Altlar

Moda Siyah Katmanlı Ruffles Yüksek Düşük Tül Etekler Pretty Women Için 2017 Faldas Mujer Saias Elastik Custom Made Uzun Tül Etek

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺934.22

Normal fiyat: ₺1 112.24

Renk
sku:
  • e5074
Tanım

Ürün Açıklaması

Paket çin'de EMS ve DPD tarafından gönderilecektir destination.It gelmesi 5-7 iş günü sürer destination.It normal gümrük ücreti ücretsizdir.Bu nakliye yolunu seçerseniz, posta ücreti yaklaşık 20-25 $olacaktır.

4.Dört Ana ifade.DHL, UPS, TNT, Fedex

Plz Buna Dikkat: Bu Sadece etek İçin Üst Dahil Değildir !Ve biz Özel Yapılmış Olabilir !Eğer Alos Üstleri Gerekiyorsa, Bizimle İrtibata Geçebilirsiniz !

1. Ürünü yanlış renkte veya ölçülerde bulursanız, lütfen ürünü aldığınızdan bu yana 3 iş günü içinde bize net fotoğraflar gönderin.Ürünü iade edebilir ve iade edebilir veya değiştirebilirsiniz.

2. Nötr veya Negatif geribildirim ayrılmadan önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Sizin için sorunları çözmek için hiçbir çabadan kaçınmayacağız.

Normal durumda, teslim süresi çoğu ülke için 5-15 gündür.Brezilya 30 civarında olabilir days.It farklı ülkelerin geleneklerine göre.

1. e-EMS / EMS

3. Aramex Suudi Arabistan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, vb

2. Ürünle ilgili büyük kir, kırık veya kusurlu yüzey gibi bariz kalite sorunu varsa, lütfen ürünü aldığınızdan itibaren 3 iş günü içinde bize net fotoğraflar gönderin.Eteği iade edebilir ve iade edebilir veya değiştirebilirsiniz.

Ismarlama ürünler hariç hemen hemen tüm ürünler iade edilebilir.Lütfen ürünü orijinal etiketler ve etiketlerle yepyeni tutun.

3.Kalite sorunu değilse, size geri ödeme yaptığımızda posta ücretini düşeriz.

Yukarıdaki ülkeler için hızlı teslimat yoludur.Teslimatta sadece 5-7 gün civarındadır.Ancak posta ücreti yaklaşık 30-40 dolar olacak

1. Ürünlerimizden memnunsanız, lütfen bize beş yıldız geribildirim verin.

Size iade detaylarını vereceğiz.Ürüne paketin üzerindeki adrese geri dönerseniz, onu alamayız ve size geri ödeme yapamayız.

Ürünü geri göndermeden önce lütfen bizimle iletişime geçin!

2. Fransa, ingiltere, AU ve çoğu Avrupa ülkesine özel Hat

Etiketler: etekler larjas kış, erkek bağları asimetrik, tshirt kadın kış, lamba asimetrik, kış kadın sütyen, vazolar asimetrik, düşük tül etek bayan, katmanlı tül etekler bayan, kat asimetrik, payetli etekler bayan

Ürün özellikleri

Cinsiyet kadınlar, Kadın
Bel kısmı Doğal Faktörler
Dekorasyon DALGALANDIRIYOR, Düz Renk
Malzeme Polyester
Renk Renk Ücretsiz
Kaynak Anakara Çin
Siluet Asimetrik
Model Numarası Yüksek Düşük Katmanlı Tül Etekler
Sezon ilkbahar Sonbahar
Elbiseler Uzunluğu Taban Uzunluğu
Marka Adı WDPL
Yaş 20-40
Resim Türü Referans Görüntüler
Desen Türü Katı
Tarz İngiltere Tarzı, Zarif Romantik

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler