Ev Dekorasyonu

Karikatür Sevimli İnekler Şekilli Kumbara Para Kutusu Büyük Tasarruf Kutusu Paraları Notlar Alcancia doğum günü hediyesi Erkek Ve Kız

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺80.41

Normal fiyat: ₺81.18

Renk
sku:
  • e10419
Tanım

Ürün Açıklaması

Ürün boyutu: yaklaşık 13.5*13*16.5 cm/5.31*5.12*6.50 inç

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürünün bazı boyut toleransları vardır.

Ambalaj Listesi:

2. Yeni Yıl Dekorasyonu: Bu sevimli bozuk para kutusu, para tasarrufu sağlayan bir kutu olarak kullanılmasının yanı sıra yatak odaları, oturma odaları, Yılbaşı ofisleri, tatiller, festivaller, aile toplantıları vb.İçin sevimli bir dekorasyon olarak da kullanılabilir.Bir masaya, rafa, pencere pervazına veya istediğiniz başka bir yere koyabilirsiniz.

1. Aydınlatma efektleri ve çekim açıları sorunları nedeniyle, üründe belirli toleranslar olacaktır, lütfen anlayın.

Ürün Resimleri:

Ambalaj boyutu: yaklaşık 14 * 13.5 * 17 cm/5.51*5.31*6.69 inç

Özellikler:

Ambalaj: bağımsız kağıt kutusu

Malzeme: vinil

Not:

1. İnek Kumbarası: Çin zodyakına göre ambalajda plastik bir inek kumbarası bulunur. 2021 öküz yılıdır ve aynı zamanda şanslı bir yıldır.Bu sevimli kumbara, arkadaşlarınız ve aileniz için samimi hediyeler dilemek için iyi bir seçimdir.

Kumbara * 1

3. Kullanışlı Açılış Tasarımı: Her inek kumbarasının alt kısmında, biriktirdiğiniz parayı kolayca çıkarmanıza izin verecek şekilde tasarlanmış dairesel bir açıklık vardır, böylece bazı kumbaraları çıkarmanız gerektiğinde, kutuyu kırmanıza gerek kalmaz Madeni paraların kullanımı çok kolaydır.

4. Eğitici ve Sevimli Hediyeler: Para biriktirmeyi öğrenmek, çocuklara ilk yıllarda öğretilmesi gereken en önemli şeylerden biridir.Bu nedenle, bu sevimli inek para bankası çocuğun ilk parasını kurtarmak için iyi bir seçim olacaktır; Yeni Yıl, doğum günü veya Noel, Tatil veya günlük yaşamda olursa olsun , bu güzel ve pratik bir hediyedir.

Adı: İnek Kumbara

Özellikler:

Etiketler: zt güç bankası, kumbara çivi, woodsn para kutusu, alçı bebek kumbarası, alcancias gün seçin gün, oyuncak sevimli domuzcuk, lazurit kapsül kolye, domuzlar kumbara, trend bozuk para cüzdanı, bozuk para cüzdanı eıp

Ürün özellikleri

Malzeme diğer
için Çocuklar Çocuklar
Damla nakliye / toptan destek
Şekil DOMUZ
Akıllı Cihaz mı NO
Model Numarası İnek Kumbarası
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler