Kostüm ve Aksesuarlar

Genshin Darbe Noblesse Zorunlu Kraliyet Flora Tüy Maske Cosplay Sahne Rozeti Yaka Akrilik Pin Sırt Çantası Broş Hediye

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺37.25

Normal fiyat: ₺49.66

Renk
sku:
  • e109523
Tanım

Ürün Açıklaması

Geri Bildirim Hakkında:

Paketi aldığınızda ve beğendiğinizde, lütfen alınan siparişi onaylayın ve bizim için tam yıldızlarla olumlu bir geri bildirim bırakın,Herhangi bir sorunuz varsa, kötü geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin, sizin için tüm sorunları çözeceğimize söz veriyoruz, teşekkür ederim!

Boyutu:Bir Boyut

Edsmenerji.com.tr'te Alipay, kredi kartları, gerçek zamanlı banka havaleleri, çevrimdışı ödemeler (banka havaleleri ve Western Union) gibi birçok ödeme yöntemi mevcuttur.Aşağıdakiler için en uygun yöntemi seçebilirsiniz you.To çıkarlarınızı koruyun, ödemeniz geçici olarak Alibaba tarafından tutulacak ve siparişinizi alana ve memnun kalana kadar bize bırakılmayacaktır.

Burada size en iyi kaliteyi ve hizmeti sunmak için çok çalışıyoruz, herhangi bir sorunuz varsa ücretsiz bana bildirin.Nazik yardımınız ve güveniniz, gelecekte daha iyisini yapmamıza ve sizin için daha iyi hizmet sunmamıza izin verecektir.

Ödeme hakkında:

Satış Sonrası Servis:

Etiketler: cüzdan genshin etkisi, broşlar genshin, anime genshin pantolon, genshin ımpact hoodi, gadget genshin etkisi, peruk genshin, flora elbise stilistleri, cosplay akrilik, genshin darbe kli peruk, genshin etkisi ling

Ürün özellikleri

Malzeme Plastik
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası Noblesse Oblige
Öğe Türü ROZET

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler