Güvenlik ve Koruma

2018 Açık 4 Pin 600TVL Su Geçirmez ccd kamera Gece Görüş Kızılötesi Kırmızı Çift Lens Dikiz Görüş araç kamerası

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺850.18

Normal fiyat: ₺977.20

Renk
sku:
  • e145690
Tanım

Ürün Açıklaması

2. Adresiniz DHL / FEDEX hızlı kargo uzak alan ise ve DHL/FEDEX nakliye istiyorsanız, uzak alan maliyeti için ekstra 30 USD ödemeniz gerekir.Geri dönüş

Objektif: 2.8 MM(120°C)/ 3.6 MM (90°C) seçeneği için

Bu ürün için bir yıl garanti veriyoruz.Öğenizin herhangi bir garanti sorunu varsa, tatmin edici bir çözüm için lütfen bizimle iletişime geçin.Geri bildirim:

Biz gemi 4 pin /3.6 mm/olmayan ayna görüntüsü /Pal varsayılan olarak.başka bir türe ihtiyacınız varsa, sipariş verdiğinizde lütfen mesaj verin.

Sinyal sistemi: Seçenek için P al / Ntsc

Ödeme

Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir sipariş vermeden önce, öğeler üzerinde istek varsa bizimle ayrıntıları teyit edin.Nakliye

2. Öğeler iade edildiğinde hasar görür veya kaybolursa, alıcı bu tür hasar veya kayıplardan sorumlu olacak ve alıcıya tam bir geri ödeme yapmayacağız.Alıcı, hasar veya kayıp maliyetini telafi etmek için lojistik şirketine bir talepte bulunmaya çalışmalıdır.Garanti ve Bakım Gerektirmeyen Değiştirme:

Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Herhangi bir sorunu çözmek ve size en iyi müşteri hizmetlerini sunmak için elimizden geleni yapacağız.

Ayna Görüntüsü işlevi: seçenek için ayna görüntüsü /ayna görüntüsü yok

Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.

Araba Kamera Stilinin Özellikleri 4 PİNLİ Sensör 1/3 " Renkli CCD Yatay Çözünürlük 600TV Hatları Minimum Aydınlatma 0.01 LUX / F1. 2 Görüş Açısı 90° Video Çıkışı 1.0 Vp ~ P75 & Icirc;© Voltaj DC12V Su geçirmez Sınıf IP67 Darbeye Dayanıklı 10G sinyal sistemi PAL

1. Öğeleri herhangi bir nedenle aldıktan sonra 30 gün içinde iade ederseniz size iade edeceğiz.Ancak, alıcı iade edilen ürünlerin orijinal koşullarında olduğundan emin olmalıdır.

Arayüz: Seçenek için 4Pin / AV / BNC

Açıklandığı gibi olmayan (örneğin kusurlu, yanlış, parça eksik) bir öğe alırsanız, öğeyi aldığınızda lütfen bizimle iletişime geçin.Dava onaylanır onaylanmaz bir değiştirme ayarlayacağız.Tedarikçi Garantisi:

Not:

1. Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez, ve alıcılar gümrük vergilerinin sorumludur.

Etiketler: gps f 2g izle, uc mini 2g telefon, jimi araba gps, araç tutucu wifi şarj, topin 365 gps, gps izci topin, 12500 lbs araba, yıldırım krom araba, gps zx618, araba koltuğu çocuk 30 lbs

Ürün özellikleri

Yatay Çözünürlük 600TVL
Gece görüşü Evet
ayna fonksiyonu seçmek için ayna görüntüsü ve ayna görüntüsü yok
Güç Kaynağı DC12V
Kızılötesi Evet
Model Numarası ZX-620
Renk Siyah
Arayüz Seçim için 4 PİN / AV / BNC
su geçirmez Evet
Tip açık kamera
Marka Adı GISION

1 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-08-19

    Zaten ikinci kez iyi bir ürün satın alıyor.

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler