Aktif Bileşenler

30A 12V 24V DC motor kontrolörü Röle Kartı İleri Geri Kontrol Limit Start Stop Anahtarı Garaj Kapısı Vinç Asansör

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺141.73

Normal fiyat: ₺177.07

Renk
sku:
  • e115360
Tanım

Ürün Açıklaması

:VCC: Güç +

:İleri dönüş ileri dönüş sinyali girişi olduğunda, sinyal olmadığında ters dönüş, ters dönüş sinyali girişi geçersizdir ve diğer sinyallerle birlikte girilemez.İleri dönüş sırasında, ileri dönüş sınırında bir sinyal varsa, ileri dönüş duracaktır; ters dönüş sırasında, ters dönüş sınır sinyali varsa, ters dönüş duracaktır.Bir seferde yalnızca bir sınır sinyali etkindir.

Motor gereksinimleri:

:K1: Pozitif giriş kontrolü

Mod 7:

Ürün parametreleri:

:Sinyal girişi: aktif düşük (NPN);

:Tek tuşla anahtar modu, işlev mod 0 ile aynıdır, ancak başlangıç yöntemi aşağıdaki gibi farklıdır:

Mod 1:

:Mod 0'ın otomatik başlatma sürümü, mod 0 temelinde otomatik başlatma açma işlevini ekler,yani modül her açıldığında otomatik olarak ileri dönüşe başlar.Bu sürüm iki nokta arasında hareket modülü olarak daha uygundur, modül açıldığında otomatik olarak çalışır.

:Kendinden kilitlemeli limit normalde kapalı mod, sadece konum sinyali farkı, diğer fonksiyonlar mod 0 ile aynıdır. Sınır sinyali normalde kapalıdır (örneğin, ileri dönüş sınırına sinyal girişi olmadığında, ileri dönüş başlatılamaz ve ileri dönüşü başlatmak için yalnızca ileri dönüş sınır sinyali girilebilir).

:M+: Motor +

Mod 3:

:S1: İleri limit sinyali

:Örneğin, ileri dönüşü başlattıktan sonra, ileri dönüş limit sinyaliyle karşılaştığında duracaktır.Durduktan sonra, ileri dönüş limit sinyali hala girilse de, ileri dönüş sinyali şu anda girilerek başlatılabilir.Bu şartname genellikle tek yönlü başlangıç ve bitiş noktaları aynı hareket çemberi üzerindeyken kullanılır, örneğin bir tur için bir kez basmak ve bir tur için tekrar basmak gibi.

:anlık mod.İleri dönüş sinyali olduğunda, motor ileri döner; geri dönüş sinyali olduğunda, motor geri döner; ileri dönüş sinyali olmadığında ve geri dönüş sinyali olmadığında, motor durur; ileri dönüş olduğunda, ileri dönüş sınırı varsa, ileri dönüş durdurulur.Dönüş; dönüş sırasında, ters dönüş limit sinyali varsa, ters dönüş durdurulur.İki limit sinyalinin çıkarılması dönüşü geri yüklemez ve ileri ve geri dönüşü başlatmak için dönüş sinyalini yeniden girmek gerekir.

:Kendinden kilitleme modunda, sinyalin yalnızca bir kez tetiklenmesi gerekir ve modül kendinden kilitleme her zaman çalışır.

:M -: Motor -

:İleri dönüş başlatılmışsa, hemen durdurmak için ileri dönüş sinyalini tekrar girin; geri dönüş zaten başlamışsa, hemen durdurmak için geri dönüş sinyalini tekrar girin.Örneğin: bir ileri dönüş sinyali var > > > hemen ileri dönüş; şu anda bir ileri dönüş sinyali girin > > > hemen ileri dönüşü durdurun.Bunun tersi de doğrudur.

:İleri dönüş sinyali girişi, tetiklemeden sonra ileri dönüş, yeniden tetiklemeden sonra ters dönüş ve ters dönüş sinyali girişi geçersizdir.İleri dönüşü başlatmak için ileri dönüş sinyalini bir kez girin ve ileri dönüş sınırında bir sinyal olduğunda ileri dönüşü durdurun; ileri dönüş sinyalini tekrar girin, ters dönüşü başlatın ve ters dönüş sınırında bir sinyal bulunduktan sonra ters dönüşü durdurun.

: Bir ileri dönüş sinyali olduğunda, ileri dönüş sınırında sinyal olmadığında, ileri dönecektir; bir ters sinyal olduğunda ve ters sınırda sinyal olmadığında, tersine çevrilecektir; Bu sürüm, tek çipli sinyal girişi için uygun saf mantık türüdür.İleri dönüşün önceliğe sahip olduğunu, yani ileri dönüşün ileri dönüş girişi olduğunu ve koşulların aynı anda karşılandığını unutmayın.

Mod 4:

:DC motor vali girişi DC güç olmalıdır.Güç kaynağı kullanılabilir ancak bunlarla sınırlı değildir: anahtarlama güç kaynağı, DC çıkış transformatörü, kurşun-asit akü, lityum pil, güneş pili vb.Güç kablolarını sırasıyla "VIN" ve "GND" terminallerine bağlayın ve güç kaynağının pozitif ve negatif kutupları tersine çevrilemez.Güç kaynağı voltaj aralığı DC 11-15V'DİR (12V versiyonu) ve normal olarak DC 22-26V (24V versiyonu) arasında çalışabilir; DC güç, power ≥ motor power × 3 gerektirir.

: Bu modül 4 sinyal giriş terminaline sahiptir, yani "K1", "K2", "S1", "S2", K1 ileri sinyal giriş terminalidir, K2 ters sinyal giriş terminalidir , S2 ileri limit sinyalinin giriş ucudur ve S2 ileri limit sinyalinin giriş ucudur. ters limit sinyali.Sinyal giriş kaynağı mikro anahtar, indüksiyon, kızılötesi, metal, uzaktan kumanda ve diğer modüllerden seçilebilir ve ayrıca tek çipli bir mikrobilgisayar tarafından kontrol edilebilir.

:IO56D02 bir DC motor kontrol cihazıdır ve uygulama motoru fırçalanmış bir DC motor olmalıdır.Motor kablolarını sırasıyla" Motor+ "ve" Motor - " terminallerine bağlayın.Motor gücü gereksinimleri: 24V DC motorun nominal gücü 100W'DAN azdır ve limit 200W'DIR; 12V DC motorun nominal gücü 50W'DAN azdır ve limit 100W'DIR.

:Uygulanabilir motor: fırçalanmış DC motor;

:Örneğin: Ters dönüş sırasında aynı anda iki limit sinyali girmek, motorun dönmesini durduramaz.

: Çalışma gerilimi: DC 12 V (12 V versiyonu) veya 24 V (24 V versiyonu) (DC güç kaynağı güç ≥ motor yük x3);

Mod 5:

:- Limit sinyali normalde açıktır; (Örneğin, SW1 anahtarı kapatıldığında veya düşük bir seviyeye bağlandığında, ileri dönüş başlatılamaz.)

Etiketler: programlanabilir güç kaynağı, anahtarlama paneli, 12 v şarj regülatörü, amplifikatör kurulu, Yük Hücresi

Ürün özellikleri

Paket röle kurulu
Besleme Gerilimi 30A 12 V 24 V DC
Kaynak Anakara Çin
Çalışma Sıcaklığı röle
Koşul yeni
Marka Adı Ziqqucu
Uygulama Motor kontrolörü Röle Kartı
Dağıtma Gücü Motor kontrolörü Röle Kartı ileri geri
Tip Voltaj Regülatörü
Model Numarası Motor

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler