Araçlar

CUT40 PT-3140A Kolu Plazma Kesici Tabanca Düz Hava Soğutmalı Kesme Meşale için 1 adet

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺217.56

Renk
sku:
  • e477244
Tanım

Ürün Açıklaması

Ürünlerimizle ilgileniyorsanız, lütfen bana ulaşın.Ve büyük miktarlarda daha ucuz olacak.Sizinle işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz.

SERVİS TRANSIT SÜRESİ taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

Bu yüzden ürünlerimizin kalitesine güvenmelisiniz.Ve fiyat diğerlerinden daha iyidir Bize ulaşın 1.Bizim mal memnun iseniz, lütfen bize olumlu bir geribildirim vermek, yardımlarınız için teşekkür ederiz.

Biz en kısa sürede size cevap verecektir

Ebay mesajı ile bizimle iletişime geçebilirsiniz.

1. İade adresi 2 almak için geri dönmeden önce lütfen bizimle iletişime geçin. Tüm ürünler ambalaj dahil olmak üzere orijinal hallerinde iade edilmelidir.

html, gövde { genişlik: %100; kenar boşluğu: 0; dolgu: 0; yazı tipi boyutu: 20 piksel; renk: #333; yazı tipi ailesi: "Lucida Grande", "sans-serif", "Helvetica Neue", Helvetica, "PingFang SC", "Hiragino Sans GB", Arial, sans-serif;} ul, li { liste stili: yok; dolgu: 0; kenar boşluğu: 0;} html { yazı tipi boyutu: 20 piksel;} #kök { genişlik: 1000 piksel; maksimum genişlik: %100; kenar boşluğu: 0 otomatik;}.banner_1 { genişlik: %100; ekran: blok;} .el_content { yazı tipi boyutu: 1rem; genişlik: %100; sol kenar boşluğu: 1,6 rem; alt kenar boşluğu: 2rem; üst kenar boşluğu: .6rem;} .el_content li{ yazı tipi boyutu: 1rem; dolgu: .2rem 0; ekran: blok;}.baştankara { yazı tipi boyutu: 1.8 rem; dolgu üstü: 2rem; metin hizala: orta; yazı tipi ağırlığı: 100; } .sekme { genişlik: %100; konum: göreli; ekran: esnek; yasla-içerik: aradaki boşluk; satır yüksekliği: 64 piksel; yükseklik: 64 piksel; } .tab_ıtem { yükseklik: 64 piksel;} .tab_tit { yazı tipi boyutu:26 piksel; yazı tipi ağırlığı: kalın; beyaz boşluk: nowrap; taşma: gizli; metin taşması: üç nokta; renk:#056000; } .bıaotı { font-size: 26px; color:#056400;} mal satın almak için evime hoş geldiniz Üretim açıklaması Yüksek kaliteli malzemeden yapılmış, sağlam, dayanıklı ve iyi performans, çok pratik.

Ark başlatmak kolay, yüksek frekanslı ateşleme özellikleri.Pilot ark plazma kesici torcu çalıştırıyor.

Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.Amacımız müşteri memnuniyeti!Satış şartları 30 gün para iade garantisi kabul eder.

Nominal kesme akımı 40A, görev döngüsü ise %40'tır.

40A plazma kesme makinesi için PT31 meşale standardı ile uyumludur (yani CUT30, CUT40, CUT50).

Rahat tutma için düz tutamak, kullanımı kolay.Teslimat detayları Paketi hazırlayın: Ödeme onaylandıktan sonra öğeleri 1~3 iş günü içinde göndeririz.Öğeleri hazırlamak için daha fazla zamana ihtiyacımız olursa sizi bilgilendireceğiz.Biz sadece teyit Ebay adresleri gemi.Ebay adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

İade nakliye ücreti alıcı tarafından ödenmelidir.Hakkımızda Biz kaynak malzemeleri konusunda uzmanlaşmış bir şirketiz.Ürünlerimiz yüksek kalitededir.

Eğer memnun değilseniz, lütfen bize bildirin.Yapıcı tavsiyeniz, gözden geçirme ve iyileştirme önerimiz olacaktır, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Ürün özellikleri

Sertifika CE
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler