Anne ve Çocuk

2 adet Renkli Bebek Araba Koltuğu Aksesuarları Plastik Arabası Oyuncak Klip Battaniye Cibinlik Klipleri Arabası Arabası Peg Kanca Kapağı

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺38.97

Normal fiyat: ₺65.90

Renk
sku:
  • e146099
Tanım

Ürün Açıklaması

ıı: Edsmenerji.com.tr / Çin / Singapur Hava Posta: Yaklaşık 15-45 iş Günü.

5. Bizimle iletişime geçin

ıv: DHL veya ems'yi seçerseniz, nakliye süresi yaklaşık 6-15 iş günü olacaktır.

2. Nakliye Bilgileri

3. İade politikası

4. Geri bildirim

Ürün hasar görmüşse veya başka bir tedarikçinin sorunu varsa, %100 hizmet sunuyoruz, lütfen öğeyi aldıktan sonra sadece 7 gün içinde ve iade etmek için 30 gün içinde ayrıntılar için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Teşekkürler!

Özellikler: Çevre dostu malzemeler güvenli ve toksik değildir.Güzel ve dayanıklı, kırılması kolay değil.Taşımak için uygun.Dışarı çıkmak ve kısa bir yolculuk için uygundur.Muslin Örtüleri, Battaniyeler, Şapkalar, Eldivenler, Bezler ve Oyuncaklar gibi bebek ve yürümeye başlayan çocuk ihtiyaçlarını Pusetinize sabitlemek için mükemmeldir.Şartname: Malzeme: Plastik Uzunluk: 7.3 cm/2.87 in, Genişlik: 5.1 cm/2.01 in Renk: Siyah, Kırmızı, Mavi, Yeşil, Beyaz, Altın, Gümüş, Gri, Pembe, Sarı Lütfen Dikkat: 1. Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir. 2. Izin lütfen 1-3 CM manuel ölçüm nedeniyle farklılık, anlayışınız için teşekkürler!Paket içeriği: 2 adet Battaniye Klipsi

Aşağıdaki ödeme yöntemlerini destekliyoruz.Edsmenerji.com.tr'te yapılan tüm ödemeler Alipay tarafından işlenir.

B: Ürün ve hizmetimizden memnun değilseniz, lütfen bize doğrudan olumsuz veya nötr geribildirim vermez misiniz?çünkü biz gerçekten herhangi bir sorunları çözmek ve size güzel bir alışveriş vermek feeling.So, lütfen mesaj yoluyla hemen bizimle iletişime geçin.

1. Ödeme

ııı: Çin Post Olağan Küçük Paket Artı: Yaklaşık 20-60 İş günü.Brezilya için yaklaşık 50-90 gün.

D. bizim söz süre içinde ürün almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Gönderiyi takip edeceğiz ve mümkün olan en kısa sürede size geri döneceğiz.Bazen kötü hava koşulları, tatil, politika değişikliği, uzak yer vb. Gibi istisnai durumları karşılayabilir.Parseli nihayet almazsanız kontrol etmeye yardımcı olacağız ve tam bir geri ödeme yapacağız.

A: bizim hizmetten memnun iseniz, bizim için Olumlu Geribildirim bırakın lütfen!Nazik desteğiniz için gerçekten minnettarız.

Herhangi bir sorunuz varsa veya herhangi bir ihtiyacınız varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin support.It size hizmet etmekten memnuniyet duyarız!

B. Ödeme doğrulamasından sonra siparişleri zamanında işliyoruz.

A. bazı ülkeler dışında dünya çapında nakliye.

C. Nakliye süresi

ben: abd'ye ePacket: 7-15 gün

Etiketler: sevimli bebek arabası kancası, babyzen bebek arabası kancaları, çocuk arabası erkekler, araba koltuğu kapakları eklenmiş, vaka gebelik, basit bebek arabası, bebek arabası aksesuarları pluiz, siyah bebek arabası aksesuarı, canon kapak kış, menino bebek aksesuarları

Ürün özellikleri

Tip Kanca
Model Numarası 30187
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Plastik
Renk Siyah, Kırmızı, mavi, yeşil, Beyaz, Altın, Gümüş, gri, Pembe, sarı
Yaş Aralığı Doğum, 0-6m, 7-12m, 13-24m arası, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y
Sertifika EN

1 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-10-05

    Cips var. Genel olarak, her şey çalışır, iyi açılır

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler