Kostüm ve Aksesuarlar

Geleneksel Meksika Mariachi Amigo Dansçı Çocuk Boys Cinco De Mayo Festivali Ve Partiler Kostüm

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺213.74

Normal fiyat: ₺356.23

Renk
sku:
  • e1036
Tanım

Ürün Açıklaması

Bel Kemeri

Madde Dahil

* Lütfen dikkat, Şapka ayrı satılır.

Meksikalı Fötr Şapka Kontrast dikişli ve şapka bantlı bu siyah fötr şapkalar, her Meksikalı fiesta için harikadır ve Cinco De Mayo'yu kutlamak harikadır!Bu standart boyutlu bir şapkadır, bu nedenle daha büyük çocuklara ve gençlere uyacaktır ve yaklaşık 18" çapında bir ağzına sahiptir.Kendi başlarına harika, diğer Meksika ve Cinco De Mayo kostümleriyle daha da iyi.Boyut: İç: 18 * 20 cm Dış: 53 cm Yükseklik:16 cm

Kolsuz gömlek

Meksikalı Kız Kostümü

Bu Meksikalı çocuk kostümü, keskin kırmızı papyon ve gösterişli bel kuşağı ile tasarlanmıştır.Gümüş rengi pantolonu, güvenli ve optimum uyum için elastik bir bel bandına sahiptir.

Ceket

Cadılar Bayramı, doğum günü partileri ve hatta eğlence dolu bir gece olsun, kılık değiştirmek her şey için iyidir!.

Özellikler

Meksikalı bir gruba katıl!Çocuklar için bu mariachi kostümü bir Ceket, Kolsuz gömlek, Pantolon ve Bel kuşağı içerir, şapka dahil değildir.Boynuna kırmızı papyon takıldı.Kırmızı bel kuşağının sonunda saçaklar vardır.Siyah ceket, manşetleri ve kenarları beyaz dantelli kısadır.Siyah pantolonlar her bacağında aynı beyaz dantele sahiptir.Meksika temalı bir parti için eğlenceli ve şenlikli bir kostüm.

Pantolon

ÖNERİLEN AKSESUARLAR

Etiketler: polis erkek kostümü, esmad kostümleri, meksika akordeonu, tavuklar parti kostümü, erkekler kızılderili kostümleri, kızlık kostümü çocuklar, rahip kostümleri erkek, 18. yüzyıl kostümü erkek, ben Meksikalı elbiseler, tanımsız pantolon

Ürün özellikleri

Marka Adı memune
Kaynak Türü Orijinal
Karakterler Dansçı
Cinsiyet Erkekler
Malzeme Polyester
Bileşenler Üstlük, pantolon
CN Zhejiang
Kaynak Anakara Çin
Öğe Türü Ayarlıyor
Kaynak Ülkeler Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri
Model Numarası MU88022'NIN sohbeti
Özel Kullanım Kostümler

1 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-11-05

    Korku, sadece siparişin çok uzun sürmesi değil. Ayrıca her şey küçük boyutta, kaliteli kabusta geldi. Tüm çabalar ve beklentiler boşuna. Oturdum ve ağladım çünkü çocuk takım elbiseye hiç uymuyordu. Satıcı, şapkanın siparişe dahil olmadığını ve takım elbiseye hiç uygun olmayan malzemeden yapıldığını yazmalıdır (Küfür yazmak istemiyorum)

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler