Erkek Gözlükleri

Siyah Çerçeve Yarı Çerçevesiz Öğrenci Miyopi Gözlük Derece Metal Kare Miyop Gözlük Reçete-0.5 - 1.0 To-6.0

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺103.91

Normal fiyat: ₺115.37

Renk
sku:
  • e5010
Tanım

Ürün Açıklaması

>$150

15-60 iş günü

Yeşil film lensler, yüksek güvenliğin en büyük avantajına ek olarak, aşınma konforu da nispeten iyidir, bunun nedeni yeşilin daha doğal olması, yeşil ışığın göze masaj etkisi olmasıdır, uzun süre giymek rahatsızlık hissi vermez, Göz yorgunluğunu gidermede rol oynayabilir, göz yorgunluğunu gidermede rol oynayabilir, göz yorgunluğunu gidermede rol oynayabilir, göz yorgunluğunu gidermede rol oynayabilir, göz yorgunluğunu gidermede rol oynayabilir, göz yorgunluğunu gidermede rol oynayabilir, göz yorgunluğunu gidermede rol oynayabilir, göz yorgunluğunu gidermede rol oynayabilir, göz yorgunluğunu gidermede rol oynayabilir, göz yorgunluğunu göz korumasının etkisini elde edin.Mavi lens uzun süre giyer, göz yorgunluğuna neden olmak kolaydır, bu nedenle yeşil film lensi mavi film lensinden daha rahattır.

>$7

Işık geçirgenliği açısından mavi film lensi nispeten zayıftır, yeşil film lensinin ışık geçirgenliği %98,6'ya ulaşabilir ve mavi film lensi yalnızca %96,8'e ulaşır.

3-7 iş günü

Çin Post Olağan Küçük Paket Artı

1.Biz EMS/DHL/UPS/ veya Hongkong Post/Çin Post/ePacket / Singapur Post tarafından 3 gün içinde dünya çapında tüm öğeleri ücretsiz gönderim.Nakliye yolu, siparişinizin toplam miktarına bağlı olacaktır.

2. Herhangi bir nedenle, öğeleri memnun değilseniz, biz aldıktan sonra 7 gün içinde iade ve değişim kabul

3.Bazen sıkı özel muayene nedeniyle 4-7 hafta kadar sürebilir.

1. Ürünler açıklama ile aynı değilse veya nakliye sırasında kırılmışsa.Biz yeniden veya size para iade edeceğiz.

Mavi film radyasyona dayanıklıdır, aşınma direnci yüksektir, ancak ışık geçirgenliği zayıftır.Beyaz kağıt hafif sarımsı olacaktır.

Yeşil film lenslerle karşılaştırıldığında, mavi film lensler zararlı ışığı filtreleyemez, UV koruma performansı nispeten düşüktür.Yeşil film lensler %100 UV, kızılötesi ve çeşitli zararlı parlamaların gözlere zarar vermesini önleyebilir.Bu nedenle güvenlik performansı açısından yeşil film lensler mavi film lenslerden daha üstündür.

Çin Post Kayıtlı Hava Posta

2.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir

Singapur Postası 4PX

3. Bize e-posta ile ulaşabilirsiniz.Biz 24 saat içinde cevap verecektir nedeniyle

Nakliye Yolu (Ücretsiz)

4. Ayrıca ticaret müdürü tarafından bizimle iletişime geçebilirsiniz (Tedarikçiler için Akıllı Yönetim) İndir (Mobil Sürüm, Pencere Sürümü) Ücretsiz indir web sitesi :trademanager.alibaba.com

4PX Singapur Postası OM Pro

Geri bildirim

Görüşleriniz bizim iş geliştirme çok önemli olduğunu, biz içtenlikle memnun iseniz bizim için olumlu geribildirim bizim ürün ile ve service.It sadece bir dakikanı alır.Teşekkürler!Bizim ürün ve hizmet ile memnun değilseniz, herhangi bir olumsuz ve nötr geribildirim ayrılmadan önce lütfen bize ulaşın.Sizi tatmin etmek için elimizden geleni yapacağız.Teşekkürler!

Sipariş Miktarı

4.Eğer ücret mal satın alırsanız, biz Singapur Post tarafından göndereceğiz.Nakliye yolu, siparişinizin toplam miktarına bağlı olacaktır

Çevrimiçi Saat Pazartesiden cumartesiye Pekin Saati 8:30--12:00 13:30---18:00 New York Saati 19:30--23:00 1:30---6:00 Londra Saati 0:30--4:00 5:30--10:00 Moskova Saati 3:30--6:00 7:30--13:00

>$7

Yeşil film ışık geçirgenliği yüksektir, tanımı daha yüksektir, yansıtıcılığı daha düşüktür, gözler için daha rahattır (aslında radyasyona da dayanıklıdır ve yeşil film en dengeli ve güvenlidir).

EMS / DHL / UPS

1.Biz burada alipay kabul

Hizmet

Nakliye

aramızdaki zaman farkı, anlayışınız için teşekkürler.

Ödeme

öğeniz ve iade nakliye ücretini ödemeniz gerekir.

15-60 iş günü

Teslim Süresi

Sipariş Miktarı

Nakliye Yolu (Ücretsiz)

2.ePacket ile ABD, Rusya, Ukrayna'ya ücretsiz gönderim sunabiliriz.

15-60 iş günü

15-60 iş günü

Teslim Süresi

Etiketler: yarı çerçevesiz şeffaf gözlükler, bolon çerçevesiz gözlük, yarı alt çerçevesiz camlar, titaium çerçevesiz gözlük, cateye çerçevesiz gözlük, erkekler kadınlar çerçevesiz gözlük, tesco çerçevesiz gözlük, yuvarlak çerçevesiz gözlük, hejıe çerçevesiz gözlük, çerçevesiz gözlük ahşap

Ürün özellikleri

Desen Türü Geometrik
Lens Malzemesi PC
Çerçeve Malzemesi Plastik
Cinsiyet Üniseks
Gözlük Aksesuarları KARELER
Sertifika Hiçbiri
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası Y636 Kısa görüş Gözlüğü
Marka Adı GSBJXZ'NIN sohbeti
PD 62-64mm
Öğe Türü Gözlük Aksesuarları

2 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-09-14

    İkincisini alıyorum, ilki mercekleri fayanstan aşağı uçurdu, gerizekalı

  2. Anonymous 2022-07-27

    iyi gözlükler

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler