Güvenlik ve Koruma

ıAlarm SmartLife Tuya Zigbee Akıllı Siren 100V 240V Sirena Alarm 100dB Kablosuz Alarme Sistemi Güvenlik Korumak

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺411.24

Normal fiyat: ₺527.18

Renk
sku:
  • e8784
Tanım

Ürün Açıklaması

C: Evet,otomatik kayıt özelliği de dahil olmak üzere uygulamadaki geçmiş kaydını kontrol edebilirsiniz. 5.S: Dahili bir bataryası var mı?Cevap: Hayır, dahili bir bataryaya sahip değildir, doğrudan AC prizinize takabilirsiniz, kablolamaya ihtiyacınız yoktur. 6.Tek başıma kullanabilir miyim?A: Hayır, Alarm sahneleri kurmak için diğer zigbee cihazlarıyla bağlantılı olması gerekir.Zigbee Siren (Tuya) akıllı ev alarm sistemi için Akıllı Siren

C: Evet,uygulamada kendi ihtiyacınıza göre serbestçe açmak/kapatmak için alarm anahtarı vardır. 3.S: UYGULAMA bağlantısı için hub ile gerekli mi?

Zigbee protokolüne dayalı akıllı bağlantı. (Tuya Zigbee protokolü).

Bu akıllı siren Zigbee (Tuya Zigbee protokolü) Ağ modunu benimser.Evin içinde bir alarm tetiklendiğinde, bu Akıllı Siren, kullanıcının acil durumu zamanında ele almasını sağlamak için etkili bir şekilde yüksek desibel ses ve flaş alarmı verecektir.

Ürün Adı: siren alarmı

Sadece Tuya veya Akıllı Yaşam uygulaması ile uyumlu ağ geçitlerine bağlanabilir.

Alarm Süresi: 0-1800 s

Bu akıllı siren tek başına kullanılamaz, ağ geçidine bağlanmalı ve ardından diğer Zigbee cihazlarıyla kullanılmalıdır.kapı Sensörü ve PIR Hareket Sensörü gibi.

Pil: Pil yok

Q&A: 1.S: Sıcaklık ve nem sensörlü alarm yerleşik mi?

Lütfen aklınızda bulundurun:

A: Evet,bu APP bağlantısı için gerekli hub ile Tuya ZigBee sürümüdür. 4.S: Geçmiş alarm kaydını kontrol edebilir miyim?

C: Hayır,sadece sesli ve ışıklı bir alarm sensörüdür. 2.S: Alarmı kendim tetikleyebilir miyim?

Depolama Sıcaklığı: -10℃-50℃

Siren alarmı * 1

Kablosuz Mesafe: 55 M

1.Çalışma Gerilimi: AC110-240V,Geniş voltaj çalışması, çoğu ülkeye uyum sağlar

Depolama Nemi:

Ses: 100dB maks.1 metre içinde

Kablosuz Frekans: 2.4 GHz

Tuya ZigBee akıllı Siren sensörü 100dB ses ışık Alarm sensörü akıllı yaşam Siren sesli Alarm akıllı ev güvenlik sistemi gerekir Tuya Zigbee ağ geçidi Özellikler: 1.Sesli Işıklı ZigBee Akıllı Siren Alarmı Öne çıkan: 100dB sesli ve yanıp sönen ışıklı ZigBee alarm sistemi,gerçek zamanlı alarmlı akıllı ev güvenliği için özel olarak tasarlanmıştır ve evin durumunu zamanında tespit eder. 2.Tuya Ağ Geçidi ile İşlevsel Akıllı Sahne Bağlantısı Gerekli: Alarmı önceden belirlenmiş bir zamanda kendi talebinize göre tetiklemek için yürütme süresini seçmek için program ayarlanmış olsa bile,alarm durumunun gerekli olduğu akıllı sahneler için sesli alarmı diğer akıllı ev cihazlarına akıllı bağlayın;Bu Tuya ZigBee alarmı için Tuya ZigBee ağ geçidi gereklidir ve Tuya ZigBee ağ geçidi, Tuya ZigBee ağ geçidi, Tuya ZigBee ağ geçidi, Tuya ZigBee ağ geçidi, Tuya ZigBee ağ geçidi, Tuya ZigBee ağ geçidi, Tuya ZigBee ağ geçidi, Tuya ZigBee ağ geçidi daha geniş uyumluluğu için diğer hub'lardan şiddetle tavsiye edilir. 3.Tuya Akıllı/Akıllı Yaşam uygulaması Uyumlu: Alarm sensörünü Akıllı Yaşam uygulamasına ekledikten sonra kapı zili olarak çalıştırdıktan sonra uygulama üzerinden çalıştırmak için dokunun; Evi çok daha kolay bir şekilde güvende tutmak için ek rahatlık için uygulamadaki alarm kaydını izleyin; Sahip olduğunuz sahnelerin altındaki ev durumunu uzaktan kontrol edin uygulamada ayarlayın. 4.Mevcut Gelişmiş Özellikler: Alarm sesini düşük,yüksek,orta ve alarm süresiyle 0s-30dk aralığında ayarlayın. 5.100 % Tel-ücretsiz SimpleInstallation ile: kablolama gerekmez, AC fiş ile, doğrudan sokete çok uygun ve kullanımı kolay;tam memnuniyeti için tam 2-year garanti ve 60-day iade garantisi içerir.

Paket Listesi:

İletişim Protokolü: ZigBee3. 0

Boyut:80 mm * 80 mm * 49 mm

Özellikler:

Ses Türü: 0

2 . 100 dB alarm sesi, Alarm yüksek sesle ve yanıp sönen bir ışık da var, bu siren sadece izinsiz giriş komşularını uyarmakla kalmayacak, aynı zamanda hırsızı evinizden korkutacak!

Kullanım Kılavuzu * 1

Ürün avantajları

Ağ geçidi (hub)hakkında

Güç Kaynağı: AC100-240V

Ürün özellikleri

Akıllı ev platformu diğer, Tuya
Kablosuz Frekans 2.4 GHz
Tip 6 smartlife
Kaynak Anakara Çin
Tip 5 kablosuz alarm sistemi
destek Dropshipping / Toptan Satış
Tip 8 sirena alarma
Tip 7 Zigbee siren
Ses 100dB maks.1 metre içinde
İletişim protokolü zigbee3.0
Marka Adı alarm veriyorum
Sertifika CE
Tip 10 alarm sistemleri güvenlik ev
Tip 4 Zigbee Alarmı
Tip 3 zigbee sensörü abess
ürün adı siren alarmı
Tip 9 sirene alarme
Tip 1 alarma zigbee tuya
Model Numarası SR01
Güç Kaynağı 100 V-240 V

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler