Araçlar

Yieryi Beton Katkı Katı Içeriği Ölçüm Cihazı 0-32%/50% / 80% Katı Içeriği Analizörü Katı Içeriği Refraktometre

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺329.49

Normal fiyat: ₺457.66

Renk
sku:
  • e17318
Tanım

Ürün Açıklaması

4.Isınma aksesuarları:Sıcaklık

1 x montaj kutusu

Ölçüm aralığı : 0-80%

THE01501'NIN sohbeti

1.SAF bakır GÖVDE :Çekirdek aksesuarları

Aksesuarları ekran :

hasar

3.Alaşım MERCEK : Yüksek dayanıklılık kolay değil

1. Algılama prizmasını yumuşak bir bezle dikkatlice silin.

Birkaç damla damıtılmış su alın, algılama prizmasına koyun, bölme çizgisini ölçeğin %0 konumuna ayarlamak için sıfır ayar vidasını çevirin ve ardından algılama prizmasını algılama için silin.

Çalışma yöntemi:

Dünya Sevgisi, Çin Yapımı !

YİERYİ markası 2016 yılında tescil edilmiştir. Başlıca ürünler refraktometreler, PH ölçerler, tds, ec kalemler, toprak ölçerler, mutfak terazileri ve mücevherlerdir scales.In verilerin doğruluğunu sağlamak için, düşük maliyetli çipten vazgeçtik, yüksek hassasiyetli Tayvan ithal ve Güney Kore ithal çipleri seçtik, tasarım taşınabilir seçti kalem tipi tasarım, hafif, güzel ve taşıması kolay.Kalitenin kalifiye olmasını ve ardından tanıtılmasını sağlamak için tüm ürünler kendimiz tarafından test edilecek, kalibre edilecek ve kullanılacaktır.Bu sağlıklı markanın dünyanın her ailesine ve her köşesine girmesine izin vermek ve "dünya sevgisi, Çin yapımı" hayalini aktarmak istiyoruz !

3. Cihazın kısa huzmeli farını ışık kaynağına veya parlak bir yere doğrultun, göz merceğinden görüş alanını gözlemleyin, görüş alanının mavi ve beyaz sınırını netleştirmek için göz merceği ayar el çarkını çevirin.Bölme çizgisinin ölçek değeri, çözeltinin konsantrasyonudur.

1 x katı içerik dedektörü

Katı içerik analizörü, sıvıların konsantrasyonunu ölçmek için kullanılan hassas bir optik cihazdır.HD prizma, Yüksek çözünürlük, net veri.Profesyonel kapak, Otomatik sıcaklık telafisi, doğru veri.

Özellikler :

1 x kullanım kılavuzu

2.HD PRİZMA:İyi ışık geçirgenliğitemizleyin

1 x yumuşak bez

görüntülemek

Beton katkılarının katı içerik aralığı, su düşürücülerin, bulamaçların, kürleme maddelerinin, boyaların, bulamaç yapıştırıcılarının ve eşdeğer katıların katı içeriğini tespit etmek için kullanılabilir.

Ölçüm aralığı : 0-50%

1 x tornavida

Beton Katkı Katı İçerik Test Cihazı

1 x saman

Kalibrasyon:

THE01504'NIN sohbeti

tazminat doğru okumalar

THE01524'NIN sohbeti

doğru ve dayanıklı

Beton katkıları, petrol endüstrisi, petrol endüstrisi, boya endüstrisi, mekanik işleme, gıda işleme, günlük kimya endüstrisi, şeker endüstrisi, tıbbi muayene ve diğer endüstrilerde yaygın olarak kullanılmaktadır

Ölçüm:

Marka Hikayesi

Ölçüm aralığı : 0-32%

2. Bant test solüsyonundan birkaç damla alın, tespit prizmasının üzerine yerleştirin, hava kabarcıklarını önlemek için kapağı hafifçe kapatın ve solüsyonu prizmanın yüzeyine yayın.

Etiketler: tuzluluk akvaryumu, refraktometre deniz akvaryumu, 18 refraktometre, refraktometre 40, 0 refraktometre, ph 1 ped, tuya tds metre, refraktometre kmw brix, sensör yieryi, dijital saat jumbo

Ürün özellikleri

Kaynak Anakara Çin
Ölçüm Aralığı 0-32%/50%/80%
Dk. Div. 1%
Sertifika Hiçbiri
THE01504'NIN sohbeti 0-80%
Brix Serisi 0-32%/50%/80%
Model Numarası 01501 / 01524 / 01504
Kullanım Konsantrasyon
Brix Dk. Div. 1%
Boyut 23*8*6
Marka Adı yieryi
Ölçüm doğruluğu 1%
Ağırlık 0.3
THE01524'NIN sohbeti 0-50%
THE01501'NIN sohbeti 0-32%

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler