Piller

Samsung Yedek Pil için EB-BA720ABE Samsung GALAXY A7 2017 Sürümü A720 SM-A720 3600mAh Telefon Pil

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺190.05

Normal fiyat: ₺216.03

Renk
sku:
  • e106791
Tanım

Ürün Açıklaması

Gerilim sınırı: 4.4 V

Ambalaj özellikleri: toplu paket (kabarcık zarf çanta)

Not: Bu , Samsung A7 2015 sürümü ve A7 2016 sürümünün diğer sürümünün aksine , A7 2017 sürüm telefon pilidir, lütfen satın almadan önce dikkatlice kontrol edin!

Soru: Müşteri hizmetleri ile ne zaman iletişime geçmeli, daha zamanında cevap vermeli?

Operatörün ağ ayarlarına, sinyal gücüne ve seçilen özelliklere bağlı olarak tüm konuşma ve bekleme süreleri yaklaşıktır.Yukarıda belirtildiği gibi Analog modda konuşma ve Bekleme süreleri daha düşük olacaktır.

Pil Modeli: EB-BA720ABE

Şartname Giriş

Uyumlu ile: Samsung GALAXY GALAXY A7 2017 sürüm A720 SM-A720 3600 mAh

Cevap: Pazartesiden cumartesiye Amerika Birleşik Devletleri'nde saat 17:00 ile 4:00 arasında ertesi gün Müşteri Hizmetleri size en iyi hizmeti sunmak için çevrimiçi!

Değerli müşterilerimiz ve arkadaşım: öğemi satın aldığınızda.olağandışı bir şey olursa: Öğeleri almadıysanız veya açıklama ile tutarsızsa veya başka nedenler sizi memnun etmez.Lütfen nötr(veya negatif)geribildirim bırakmayın veya davayı kolayca açmayın,lütfen benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Biz sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.İyi iletişimin her şeyi çözebileceğine inanıyorum.Tekrar çok teşekkür ederim.

(Edsmenerji.com.tr ABD zamanını gösterir, Pekin saati Amerika Birleşik Devletleri'nin Los Angeles saatinden 16 saat kadar erken)

Pil Menşe Ülke: Çin

Önemli: Yeni Lityum iyon piller, tamamen şartlandırılmadan önce 2 ila 3 kez tamamen şarj edilmeli ve tamamen boşaltılmalıdır.Yeni bir Lityum iyon pilin tam performansının ve uzun ömürlülüğünün ancak 2 ila 3 tam şarj ve deşarj döngüsünden sonra elde edildiğini lütfen unutmayın.2 İla 3 döngüden geçtikten sonra, pilinizi bir daha asla şartlandırmak zorunda kalmayacaksınız!

Ödeme yaptıktan sonra öğelerinizi mümkün olan en kısa sürede göndeririz.Öğeleriniz stokta yoksa veya başka herhangi bir sorun varsa.Size en kısa zamanda söyleyeceğiz.Normalde, biz Hong Kong Havayolu ile gemi, Singapur Havayolu.Uluslararası Nakliye daha karmaşık nakliye prosedürleri gerektirir.Öğe beklenti gününden veya başka bir sorudan sonra gelmezse.Lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Biz sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız

Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

Pil kapasitesi: 3600 mAh

Etiketler: güneş koruyucu samsung, samsung vadeli işlemleri, ibuyiwin samsung'un, kombine samsung, gule samsung, airdot Samsung'un, samsung'u yakınlaştırır, samsung'un patronu, samsung'u tahmin ediyor, politikalar samsung

Ürün özellikleri

Marka Adı havlayan
Sertifika CE
Kalite Belgelendirme ce
Pil Kapasitesi (mAh) 3501 mAh-5000 mAh
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası EB-BA720ABE'NIN sohbeti
Orijinal veya değil Uyumlu

1 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-11-29

    Kapasite yarasa. Bunun yerine A720 eb-ba720abe talep etti. 3600 mah'de sadece 1350-1400 mah'dir. Ölçü. (test cihazı kcx-017), aynı telefon için 4800 mAh kapasiteli bir batarya sipariş etti, (satıcı kikiss) bataryanın maliyeti kadar şarj = 1150 mAh batarya aldı. Dört şarj döngüsü geçirdi. Maksimum puan 1570 mAh. Bu 3600 mah'de %43 indirim. Normal" orijinal") yıldız başına piller. Tel. Aliexpress'te hiçbir bulgu yok. Zaten üç kez sipariş verdiğimden beri her şey boşuna. Akıllı telefon üreticileri ile birlikte çalışın. Uzun çalışmalarıyla ilgilenmiyorlar. Onarımlarına başvurmamak için yeni bir cihaz satın almak 2-3 yıl içinde gereklidir. Bu nedenle, iğrenç kalitede yedek parçalar. 2 Yıldız koydum (1-satıcının aktif olarak sorumlu olduğu ve her şeyi kontrol ettiğine ikna etmeye çalıştığı için) ve test yaptırmadım. Anlaşmazlık açıldı-AliExpress parası tamamen iade etmeye karar verdi. Üzerimde kazandım, sadece bir onarım servisi.

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler