Güzellik ve Sağlık

DUcare Katlanabilir Makyaj Çantası Seyahat Asılı kozmetik düzenleyici Kılıfı Kuru Ve Islak Ayırma Çantası Kozmetik makyaj fırçası Tuvalet

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺250.22

Normal fiyat: ₺625.36

Renk
sku:
  • e1415
Tanım

Ürün Açıklaması

DUcare Katlanabilir Makyaj Çantası Seyahat Asılı kozmetik düzenleyici Kılıfı Kuru Ve Islak Ayırma Çantası Kozmetik makyaj fırçası Tuvalet

✅ SAMİMİ kullanışlı tasarım: İçinde bir kanca var, yıkama torbasını açtığınızda istediğiniz yere asabilirsiniz.Tuvalet çantası erkekler/kadınlar,en iyi seyahat veya iş ortağı, kocanız, erkek arkadaşınız için mükemmel bir hediye için tasarlanmıştır.

C: Lütfen alınan ürünün sipariş ettiğinizle aynı olup olmadığını dikkatlice kontrol edin.Yanlış bir ürün, hasarlı ürün veya siparişinizin kısmi sevkiyatını alırsanız, satış sonrası destek almak için lütfen hemen mağazayla iletişime geçin.Böyle bir şey olması durumunda size verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

❤ Ürün İadeleri:

C: Evet,tüm fırçalar gerçek ducare'dir.

(2).Bir mesaj bırakın lütfen eğer 30 gün içinde öğe almadıysanız, biz postane ile kontrol edecek,ve sonra yeniden veya herhangi bir eksik öğeyi iade.

(2).S: Paketlerimi almıyorum, ne yapmalıyım?

(1).S: Otantik DUcare fırçaları mısınız?

✅ Velcro ve Akıllı Kancalar-Katlanabilir Büyük Kapasiteli Seyahat Çantası, büyük bölüm fondöten, kapatıcı, rimel, göz farı, pudra, allık, ruj, bronzlaştırıcı vb.Kozmetiklerinizi kolayca barındırabilir.

❤ Ödeme ve Sevkiyat:

C: İster DUcare ürünlerini ilk kez kullanıyor olun, ister DUcare ürünleri meraklısı olun, aşağıdaki durumla karşılaşacaksınız: makyaj fırçasını ilk kez yıkadığınızda biraz saç dökülmesi veya hafif renk solması olacaktır.Bu normal bir olgudur.Ancak, bu durum sonraki kullanım sırasında da devam ederse, bu bir kalite sorunudur.Lütfen müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin.DUcare size 6 aya kadar kalite güvencesi sağlar.

(4).S: Bir DUcare ürünü aldığımda ne yapmam gerekir?

SSS hakkında :

💜 BOL DEPOLAMA alanı: Bu Makyaj Çantası, ruj, dudak parlatıcısı, makyaj fırçaları, göz farı, makyaj paletleri, saç fırçaları, cilt bakım ürünleri, oje, tırnak sanat araçları, şampuan ve benzeri makyaj ve kozmetik aksesuarlarınızı saklamak için yeterli alana sahiptir.

(3).S: Toptan fiyat satabilir misiniz?

(1).Hızlı kargoya ihtiyacınız varsa, ödeme yapmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.

✅ Suya dayanıklı-İçte ve dışta suya dayanıklı ve dayanıklı kumaş, dişlinizi dökülmelerden korur, silinmesi kolaydır.

✅ Fırsat - Rahat ve taşıması kolay, geceleme, uzun bir yolculuk, spor salonu duşu ve açık hava etkinlikleri için harika.

(5).S: Ürünün kalite sorunu olduğunda ne yapmam gerekir?

💜 PROFESYONEL makyaj fırçası pozisyonu: Seyahat makyaj Çantası, koruyucu kapaklı birkaç elastik makyaj fırçası yuvasına sahiptir.Büyük veya küçük boyutlu makyaj fırçaları için uygundur.Makyaj fırçasını temiz tutun.

(4).Ayrıca, gecikme veya arıza teslimatı bazen farklı gümrük politikalarından kaynaklanır, örneğin, lazer işaretçi bazılarında kabul edilemez countries.So lütfen ödeme yapmadan önce yerel gümrük politikanızı dikkatlice iki kez kontrol edin.Veya, biz herhangi bir arıza teslimat ile ilgili hedef gümrük sorunu sorumlu olmayacaktır.

(1).Sattığımız tüm ürünler fabrika garantisini içerir ,istismar edilen, yakılan ve herhangi bir şekilde hasar gören süreleri kapsamaz.

Katlanabilir ve Akıllı Kancalar Seyahat Makyaj Çantası:

(2).Alipay, Paypal, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

C: Evet,siparişiniz 10'un üzerindeyse bir kez ayarlayın.Bizimle iletişime geçebilirsiniz.

✅ Katyonik kumaş Tasarımı-Elastik askılı iç ana cepler şişeleri dik tutar; Torbayı tamamen açmamış bile eşyalara kolay erişim için çift fermuarlı bölme; İçeriğe net bir genel bakış sağlamak için şeffaf kenarlar.

(3).Tüm öğeler 2 iş günü içinde sevk edilecektir, abd, kanada, avustralya Rusya ve birleşik Krallık yaklaşık 3 ila 4 hafta gerekir, diğer ülkelere 4 ila 5 hafta gerekebilir , italya brezilya, yunanistan ve diğer küçük ilçelere, 5 ila 6 hafta gerekebilir.Ama bazen gemi bazı özel nedenlerden dolayı yolda gecikebilir, bizimle iletişime geçebilirsiniz, sizin için çözeceğiz.

A: öncelikle Edsmenerji.com.tr mesaj yoluyla bizimle irtibata geçiniz.Size yardımcı olacağız ve işleme sürecimizi denetleyeceğiz link.At aynı zamanda,gönderim adresinizi ve ödemenin başarılı olup olmadığını kontrol etmeniz gerekir.Ayrıca uygunsanız, lütfen yakındaki postaneye danışın.

(3).Arızalı bir öğeniz varsa, gönderiyi aldıktan sonra lütfen 2 gün içinde bizimle iletişime geçin .Tüm iade öğeler orijinal ambalajı ve aksesuarları ile iade edilmelidir.İade edilen ürünleri aldığımızda size para iadesi yapacağız veya sizin için öğeyi değiştireceğiz.

Etiketler: düzenleyici, makyaj fırçası tutucu, makyaj fırçaları çanta düzenleyici, ducare makyaj fırçaları, kalem kutusu

Ürün özellikleri

5 İle Kullanılan Büyük kapasiteli seyahat çantası
Kaynak Anakara Çin
Tuvalet Takı Dijital Aksesuarlar Evet
Tip Makyaj fırça Çantaları
Parça Sayısı Bir Birim
ayarlanabilir Bölücüler ile Evet
4 İle Kullanılan Makyaj fırçası saklama kutusu
Belirleme 200*240*30mm
1 İle kullanılır Katlanabilir Makyaj Fırçaları Çantası
küçük Kozmetik Çantası ile Evet
3 İle kullanılır Kozmetik Çantası
Mevcut Özelleştirilmiş fırça / Toptan / Damla nakliye
2 İle kullanılır Seyahat Asılı Makyaj Çantası
6 İle kullanılır Çok bölmeli Kozmetik Tren Çantası
Yeniden kullanılabilir Tuvalet Çantası Evet
Marka Adı DUcare
Malzeme Katyonik kumaş

1 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-07-30

    Teslimat iki haftadan biraz fazla. Takip edildi. Çok iyi paketlenmiş. Güzellik uzmanı sadece harika!!! Çok niteliksel olarak yapılmış, ferah ve aynı zamanda büyük boyutlarda değil. Güzel mağazaya çok teşekkür ederim!!!!

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler