Balık tutma

Gerçekçi Sert Balıkçılık Lures Çok Eklemli Yavaş Batan Parçalı Swimbait Yapay Yem Bas Balıkçılık Aksesuarları Bas Alabalık

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺59.59

Normal fiyat: ₺99.32

Renk
sku:
  • e189576
Tanım

Ürün Açıklaması

* Paket Listesi:

Stil C:

Özellikler:

* Özellikler: Yavaş Batan

2) Süper Gerçekçi Dış-Japonya'dan yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış, ustalıkla tasarlanmış ve titizlikle test edilmiş, 3d gerçekçi görünümlü gözler ve yaşam benzeri holografik gövde onu gerçek bir Balık yapar.

4) Yaygın Balıkçılık Türleri-Yeniden Kullanılabilir Çevre Koruyucu Largemouth Crankbaits.Herhangi bir balıkçılık ortamına uyacak farklı renkler ve desenler.Hem tatlı su hem de tuzlu su için.Balıkçılık Bas İçin harika, Sarı Levrek, Walleye, Pike, Muskie, Sazan, Roach, Alabalık, vb.

3) Dahili Yerçekimi Topu-Atış Mesafesini Yükseltin, Büyük Yırtıcıları Çeken Ses Üretin.Aerodinamik Tasarım, Fırlatma Sırasında Rüzgar Direncini Azaltır.

Gerçekçi Sert Balıkçılık Lures Çok Ortak Yüzmek Yemler 13.7 cm 27g Yavaş Batan yapay yem Balıkçılık Aksesuarları Bas Alabalık

* Cazibesi Tipi: Eklemli Yem

* Her yem Japonya'daki en yüksek standartlara göre el yapımıdır.Her yem, nihayet kutulanmaya ve gönderilmeye hazır olmadan önce birçok yetenekli sert yem üreticisi tarafından üzerinde çalışılır.Tüm yemler, mağazalara çarptıklarında en iyi kaliteyi sağlamak için ayrı ayrı tank testine tabi tutulur.Balık tutmaya devam et.

Ürün Detayları:

1 x SwimBait

1)S-Herhangi Bir Hızda Yüzme Hareketi - Vücut Parçaları Tekstil Kumaşlarına Bağlanır, bu Cazibenin gerçek Bir Balığın Yüzeceği gibi yan Yana Sallanmasını Sağlar.

5) %100 Memnuniyet Garantisi - Balıkçılar için Harika bir Ürün, İyi paketlenmiş, Doğum Günü, Yıldönümü, Şükran Günü, Noel vb.İçin Mükemmel Hediyeler.Daha fazla alıcı, daha hızlı ve daha güvenli gelebilecek hediyeler olarak 5 adet kombinasyon seçer.

Stil A:

* Cazibesi Malzeme: ABS Plastik, Çelik Topları, 3D Gözler

* Kanca: Keskin kancalar

* Cazibesi Uzunluğu:13.7 cm / adet

* Cazibesi Ağırlığı: 35 g / adet

Etiketler: Balıkçılık Aksesuarları, alabalık kaşığı, vobler balıkçılık, Crankbait Cazibesi, Balıkçılık Lures

Ürün özellikleri

pozisyon Okyanus Tekne Balıkçılığı, Okyanus Plaj Balıkçılığı, göl, Nehir, Rezervuar Göleti, akış, Okyanus Kaya Balıkçılığı, Yönetim Alanı
Kaynak Anakara Çin
Kategori cezbetmek
Tip SWİMBAİT VE ORTAK YEM
Miktar 1 adet

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler