Bakeware

10 Adet Tungsten Karbür Kazıyıcı 50X12X1. 5MM Çift Kenarlı Ağır Kazıyıcı İçin Yedek Bıçaklar Boya Çıkartmalar Kaldırma

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺340.57

Normal fiyat: ₺466.63

Renk
sku:
  • e179683
Tanım

Ürün Açıklaması

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Material:Tungsten Carbide

Paket içeriği:

PREMİUM kazıyıcı bıçaklar: Ekstra güç ve dayanıklılık için geleneksel çelik bıçaklardan 10 kat daha uzun ve standart bıçaklardan %20 daha kalın olan Alman ultra ince tungsten karbürden yapılmış kazıyıcı bıçaklar.Boyut 50mm x 12mm x 1.5 mm,10 bıçaklı paket.

renk: gümüş

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

10 * Sıyırıcılar

BÜYÜK UYUMLU: Bıçaklar Linbide,Oneida Air Viper AXS001160B,warner ve genel amaçlı el tipi kazıyıcıların çoğuna uyar.Aletler boya kazıyıcı, macun bıçağı, kutu açacağı ve daha fazlası olarak kullanılabilir.Her gün kullanım için mükemmeldir.

GÜVENLİ: Her bıçağın, bıçak değişimi sırasında bıçakların kesici kafaya kolayca hizalanmasına yardımcı olan, yapıyı güçlendiren ve performansı sabitleyen, kazara kesmeyi azaltmaya yardımcı olan güvenli konum belirleme delikleri vardır.

ÇOK amaçlı bıçaklar: Ağır hizmet tipi kazıyıcı bıçaklar etkili temizlik sağlamak için tasarlanmıştır,yanmış yiyecekleri, kalıntıları, kalıntıları gidermek için ahşap, seramik ve indüksiyon ocaklarında ve ocaklarda kullanılabilir; banyoda kalafat ve sızdırmazlık maddesini kazıyın veya pencere boyasını, duvar kağıdını çıkarın.

Mağazamıza hoşgeldiniz.

ESNEK ÇİFT KENARLAR: İki bıçak takımını sevmesini sağlayan çift kenar özelliği.Bir kenar donuklaştığında, bıçağı 180 derece çevirip yeniden takarak yeni ve keskin bir kesme kenarınız olur.Çift kenarlı tasarım bıçağın ömrünü iki katına çıkarır.

Ürünlerimiz uygun fiyatlara ve kaliteye sahiptir.Dropshipping ve toptan satışı destekliyoruz .Bizimle uzun süre çalışmak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin ve size çok uygun bir fiyat vereceğiz.Saygılarımla!

10 Adet Tungsten Karbür Kazıyıcı 50X12X1. 5MM Çift Kenarlı Ağır Kazıyıcı İçin Yedek Bıçaklar Boya Çıkartmalar Kaldırma

Etiketler: karbür kazıyıcı, Bıçaklılar, tungsten karbür kazıyıcı bıçak, karbür kazıma aleti bıçağı, boya kazıyıcı bıçakları, tungsten karbür kazıyıcı

Ürün özellikleri

Pişirme & Pasta Araçlar Türü Pişirme Paspasları ve Gömlekleri
Kaynak Anakara Çin

1 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-08-23

    harika şeyler.

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler