Aktif Bileşenler

Tek fazlı tam izolasyon AC voltaj regülatör modülü 25A (yarım dalga tipi) LSA-H2P25XYB 10A / 25A / 45A / 65A / 85A / 120A

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺511.90

Renk
sku:
  • e106682
Tanım

Ürün Açıklaması

2, Harici bağlantı+12VDC güç kaynağı yok, ürün tek bir faza girebilir220vgiriş FAZI380V, tip seçimi basittir.

6doğrusal kompanzasyon fonksiyonu, çıkış karakteristik eğrisi doğrusaldır.

220VacAC yük uygulama devresi veya 380Vac(tek tel, bakır tel kaydedilebilir, uç pahalı değildir.Erişim anahtarı K, modülün çalışmasını veya çalışmamasını da kontrol edebilir

2220VacAC yük uygulama devresi veya 380Vac (iki ila iki çift hat)

2HER fonksiyon ucu com ucunun tersi pozitif olmalıdır, com ucu polarite bağlantı sayacı gibi negatif kutbudur, daha sonra modül ana devre çıkış ucu kontrol dışı olabilir.

Giriş 220VAC olduğunda, çıkış voltajı 0-110v'a ayarlanabilir;

0-10Vdc kontrol modu: simgeye göre, 0-10Vdc analog sinyalini kabul edebilir, giriş empedansının 0-10Vdc modülünün dahili com ucu 15k'dan büyüktür.

Voltaj regülatör modülünün sinyali daha güçlü olduğunda, çıkış voltajı daha yüksektir ve titreşim genliği daha büyüktür.

Beşinci, 0-10mA kontrol modu: gösterildiği gibi, bu şekilde kullanıldığında, modül devam ucu ile 500 ohm, 1 / 2W direncine bağlı com ucu arasında olmalıdır.0ma girişi 0vdc ile sona erdiğinde.10mA girişi 5vdc'den sona erdiğinde.

Buluşmavoltaj regülatör modülünün akım değeri, yükün nominal akımının 4 katından büyük veya ona eşit olmalıdır.

Voltaj regülatör modülünün kapalı döngü (negatif geri besleme) fonksiyonu, 220V yük, H2P Ağız YB-F kullanımı olduğunda yük voltajını bildirmelidir; 380V yük olduğunda, H3P Ağız YB-F seçimi.

NoClosed döngü (negatif geribildirim) fonksiyonu müşteri, doğrudan seçimi H3P port YB serisi için kullanılabilir 220 V/380 V yük.

-F son eki olmayan açık halka ürünleri; - F son eki olan kapalı döngü (negatif geri besleme) fonksiyonel ürünler. (F: Geri bildirim geri bildirimi)

10, herhangi bir DC güç kaynağı olmadan, rahat ve güvenilir, kapalı döngü (negatif geri besleme) basınç düzenleme sisteminin orijinal temelinde eklenebilir.

Boyut:

9 Yarı dalga tipi esas olarak çimento, monosodyum glutamat, yem ve diğer karışık bileşenlerde kullanılır, titreşim makinesinin titreşimini kontrol edebilir.

Not: genellikle tavsiye 70A özellikleri aşağıdaki küçük akım ile iki tel yöntemi, 90A ve daha fazla büyük akım özellikleri ile bir tek tel yöntemi.

7küçük harmonik girişim, ürün yerleşik bir SCR koruma devresine sahiptir.

Direnç yükü, akım seviyesinin voltaj regülatör modülünün seçimi, yük akımı derecesinin 3 katından büyük olmalıdır.

Potansiyometre manuel kontrol modu: simgeye göre, potansiyometrenin orta ucu modül devam ucuna bağlanır ve potansiyometrenin diğer uçları sırasıyla modül COM ucuna ve +5V ucuna bağlanır. Modülün kendisi tarafından üretilen 5V voltaj, harici beslemeye gerek kalmadan, sadece el kontrol potansiyometresi ile ve onsuz, potansiyometrenin seçilen direnç değeri 2-10K. Kontrol tarafı 0-5vdc'den devam ettiğinde, AC yük voltajı 0 V'dan maksimuma çıkar doğrusal ayarlanabilir, devam voltajı daha yüksek, modül çıkışı ne kadar büyükse.

Ürün görünümü için resim, modeli veya konsültasyonu almak için gerçek teslimat modeli.

Transformatör, transformatörün birincil nominal akımının 5 katından büyük veya ona eşittir, özel endüktif, kapasitif yük, gerçek duruma dayanmalıdır, ayrıca büyütülmesi gerekir

Modülün iç tarafı, iki türe ayrılan kontrol edilebilir bir silikon devresi tarafından kontrol edilir: ortak çift yönlü kontrol edilebilir silikon tipi, iki tek fazlı kontrol edilebilir silikon anti paralel geliştirme modu ve tek fazlı silikon kontrollü yarım dalga tipi.Yarım dalga tipi AC voltajın sadece pozitif yarım çevrim voltajı (modülün anodu) anot ile bağlanır, katot anoda bağlanır.Modülün iç telinin ucu, iç terminal 3 1 arasına bağlı bir senkron transformatörün ucundan geçer.

3, her fonksiyon modülünün ucunun kontrol özellikleri pozitif karakteristik, kontrol ve voltaj ne kadar yüksek olursa, yüksek voltaj ana döngü modülünün çıkış voltajı o kadar yüksek olur.

Bu ürünü ilk kez kullanırsanız, lütfen dükkan sahibi ile iletişime geçin, dükkan sahibi size ilgili önerileri verecektir.

5yüksek güçlü tristör çipi VEDCBCERAMİC zemin, küçük boyutlu, istikrarlı performans, yüksek güvenilirlik.

4BİR noktada, bir giriş kontrol modu kullanmak daha iyidir, eğer aynı anda iki veya daha fazla yol kullanılıyorsa, genellikle güçlü bir giriş sinyali önemli bir rol oynar.Modül hem manuel hem de otomatik olarak kullanılabilir, örneğin 4-20mA ucuna otomatik olarak bağlanır ve 0-5V terminaline manuel olarak bağlanır ve fonksiyon anahtarı çift atış anahtarı ile gerçekleştirilebilir.

LSASeries anahat boyutu: uzun x 75mm geniş x 36mm yüksek 105mm

Ürün açıklaması:

8GreenLEDPower göstergesi ve redLEDOutput düzenleme göstergesi.

Bu bağlantı modeli titreşim makinesi uygulamasında kullanılabilir maksimum akım 5a'dan fazla değildir. Kullanımdayken, ısı radyasyonuna yardımcı olmak için lütfen bu ürünü metal plakaya sabitleyin.

4, bir 4-20mA kontrol modu: simgesine tıklayın, kabul edilebilir sıcaklık kontrol göstergesi 4-20mA analog sinyal, modül dahili 4-20mA sonu göreli com sonu için giriş empedansı 250 ohm.4-20mA kontrol girişi olduğunda. Tüm kapalı alan için yaklaşık 4-5mA, tüm devrenin çıkışından güvenilir; 5-19ma, bölgesel olarak, akım kontrolünün artmasıyla, faz açısı alfa 180 dereceden 0 dereceye doğrusal düşüşe, AC yük voltajında 0 V'dan maksimum değere yükselir; 19- Tüm açık alan için yaklaşık 20mA, maksimum çıkış.

Etiketler: stg 1000w tek fazlı, x fazı, simülatörü tek faz, stabilizatör 10kva tek fazlı, marş motoru 380v tek fazlı, jeneratör 50a tek fazlı, motor 5hp tek fazlı, step tek fazlı, sayaç kwh tek fazlı, 150a doğrultucu tek fazlı

Ürün özellikleri

Marka Adı TONİFİSHİ'NİN
İletişim Formu Dönüşüm Türü
Tip Mantık IC'leri
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası LSA-H2P25XYB
Koşul yeni

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler