Tüketici Elektroniği

RISE (İNGİLTERE) 52mm-77mm 52-77mm 52 ila 77 Step up Filtre Halkası adım Adaptör

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺38.77

Renk
sku:
  • e481263
Tanım

Ürün Açıklaması

52mm-77mm step up yüzük X1

Yapım

Erkek konu: 52mm

Yükseltme halkaları, daha büyük çaplı bir filtreyi veya aksesuarı daha küçük bir merceğe sığdırmanın bir yolunu sağlar.Step up halkaları, lens dişlerinize vidalanır ve daha büyük bir diş ile birlikte daha fazla step up halkası içeren diğer elemanları takabilirsiniz.

Malzemeler: metal

Paket içeriği:

Kadın konu: 77mm

Tipik olarak, bir filtreyi mercekten ne kadar uzağa yerleştirirseniz optiklerin o kadar kötü olacağına dikkat etmek önemlidir be.It bulabileceğiniz en ince adaptör halkasını aramak her zaman en iyisidir, çünkü bunlar filtreyi lense yakın tutacaktır.

Adım aşağı halkalar aynı şekilde çalışır, bunun yerine daha büyük lenslere daha küçük aksesuarlar ve filtreler takmanın bir yolunu sağlar.

Adım halkaları nasıl çalışır?

Daha iyi fotoğraflar çekmek için adım Yukarı ve Adım Aşağı Halkaları Kullanma

Adım halkaları nasıl çalışır?

Bir adım yukarı halka nedir

Adaptör halkaları olarak da bilinen yükseltme halkaları, kamera lensinizle aynı boyutta olmayan filtreler ve aksesuarlar kullanmanıza olanak tanır.Lensler ve filtreler çok çeşitli tip ve boyutlarda gelir ve ne yazık ki her zaman birbirine tam olarak uymazlar.Neyse ki, hemen hemen her ihtiyaç için bir adım yukarı veya aşağı filtre var.

Etiketler: case mate kodak, 10 adım halkası, takım elbise leica, nikon pro adaptörü, hayat kamera lensleri kamera lensleri, avto kamera filtresi, fiji canon adaptörü, yatak olympus, yumuşak nikon, fujı ul halkaları

Ürün özellikleri

Kaynak Anakara Çin
Marka Adı RİSESPRAY'İN
Uyumlu Marka Kanun, NİKON'UN, Pentax'ın, SONY, Minolta, Sigma, Samsung, FUJI, Leica, Olimpos, Panasonic, Kodak'ın
Model Numarası 52-77

2 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-12-16

    Ürün harika görünüyor ama filtremi ilk kez kullandığımda ipliğe takıldı. Sorun filtresi veya adaptör olup olmadığını bilmiyorum ama oldu.

  2. Anonymous 2022-11-01

    Adaptörler filtre yükselişi çok iyi ve dayanıklıdır. İplikler lenslere ve filtrelere mükemmel uyum sağlar, hafiftir ve maliyet/fayda sağlar.

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler