Saatler

Shih Tzu pekingese Pug Vinil Albümü kayıt saati Sessiz Duvar Saati Yavru Evcil Hayvan Sahipleri Ev Dekor Krizantem Cins El Sanatları Saat

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺373.23

Normal fiyat: ₺439.13

Renk
sku:
  • e115644
Tanım

Ürün Açıklaması

Yüksek kaliteli sessiz yüzer denge mekanizmaları kullanıyoruz.Uykunuzu bozmak istemeyiz.İyi geceler uykunuz bizim için büyük önem taşıyor.

MODERN sanat ve VİNTAGE tarzın inanılmaz kombinasyonu – Vinil Plak duvar Saati mükemmel bir ev dekorasyonudur ve her tasarıma ve iç mekana uyacaktır!

Her durum için mükemmel bir hediye ve bir yatak odası, çocuk odası, oturma odası, bar, dükkan, kafe, restoran ve partiler için iyi bir dekorasyon.

Lazer Kesim Teknolojisi

EŞSİZ BİR HEDİYE YAPIN

Özel Siparişe Hoş Geldiniz

paketleme

Vinil LP Kayıt Retro Duvar Saati

EVİNİZİN GÖRÜNÜMÜNÜ İYİLEŞTİRİN

Saat, geri dönüştürülmüş kağıttan yapılmış dayanıklı, estetik bir ambalaj içinde gönderilir.Her şey profesyonelce sarılmış, ürününüzün sevkiyat sırasındaki tüm zorluklara dayanabilmesi için koruyucu ara parçaların içinde strafor kullanıyoruz :).Parselinizin mümkün olan en kısa sürede ve zarar görmeden varış noktasına ulaşması için her türlü çabayı gösteriyoruz.

FİKRİ BEĞENDİN AMA TASARIMI BEĞENMEDİN Mİ?BİRLİKTE YENİ BİR TANE YAPALIM! - Özel saatinizde ne görmek istediğinizi bize bildirin, sizin için yeni bir tasarım hazırlayalım.Tasarım ekibimiz çoğu durumda saatinizi 24 saat içinde çizecektir.Tasarımdan tamamen memnun kalana kadar gözden geçirebilir, yorum yapabilir ve revizyon isteyebilirsiniz (gerekirse).

Kontrolör açık/kapalı ve çalışma modlarını kontrol eder. lights.It küçük ve çok kullanışlı.Uzaktan Kumandanın çalışması için bir CR2025 pil (dahil değildir) gerekir.Işıkların kendileri çok hoş bir parıltıya sahiptir.7 Renk ve 3 parlaklık mevcuttur modes.In arkadan aydınlatmalı saat sipariş ediyorsanız, alacaksınız-Led doğrusal bir vinil saat; - IR RGB LED uzaktan kumanda; -1.8 metre USB kablosu; -5 V adaptör ayrıca gönderim adresinize göre birlikte gönderilecektir.

Saatlerimizi eski, kullanılmış vinil kayıtlardan yaptık.Müziğe olan tutkumuz sayesinde kullanılmış ve unutulmuş vinil plaklara yeni bir hayat veriyoruz, onları işlevsel, güzel ve harika görünümlü iç mekanınızın bir parçası haline getiriyoruz.Ayrıca tüm çevre dostu insanlar için-vinilin faydalı bir malzeme olarak kullanılması yeni hammadde tüketimini azaltır.Yine de müzikseverler korkmamalı-saatlerimizi artık çalınamayan kayıtlardan oluşturuyoruz-bu yüzden albümlerde çok daha az çizik olabilir.

LED Aydınlatma Fonksiyonu:

Canavar duvar sanatının parçaları olmak için vinil kayıtları lazerle kestik.Bu saat önceden sevilen bir LP vinil kayıttan yapılmıştır.Bu yukarı çevrimli saat özenle tasarlanmış ve kesilmiştir ve herhangi bir eve veya ofise güzel bir katkı sağlayacaktır.

belirleme:

SAAT MEKANİZMASI:

Tüm saatler 12 inç (30 cm) geri dönüştürülmüş vinil kayıtlardan yapılmıştır.Kesildikten sonra gerçek boyut, şekle bağlı olarak değişecektir.Saat Yüzü bir Çıkartmadır Vinil Plak Şirketi Rastgele Gönderildi Pil Tipi: 1 AA Pil (dahil değildir)

Etiketler: moda duvar izle, londra duvar saati, duvar saati guetta, pekingese balonu, büyük büyük duvar saati, pekingese izle, okyanus duvar saati, büyük duvar saati istasyonu, savaş büyük duvar saati, shih tzu ağız koruyucusu

Ürün özellikleri

Duvar Saat Türü diğer
Genişlik 30cm
Desen özet
Motivity Türü Kuvars
Malzeme diğer
İlgili Yerleştirme oturma odası
Tarz Kişiselleştirilmiş Özelleştirme
Çap 30cm
Ekran Tipi iğne
Özellik Antika Tarzı
Kaynak Anakara Çin
Şekil Geometrik
Kombinasyon Ayıran
Tip duvar saatleri
Uzunluk 300mm
Gövde Malzemesi Plastik
Model Numarası GIT-3166
Form Tek Yüz

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler