Güvenlik ve Koruma

FİSHER ARAŞTIRMA LABORATUVARLARI Altın Bug Pro Altın Gümüş TreasureProfessional Yeraltı Metal Dedektörü Kazıcı Uzun Mesafe Çift Sikke

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺7 520.02

Renk
sku:
  • e63089
Tanım

Ürün Açıklaması

2. Postacı size ürün gönderdiğinde alıcılar paketi dikkatlice kontrol etse iyi olur.Paket nakliye sırasında hasar görmüşse lütfen imzalamayı reddedin ve bize iade edeceklerdir.Sonra derhal bizimle iletişime geçin ve en kısa sürede sizin için çözeceğiz.

2. Herhangi bir nedenden dolayı memnun değilseniz, lütfen bana bir şans verin ve çözmek için büyük çaba göstereceğim!

3. Uluslararası Taşımacılık bazen gümrük vergisine neden olur.Bundan biz sorumlu değiliz.Alıcı bunu halletmeli.

Gümrükleme hakkında:

2. Lütfen ödeme yapmadan önce adresinizin gönderim adresinizle eşleştiğinden emin olun.Biz sadece sevkıyat adresinize öğeyi gemi.Yanlış verilen gönderim adresi için hiçbir sorumluluğumuz yoktur.

Bir yıl garanti.Mühendisimiz ve satış ekibimiz, her bir ürün için tüm ürün ömrü boyunca teknik destek ve satış sonrası servis sağlar.Tüm ürünlerimiz fabrikadan çıkmadan önce profesyonel testlerden geçmiş olacak.

İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.

Uluslararası Alıcılar - Lütfen Dikkat:

Alipay aracılığıyla bize ödediğiniz sadece mal ve nakliye ücreti fiyatıdır, başka ücret dahil değildir.

1. Ürünü aldıysanız işe yaramaz.Yeni ürün için lütfen bizimle iletişime geçin.Ancak aynı zamanda, Ürün 60 gün içinde tam bir geri ödeme için iade edilebilir.Not: Ürünler orijinal durumunda iade edilmelidir.İade edilen malların adresi için lütfen bizimle iletişime geçin.Ancak iade edilen tüm ücretler Alıcı tarafından karşılandı.

modname = ckeditör

Tip: Altın dedektörü Çalışma Frekansı: 19kHz Sertifika: CE, ISO Teslim süresi: 3 gün Bobin: 2x bobin (11"bobin ve 5" bobin) Bobin Özelliği: hassas Algılama Malzeme: Altın Külçe Teslimat: Hızlı Ölçme derinliği Güç kaynağı: 9 volt alkalin pil kullanın (Dahil değildir) pil ömrü: Standart/Değerli Metaller için kaliteli alkali Hazine Avcısı - Metal Dedektöründe 12 + saat.Aktif ekrana ve gelişmiş hassasiyet kalibrasyon fonksiyonuna sahip bu yüksek performanslı metal dedektörü, altın/kalıntı avından oyun öncesi saha güvenliği taramasına kadar her şey için mükemmeldir.Zemin Altın dedektörü Altın Külçe dedektörü Tüm satış ve perakende Zemin Metal Dedektörü + Ücretsiz Kargo 1931'den beri dedektör en güvenilir isimler olmuştur.İster güvenli bir alanda gömülü araçlar bulmanız gereksin, ister uzun süredir gömülü hazineler bulmak isteyin, bu teknolojiler yakında onu bulacaktır.Analogdan dijitale, tekli veya çoklu frekanslara kadar, kalitesi ve yeniliği sizin garantinizdir success.it dedektörün inanılmaz hassasiyeti, kompleksteki en küçük altın külçelerini tespit edebilir terrain.It Yüksek mineralli topraklarda en küçük altın külçelerini bulur Dikkat: Bu ürün Çin'de üretilen yüksek bir kopyasıdır.Sakıncası varsa, lütfen satın almayın.Yüksek Performanslı Altın / Kalıntı Makinesi 1.Mükemmel altın arama yeteneklerine sahip çok amaçlı makine 2.Zemin, derin penetrasyon için 3.11" DD eliptik su geçirmez arama bobinini tuza kadar dengeler 4.Yüksek mineralli topraklarda en küçük altın külçelerini bulur 5.Demir çöpünde eşsiz hedef ayrımı 6.Çok basit bir kullanıcı arayüzü Yeniliği 1.V. C. O Ses Tüm Metal ve Ayrımcılık Modu 2.V-Break : Endüstrinin ilk Değişken Kesme Noktası tonu ayrımcılık sistemi 3.Bilgisayarlı Zemin Kepçesi: Gerçek Zamanlı bilgisayarlı zemin dengelemesi 4.Sürekli Toprak Durumu Okuması Toprak Faz değeri mineralizasyon tipini gösterir 5.Fe3O4 grafiği mineralizasyon miktarını gösterir6.Çift Kulaklık Jakı 7.Derinlik göstergeli statik Pinpont 8.19 kHz Çalışma Frekansı 9.Ultra Basit Kullanıcı Arayüzü 10.Ultra Hafif (2,5 lbs) Bir metal dedektörü ile önceden deneyiminiz yoksa, aşağıdakileri yapmanızı şiddetle tavsiye ederiz : 1. Yanlış sinyaller olması durumunda kazancı düşük bir ayara getirin .Her zaman daha düşük bir Kazanç seviyesinde kullanmaya başlayın; kazancı ancak dedektöre aşina olduktan sonra artırın. 2. İç mekanı kullanmayın.Bu dedektör sadece dış mekan kullanımı içindir.Birçok ev aleti, dedektöre müdahale edebilecek elektromanyetik enerji yayar.İç mekanda bir gösteri yapıyorsanız, Kazancı kısın ve arama bobinini bilgisayar, televizyon ve mikrodalga fırın gibi cihazlardan uzak tutun.Dedektörünüz düzensiz bip sesi çıkarırsa, cihazları ve ışıkları kapatın 3. Ayrıca arama bobinini metal içeren nesnelerden, Nakliye ile ilgili zemin ve duvarlardan uzak tutun:

1. Öğeler ödeme aldıktan sonra 1-5 gün içinde gönderilecektir..

Geribildirim: Biz satın alma ile %100 % memnuniyet sunmak istiyorum!

1. Eğer öğeyi isterseniz, bana Beş yıldızlı olumlu geribildirim bırakın lütfen, ve ben sizin için daha sonra aynısını yapacağız.

Iade ve geri ödeme hakkında:

Garanti hakkında:

Teklif vermeden/satın almadan önce bu ek masrafların ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

Etiketler: altın dedektörü obuk, metal dedektörlerinin incelenmesi, altın dedektörü mini, altın dedektörü Almanca, metal dedektörü ska, yeraltı metal fermuar, metal dedektörü acohe, dedektör za altın, güvenli dedektör, tanımsız pantolon

Ürün özellikleri

Kaynak Anakara Çin
Sertifika CE
Akıllı ev platformu Hiçbiri
Model Numarası Altın BÖCEK

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler