Balık tutma

Olta Sayacı 0-999m Uzunluk Ölçer metre tezgah Ekran Taşınabilir Bulucu Balıkçılık Derinlik Balıkçılık Dijital Araçları Hatları F5I1

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺129.89

Normal fiyat: ₺236.28

Renk
sku:
  • e149996
Tanım

Ürün Açıklaması

Notlar:

Ağırlık: 75g

Bu ürün şunları içerir:

2. Olta derinlik iskandilinin boyutu küçüktür ve hafiftir, bu da açık hava balıkçılık aktivitelerinde taşıması kolaydır.

1. Olta tezgahında, olta uzunluğunu ayarlamak için basılabilen veya serbest bırakılabilen bir düğme vardır, böylece elinize zarar vermez.

3. Bu mekanik olta sayacı bir olta ile kullanılabilir.Mekanik ölçüm kullanarak, yüksek precision.It geri çekilmiş ve geri çekilmiş okumaları ölçebilir.Balığınız büyük değilse ve kaba kuvvet kullanmıyorsanız, sayaç oldukça sağlamdır.Kabuk ayrıca tuzlu suyu dışarıda tutmak için darbeye dayanıklıdır, bu nedenle sert deniz koşullarına dayanabilir.

4. Çubuğa rahat çubuk bağlantı sistemi takılabilir seconds.It kalamar balıkçılığı, tekne balıkçılığı vb.için kullanılabilir.Balık tutma noktası sabitlendiğinde, sayaç balık tabakasını doğru bir şekilde kavrayabilir.

2. Boyutu seçmekte zorlanıyorsanız, istediğiniz zaman benimle iletişime geçebilirsiniz, size bazı önerilerde bulunacağız, ancak yalnızca referansınız için.

İlginiz için teşekkür ederiz, Mağazamızda çok kullanışlı ve ucuz ürünler var.size en kısa sürede cevap vermeye hazır olacağız.

Boyutu: 6.5 * 5 cm/2.55 * 1.96 inç

1 adet olta sayaç metre metre

Tanımlamak:

1. Hepimizin bildiği gibi, farklı bilgisayarlar farklı renkler gösterir ve gerçek renk aşağıdaki resimden biraz farklı olabilir.

Malzeme: PVC

3. Karışık ürün, renk ve ebat siparişlerini kabul edebiliriz.

gösterildiği gibi renk

5. Çift yönlü ölçüm: Bu mekanik olta sayacı, balıkçılığın çift yönlü uzunluk ölçümünü gerçekleştirebilir line.In bu hat sayacı durumunda, 999 metreye kadar derinlik ölçümü mümkündür.Bu mekanik olta sayacı, mermi olarak sayılan toplam 0-999 metre uzunluğundaki olta uzunluğunu kaydedebilir.Mekanik hat ölçüm cihazı, iki yönlü hat uzunluğu ölçümünün işlevini gerçekleştirebilir!

Etiketler: balıkçılık alarm göstergesi, plastik sayaç, buz balıkçılığı, olta sayacı, dijital uzunluk ölçer

Ürün özellikleri

Mıknatıs Balıkçılık NO
Kaynak Anakara Çin
Tip tamir takımı

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler