inç LQ038Q7DB03R Komple LCD Ekran paneli Sembol MC9000 MC9090 LCD ekran Ekran Onarım değiştirme

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺872.15

Normal fiyat: ₺1 384.43

Renk
sku:
  • e42577
Tanım

Ürün Açıklaması

Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Herhangi bir sorunu çözmek ve size en iyi müşteri hizmetlerini sunmak için elimizden geleni yapacağız.

Ayrıca 12 aylık ücretsiz bakım sağlıyoruz.Alıcı ürünü orijinal koşullarda bize iade etmeli ve iade için nakliye masraflarını karşılamalıdır.

Öğeleri iade etmeden önce, lütfen iade adresini ve lojistik yöntemini bizimle onaylayın.Öğeleri lojistik şirketine verdikten sonra, lütfen bize takibi gönderin number.As en kısa sürede biz ürün almak, biz tamir veya en kısa sürede onları alışverişi.

Müşterilerimize elimizden gelenin en iyisini sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

Herhangi bir parçanın değiştirilmesi gerekiyorsa, alıcı değiştirilecek parçaların masraflarını da ödemelidir.

Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.

Geri bildirim:

1 Aylık ücretsiz değiştirme sunuyoruz.Alıcılar, ürünü aldıktan sonraki 15 gün içinde değiştirme talebinde bulunabilirler.Alıcı ürünü orijinal koşullarda bize iade etmeli ve iade için nakliye masraflarını karşılamalıdır.

Garanti ve Bakım:

Dönüşler:

Sevkiyat:

Öğeleri herhangi bir nedenle aldıktan sonra 15 gün içinde iade ederseniz size iade edeceğiz.Ancak, alıcı iade edilen ürünlerin orijinal koşullarında olduğundan emin olmalıdır.Öğeler iade edildiğinde hasar görür veya kaybolursa, alıcı bu tür hasar veya kayıplardan sorumlu olacak ve alıcıya tam bir geri ödeme yapmayacağız.Alıcı, hasar veya kayıp maliyetini telafi etmek için lojistik şirketine bir talepte bulunmaya çalışmalıdır.

Bir sipariş verdiğinizde, lütfen bir nakliye yöntemi seçin ve nakliye ücreti dahil sipariş için ödeme yapın.Ödemeniz tamamlandıktan sonra 3 gün içinde ürün göndereceğiz.

Biz tüm uluslararası gönderiler teslim süresi uarantee yok ülkelerde kez takas gümrük farklılıklar nedeniyle, ürününüzün denetlenir ne kadar hızlı etkileyebilir.

Etiketler: mc3090 pil, ekran oukitel u7plys, grand prime dokunmatik ekran paneli, motorola mc9090 düğmesi, ekran samsum31, ıdol x ekrana dokunun, konektörler mc9090, tarayıcı sembolü mc9090, dokunmatik ekran paneli programlama, kılıf mc9090

Ürün özellikleri

Marka Adı skylarpu'nun
Boyut 3.8 " inç
(Aktif Alan) 57,6*76,8 mm
Uyumlu Marka Evrensel
(Sürücü ekranı voltajı) 5.0/3.3/15.0/-15.0 V (VSHA/VSHD/VDD/VSS)
(Singnal Arayüzünün Pimi) 61 iğne
(Ekran ölçeği) 3
(Çözünme) 240*320
Ekran Boyutu 7 İnç
Fabrika Fiyatı Fabrika Fiyatı için Bize Ulaşın(Minimum Sipariş 10 adettir)
(Singnal Arayüzünün Aralığı) 1 mm
(Anahat) 69.00* 88.60*3.40 mm
(Giriş Akımı) 5/1. 8/0. 05/-0.03 mA (YATSI/ISHD/IDD / IEE)
Ekran Tipi Kapasitif Ekran
Ürün Tipi Tablet Dokunmatik Panel
(Görüntüleme Alanı) 61.2*80.4
QC göndermeden önce tek tek test edin
Model Numarası LQ038Q7DB03R'NIN sohbeti
Aksesuarlar LCD + Dokunmatik Ekran

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler