Güzellik ve Sağlık

Silikon İçi Boş Anal Plug Büyük Anüs Spekulum Butt Plug Anal Dilatör Halka Genişleme Aşırı Seks prostat masaj aleti Bdsm Yetişkin Oyuncaklar

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺129.31

Normal fiyat: ₺258.63

Renk
sku:
  • e428179
Tanım

Ürün Açıklaması

arızalı ürünler için 1.12 ay üreticinin sınırlı garantisi (aldıktan sonra hasar görmüş ve/veya yanlış kullanılmış ürünler hariç).Aksesuarlar 3 ay garantilidir.

Silikon Hollow Anal Plug Büyük Anüs Spekulum Butt Plug Anal Dilatör Halka Genişleme Extreme Seks prostat masaj aleti Bdsm Yetişkin Oyuncaklardetaylar: Küçük ve büyük daire genişliği: 7.1*8 cm(L); 6.1*7 cm(M); 5.1*6 cm(S) N. W.: 82g(L); 61g (M); 47g (S) Tasarım: İçi boş; Halka benzeri; Tübüler Özel: Orta yumuşak; Elastik; Penise erişilebilir Etki: Anal açıklık; Vajinal spekulum; Lavman yardımı Ambalaj listesi: 1* içi boş spekulum Etkisi: -3 boyut.Orta, orta ve üst düzey tüm kullanıcılar için uygundur; - Orta sertlik.Şeklini korur ancak yeterince yumuşak, daha kolay takılır; - Kaliteli silikon.Iyi biçimlendirilmiş ve tasarlanmış, kullanıcı dostu ve ergonomik; - Çift açık uçlu.Anüsü etkili bir şekilde açın, penise erişilebilir boyut;-Büyük boyut kullanımı zordu ama iyi bir esneme sağlıyor;- Küçük giriş, büyük uç.Giyerken küçük daire içe bakar; - Açık anüse uygulayın.Uzun süre giymek için rahat; - Vajinal spekulum olarak kullanılır.Zevkleri gözetleyin ve geliştirin.Kullanım kılavuzu: 1. Tam yağlama; 2. Küçük daireyi sıkıştırın ve gerisi tamamen girene kadar anüs içine sokun.

Lütfen ürünü önce ürün kılavuzuna göre kullanın, hala kullanamıyorsanız, lütfen zamanında müşteri hizmetlerine başvurun, lütfen anlaşmazlığı istediğiniz gibi açmayın, iletişimin anlaşmazlıktan çok daha iyi olduğuna inanıyoruz.

3. Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.

Geri Bildirim Hakkında

Nakliye hakkında:

1. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

Ürünün bir sorunu varsa ne yapmalı?

2.SERVİS TRANSIT SÜRESİ taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.

Garanti hakkında

Transit süreleri,özellikle tatil sezonunda değişebilir.

Müşterileri dostlarımız olarak görüyoruz.Umarız bizden daha fazla mutluluk ve daha az endişe ile alışveriş yapabilirsiniz.desteğiniz bizim için çok önemlidir, lütfen bize 5 yıldızlı geribildirim bırakmayı unutmayın.

Etiketler: kuyruk ile popo fiş, silikon anal boncuk fiş, prostat tedavisi tıbbı, 10 alt, fiş l

Ürün özellikleri

Özellik6 sevgilin için güzel hediyeler
Model Numarası aa
Renk XX
Parça Sayısı BİRLEŞİK
Paket gizlilik gizli teslimat
Avantaj3 destek damla nakliye ve satış
özellik5 eşcinseller için samimi seks oyuncak lezbiyen
özellik4 anal eğitmen
Marka Adı Serbest Bırak
Kaynak Anakara Çin
Avantaj2 Hızlı Teslimat
Öğe Türü anal plug / dildos / anal seks oyuncakları
Boyut aa, XX
Avantaj1 Hızlı Kargo
Müstehcen Resim No
Cinsel Açıdan Müstehcen No
Ağırlık XX
Özellik1 içi boş anal plug / anal boncuklar
Özellik2 anal dilatör
Malzeme Silikon, xx
Özellik3 anüs genişlemesi

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler