Ev Depolama ve Organizasyon

10 ADET Geniş Ağız Kapakları cam turşu kavanozu Kapakları Sızdırmaz Güvenli cam turşu kavanozu Kapakları cam turşu kavanozu s Çapı 70mm 86mm

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺14.90

Normal fiyat: ₺23.30

Renk
sku:
  • e10427
Tanım

Ürün Açıklaması

Kullanımı rahat: Kapak halkasının dış kenarı, mason konserve kavanozunun kolay açılması için sürtünmeyi arttırmak için dişlidir, sizin ve çocuklarınızın iş yerinde veya okulda mason konserve kavanozlarında yiyecek taşıması için uygundur.

Renkler farklı ekranlar nedeniyle hafif bir fark olabilir.

Boyutu: düzenli ağız

3、Premium Malzeme: Kavanoz kapakları ve bantları teneke kutudan yapılmıştır ve kapak PVC'den yapılmış bir halkayı kaplar; paslanmaya karşı dayanıklı ve dayanıklıdırlar, birçok kez kullanım için uygulanabilirler; yüksek ve düşük sıcaklığa dayanıklıdır, bu nedenle buzdolaplarında, bulaşık makinesinde ve mikrodalga fırınlarda servis edilebilir; Boyut: düzenli ağız kavanoz kapağı 7x1.5 cm/ 2. 7x0. 59 inç.

Malzeme: teneke

10 x Geniş Ağızlı Kavanoz Kapakları ve Bantları Setleri

Ambalaj Listesi:

10 ADET Geniş Ağız Kapakları cam turşu kavanozu Kapakları Sızdırmaz Güvenli cam turşu kavanozu Kapakları cam turşu kavanozu s Çapı 70mm 86mm

2、İyi sızdırmazlık: Kavanoz kapağının içindeki sızdırmazlık halkası, mason konserve kavanoz kapaklarının iyi sızdırmazlık performansına sahip olmasını sağlar, hava geçirmez ve sızdırmazdır, sıkıca kapatılması, yiyecekleri, tahılları, pansumanları, içecekleri taze tutmak için uygun olmasını sağlar, sızıntı konusunda endişelenmenize gerek yoktur. mutfağı veya diğer yerleri kirletebilir sızdırmazlık malzemelerinden sonra.

Manuel ölçüm, lütfen boyutta küçük hatalara izin verin.

Mermi noktaları: 1、Paket içeriği: Aileniz veya arkadaşlarınızla kullanmanız, değiştirmeniz ve paylaşmanız için yeterli miktarda 10 set düzenli ağız mason konserve kavanoz kapağı ve bandı alacaksınız; Not: mason konserve kavanozu dahil değildir.

Belirleme:

Renk: gümüş

Not:

Paslanmayı önlemek için yıkadıktan sonra bir bezle kurutmanız önerilir.

5、Geniş Uygulama: Baharat, tatlı, bisküvi, meyve, reçel, meşrubat, çay veya kahve, çivi, vida ve diğer küçük nesneleri saklayan mason konserve kavanozlarını kapatmak için uygundur, lütfen satın almadan önce boyutundan emin olun.

4、Bölünmüş Tasarım: Bant, silikon fermantasyon kapakları ve paslanmaz çelik filizlenme kapakları ile birlikte uygulanabilir, şişe ağzındaki vida dişi, şişenin açılmasını kolaylaştıran ellerin sürtünme kuvvetini artırabilir.

Özellikler:

Kullanımı güvenilir: Konserve kavanoz halkalarımız güzel sızdırmaz ve hava geçirmez etki içerir, konserve kapaklarıyla kullanmak, yemeğinizi sızdırmaz hale getirmek ve sızıntıyı önlemek, yemeğinizi uzun süre taze ve temiz durumda tutmak için iyidir.

Etiketler: 150ml bardak kapağı, tarçınlı elma halkaları konserve, 157mm 86mm kutu, çıkartmalar konserve, çocuk bardak kapakları toddlers, biber turşusu nasıl konserve edilir, konserve mavi kitap, silikon conta halkaları konserve, 86mm 146mm kutu, 86mm 82mm filtre

Ürün özellikleri

Malzeme Maden
Kaynak Anakara Çin

3 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-12-06

    Ürün açıklaması olarak harika ve hızlı kargo çok teşekkür ederim

  2. Anonymous 2022-12-06

    Çok hızlı ve harika bir ürün teşekkür ederim

  3. Anonymous 2022-12-15

    açıklamasında olduğu gibi

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler