Bakeware

Mikrodalga Fırın için Sivil hava Fritöz tek Kullanımlık Kağıt Liner-Yapışmaz Yağ geçirmez Parşömen Özel Mat Pişirme BARBEKÜ Kavurma Sayfa

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺54.63

Normal fiyat: ₺99.32

Renk
sku:
  • e172078
Tanım

Ürün Açıklaması

【Kullanım kapsamı】 Hava fritözleri, mikrodalga fırınlar, fırınlar, vapurlar, pişirme kapları vb.İçin uygundur.Kağıt astarlar, evde pişirme, kamp, barbekü, yaz partileri ve daha fazlası için pişirmek, pişirmek, kızartmak veya servis yapmak için kullanılabilir.hafif ve pratik.

【Hava Fritözünü Temiz Tutun】 Bu tek kullanımlık kağıt astarlar, yiyecek artıklarını fritözden etkili bir şekilde uzak tutabilir, kullanılmadığı zamanki kadar temiz hale getirerek zamandan ve emekten tasarruf sağlar.Pişirdikten sonra temizlemekten nefret ediyorsanız, bu kağıt astarlar bir zorunluluktur.

[Paket] Güvenli ambalaj içerir 100/50/25/5 PCS parşömen kağıdı gömlekleri.

【Sağlıklı ve Güvenilir Malzeme】 Gıda sınıfı parşömen kullanarak, su geçirmez, yağ geçirmez, yapışmaz, %100 sağlıklı ve güzel ısıya dayanıklıdır, 428 derece Fahrenheit'e(200°C) kadar sıcaklıklara dayanabilir.ağartılmamış, floresan madde içermez, BPA içermez, PFAs içermez, fırınınızı güvenli, toksik olmayan ve gıda karmaşasından arındırır.

Bu öğe hakkında

【Yeterli Miktar】100/50/25/5 ADET 6.3 "ÖNCEDEN kesilmiş BOYUT: Her astar, alt genişlikte 6.3" ve kenar yüksekliğinde 1.8" olan bir kase şeklini gösterir.LÜTFEN satın almadan ÖNCE HAVA FRİTÖZ SEPETİNİZİN ALTINI ÖLÇÜN! bir pakette 100 adet uzun süre günlük kullanım için yeterlidir.

【Müdahale Eden İç Hava Sirkülasyonu Yok】 Isı, tavanın duvarından hava sirkülasyonu ile üretilir, Hava fritöz kağıt gömlekleri için parşömen kağıdımız hava sirkülasyonunu etkilemez.Pişirirken, yağ size daha sağlıklı yiyecekler sağlayan kağıt astarına çıkar.

【Kullanımı Kolay】 Bu yapışmaz tek kullanımlık hava fritöz gömlekleri yuvarlak bir kase şekli ile tasarlanmıştır, pişirme parşömen dairelerinin yırtılmasına, katlanmasına, kesilmesine veya bükülmesine gerek yoktur ve pişirmeye hazır olduğunuzda doğrudan yağlı kağıt daireler koyabilirsiniz.Yağlı kağıt tabakaların yükseltilmiş kenarı 1,77 inç(4,5 cm) fritözlerin kenarını koruyabilir ve yiyeceklerin bunlara yapışmasını önleyebilir.

günlük kullanım süresi.

Etiketler: hava fritözü, philips airfryer xxl aksesuarları, fritöz, hava fritöz aksesuarları, mutfak aksesuarları, hava fritözleri

Ürün özellikleri

Tip Pişirme & Pasta Araçlar
Boyut 16x20x4. 5 cm
Kombinasyon Formu 5adet, 25 adet, 50pcs, 100 Adet
Pişirme & Pasta Araçlar Türü Pişirme Paspasları ve Gömlekleri
Sertifika CE / EU
Malzeme kâğıt
hava fritöz aksesuarları papel especial para freidora de aire
Marka Adı Cippes'in
hava fritözleri için kağıtlar özel kağıt fritöz havası
Özellik Tek kullanımlık, Çevre Dostu, Stok
Seti Numarası >12
hava fritözü pişirme için özel kağıt hava fritöz yağ bazlı kağıt
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası Kağıt0709

5 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2023-01-05

    Harika ürünler, başarılı teslimat

  2. Anonymous 2022-09-21

    Beğendik. Hızlı teslimat. Teşekkürler...

  3. Anonymous 2022-12-06

    çökertildiler. sadece beş tane sipariş etmesine asla izin verilmemeli. Daha fazla sipariş vermek için siparişimi değiştirdiğimi düşündüm ama bir sebepten dolayı almadı, bu yüzden bir daha asla beş sipariş verme Daha büyük sayıya çalışıyorum umarım daha iyi paket gelirler

  4. Anonymous 2022-11-17

    eşya kırıldı, kırıldı. karışıklık.

  5. Anonymous 2022-11-09

    çok Hızlı

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler