Güvenlik ve Koruma

Biyometrik Parmak İzi Ve 125KHZ RFID Kart Saat Seyirci Zaman Kayıt Realand A-C091 TCP / İP Parmak İzi Okuyucu

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺2 241.87

Renk
sku:
  • e4685
Tanım

Ürün Açıklaması

9. Bir EXCEL raporunu dışa aktarabilir.

5. En gelişmiş uluslararası parmak izi algoritmasını kullanın, 1 saniyeden daha kısa süreyi belirlemek için gerçek parmak izi durumunu iyileştirin.

● Model Adı: A-C091 ● Ekran: 3.2 inç TFT yüksek çözünürlüklü renkli ekran

Siparişiniz, stok bittiğinde tam ödeme temizlendikten sonra 1-3 iş günü içinde gönderilecektir.Siparişiniz gönderildikten sonra bildirimler gönderilecektir, lütfen gönderim tarihi için e-postanızı veya Edsmenerji.com.tr sipariş kayıtlarınızı kontrol edin.Tüm parseller küçük paket ile sevk edilecektir, parselin yukarıda belirtilen süre içinde gelmesi garanti edilmez.Ancak, parsellerin %95'i referans süresi içinde teslim edilecektir.Parsel zamanında size gelmiyorsa lütfen sabırlı olun ve lütfen bizimle iletişime geçin.onları takip edeceğiz. 7 Gün Para İade Garantisi: Bizden satın alınan öğeden memnun değilseniz.Lütfen malların alınmasından itibaren 7 gün içinde yazılı olarak(e.g.e-posta, eBay mesajı, faks, mektup) bize bildirin.Öğeyi iade etmeniz ve iade etmeniz için size rehberlik edeceğiz.Böyle bir siparişte harcanan postajların / gümrük ücretlerinin(varsa) müşterinin maliyetine bağlı olduğunu lütfen unutmayın.Ücretsiz Değiştirme: Açıklandığı gibi olmayan (örneğin kusurlu, yanlış, parça eksik) bir öğe alırsanız, öğeyi aldığınızda lütfen bizimle iletişime geçin.Dava onaylanır onaylanmaz bir değiştirme ayarlayacağız.Tedarikçi Garantisi: Bu ürün için bir yıl garanti veriyoruz.Öğenizin herhangi bir garanti sorunu varsa, tatmin edici bir çözüm için lütfen bizimle iletişime geçin.Gereksinimler: Tüm nitelikli iadeler/değiştirmeler tarafımızdan yönlendirilmelidir.Bize önceden haber vermeden iadenizi kabul edemeyiz.Gümrük ücreti, taşıma ücreti, posta ücreti ve sigorta müşterilerin maliyetindedir ve iade edilmez

● Reddetme oranı (FRR):

7. USB iletişimini kullanarak ve ayrıca U disk indirme katılım kayıtlarını ve parmak izi verilerini ve diğer işlevleri destekler.

Bu A-C091 model bağımsız RFID parmak izi erişim denetleyicisi okuyucusudur.3.2 inç TFT renkli ekran, 3000 parmak izi kullanıcısı ile.Apartman, ofis, park ve diğer yerlerde yaygın olarak kullanılan parmak izi, şifre, RFID EM kartını destekleyin.

1. Hızlı katılım hızı.

6. 3.2 inç TFT renkli ekran, etkileşimli arayüz, sezgisel ve net.

2. Filmsiz yüksek çözünürlüklü indüksiyon parmak izi kafası, yüksek tanıma oranı, hızlı hız.

3. RFID kimlik kartı okuyucu fonksiyonu ile, veri yüklemek / indirmek için U disk.

4. Operasyon basit ve kullanışlı, herkes kullanabilir;

8. Kullanıcı parmak izi, bilgisayara gerçek zamanlı bağlantı olmadan paylaşmak için U disk üzerinden bir makineye kaydedilebilir.

● Parmak izi toplama cihazı: Yüksek sertlikte optik parmak izi toplama aleti

Etiketler: gümüş kart okuyucu, m f211 realand, iphone saati zamanı söyler, lg g3 parmak izi kilidi, künyeleri tanımlama, dijital kalori zaman izle, röle gecikme süresi su geçirmez, gopro kart okuyucu, parmak izi köpek gömlekleri, kimlik kulak etiketi yuvarlak

Ürün özellikleri

Marka Adı stteypco'nun
Biyometrik Ölçüm parmak izi
Tip Biyometrik Kayıt Süresi
İşlem Kapasitesi 100000
İletişim USB, TCP / IP
Güç Kaynağı BAŞKENT, 12 V / 1A
Model Numarası A-C091

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler