Saatler

12 " Modern Aydınlık Büyük Kuvars Duvar Saati Glow Karanlık Yatak Odası Ofis

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺88.25

Normal fiyat: ₺173.05

Renk
sku:
  • e7635
Tanım

Ürün Açıklaması

【Kurulumu Kolay】 Dahil olan kancalar kolay kurulum sağlar, sadece plastik kancadan küçük bir çivi geçirin ve birkaç saniye içinde duvarınıza güvenli bir şekilde asılır.(1 kanca dahil)

Renk: Gümüş Çerçeve / Siyah Yüz

Tanım:

Paket içeriği:

Pointer Malzeme: Metal

【Okunması Kolay】 Siyah yüze çok sayıda kontrast oluşturan tasarım, zamanı her açıdan okumayı kolaylaştırır.yemek odaları, oturma odaları, aile odaları, yatak odaları, çalışma odası,mutfak, ofis ve toplantı odası için mükemmeldir.

【Karanlıkta Parlayan】 Gece lambası olan sayılar ve eller function.It sırasında yeterli ışık enerjisini emmeyi ister day.At gece, floresan bir şekilde serbest bırakılır, böylece ışığı gece veya karanlıkta görebilirsiniz.(İpuçları: duvar saati karanlıkta 5-6 saat kadar parlayacak, kızdırma süresi gün içinde emilen ışığa bağlıdır)

【Pille Çalışır】 Bir adet AA pil ile çalışır (dahil değildir) Lütfen saat için normal karbon pil kullanın, mekanizmanın ömrünü kısaltabilecek ve zamanın doğruluğunu etkileyebilecek alkalin pil ve Şarj Edilebilir Pil kullanmayın.

1 Parça Duvar Saati

hareket: kuvars

Belirleme:

Malzeme Türü: Plastik

Şekil: Yuvarlak

Çap: 12 inç

【Sessiz Süpürme Hareketi】 Hassas kuvars hareketinin üstün kalitesi doğru zamanı garanti eder, ayrıca sessiz süpürme iyi bir çalışma ve çalışma ortamı sağlar.

Etiketler: zentra duvar saati, ahşap moda duvar saati, lumin duvar saati, dijital saat orijinal, kukoo duvar saati, büyük duvar saati istasyonu, sıva saat, sularge dijital duvar saati, 2020 dıy duvar saati dijital, Kur'an büyük duvar saati

Ürün özellikleri

Uzunluk 300mm
Ekran Tipi Dijital
Kaynak Anakara Çin
İlgili Yerleştirme oturma odası
Malzeme Plastik
Çap 30cm
Şekil dairesel
Motivity Türü Kuvars
Kombinasyon Ayıran
Gövde Malzemesi Plastik
Genişlik 30cm
Form Tek Yüz
Tarz Özet

2 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-09-21

    Başlangıçta endişeliydim, kart kutusunun hepsi patlamıştı ama sonra kutuyu açtım ve saat tek bir çizik bile değildi. sipariş anından itibaren 15 gün gibi hızlı bir şekilde geldim. sessiz ve güzel çalışıyor.

  2. Anonymous 2022-07-17

    Bir saatim var ama kırıldılar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler