Anne ve Çocuk

Yenidoğan Bebek Çocuk Bantlar Başkanı Wrap Tavşan Yay Düğüm Türban Headdress Katı Güzel saç aksesuarları Bebek Kız Erkek 0-2Y

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺15.66

Normal fiyat: ₺20.25

Renk
sku:
  • e127282
Tanım

Ürün Açıklaması

1 * çocuk şapkaları

Kalite, en iyi hizmeti veren ilk kişidir.Müşterilerin hepsi bizim dostumuzdur.

Renk: resimleri göstermek Gibi

1.Sevkiyat

Çin'de eski bir söz vardır:" buluşma kaderdir".bizim dükkan seçtiğiniz için teşekkürler biz sizin için elimizden geleni yapacağız ,bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, bize 5 yıldız geribildirim bırakın lütfen.

Moda Tasarımı, 100 % Brand New ve Yüksek kalite!

Merhaba!Mağazamıza Hoşgeldiniz!

Önizleme

Paket içeriği:

Ödeme temizlendikten sonra öğe yakında sevk edilecektir .siparişiniz 95$ ' ın üzerindeyse benimle iletişime geçebilirsiniz, size biraz indirim vereceğim veya daha hızlı bir nakliye yolu ile göndereceğim.

Genellikle öğe, ülkenizin mesafesine ve ulaşımına bağlı olarak gönderildikten sonra 15-45 iş günü içinde ulaşacaktır .Bizimkine başvurabilirsiniz Tahmini Teslim Süresi web sitesinde.

3.Geri bildirim

Öğeyi satın almadan önce lütfen ölçüm tablosunu dikkatlice kontrol edin.

Malzeme: Naylon

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

* Herhangi bir sorunuz varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Manuel ölçüme göre 2-3 % fark vardır.

Boyutu: Bir Boyut

Işık ve ekran nedeniyle hafif renk farkının kabul edilebilir olması gerektiğini lütfen unutmayın.

Herhangi bir olumsuz ya da nötr geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.Biz herhangi bir sorunları çözmek için sizinle birlikte çalışacaktır.Ve bundan sonra, daha fazla değişim veya geri ödeme hizmeti sunabiliriz.

2.Geri ödeme

Siparişiniz için teşekkürler, paketiniz uzun süre gelmezse endişelenmeyin, yakında bizimle iletişime geçebilirsiniz ve bir anlaşmazlık açmak yerine parseli aramanıza yardımcı olacağım çünkü gerçekten bize zarar veriyor, eğer gerçekten kaybolursa, paranızı merak etmeyin size iade edeceğiz sen, böylece 2019'da hiçbir şey kaybedemezsin.Müşteriyi memnun etmek ve mükemmel, keyifli bir alışveriş yapmak için her müşteriye dikkatli ve düşünceli davranıyoruz.

Etiketler: naylon kafa stıhl fs80, dıy naylon sargı, naylon sargı, beyaz naylon wrap tutturmak, sera naylon sargısı, m16 naylon kafa, elastik sargı naylon, fd420 naylon kafa, naylon wrap ince bel, ayrılabilir kafa naylon

Ürün özellikleri

Malzeme Bileşimi naylon
Malzeme naylon
Marka Adı pudcoco
Tip bantlar
Desen Türü Katı
Model Numarası Şapkalar
Cinsiyet Üniseks

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler