Yapay Süslemeleri

Yeşil Yapay Yosun Topları Dekoratif Yosun Taşlar Yeşillik Bitki top dekorasyon Düğün Parti Dekorasyon için 20CM

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺225.58

Normal fiyat: ₺296.83

Renk
sku:
  • e172090
Tanım

Ürün Açıklaması

Paket içeriği:

NE OLDUKLARI: Bu narin yosun kayaları, hafif, taşıması kolay, birinci sınıf köpük ve lif yosun otundan yapılmıştır.Özel işçilik nedeniyle, taşıma sırasında tüy kayadan biraz çıkabilir, lütfen satın almadan önce kendinizi bilgilendirin.

1 x Yapay Yosun Küre

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Malzeme: fiber, köpük

Yeşil Yapay Yosun Topları Dekoratif Yosun Taşlar Yeşillik Bitki top dekorasyon Düğün Parti Dekorasyon için 20CM

Gerçekçi yosun kaya toplarımız parlak yeşil tüylerle kaplıdır, uzaktan söylemek kolay değildir, hangi rengin yeşil bitkilere yakın olduğunu, doğa hissi yaratır.

Renk: yeşil

Dekoratif suni yosun taşları bahçe, vazo, bonsai, doğum günü, partiler, özel etkinlikler, bonsai, peri bahçeleri, çelenkler, oyuncak ev, orman temalı yerler ve teraryumlar için uygundur.

Sahte yosun topları oturma odanızı, balkonunuzu, ofisinizi, bahçenizi vb. Süsleyebilir.doğa hissi yaratmak için yosun kaplı taşı bir kaseye, vazoya, cam silindire veya dekoratif tepsiye doldurun.

dekorasyon için mükemmel bitki duvar alt, çiçek düzenleme aksesuarları, restoranlar, alışveriş merkezleri, barlar,, kulüpleri, dollhouse minyatürleri, tatlı mağazaları, ofisler, konferans salonları, oturma odaları, vb.

Boyutu: çap 20 cm

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Etiketler: dekor bonsai yosunu, yapay bitkiler ev yüksek, dekor atiivne yosunu, dekor yosun mini, modern ev dekorasyonu kraliyet sanatı, art deco kanepe ev dekorasyonu, bitki yosun sahte kurutulmuş çiçekler, 100 adet mini yapay çiçekler, yıldız yosun dekoru, dekor ren geyiği yosunu

Ürün özellikleri

Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler