Ev Depolama ve Organizasyon

Doldurulmuş hayvan saklama çantası Kapı Şeyler Hayvanlar Organizatör 4 Büyük Cepler Asılı file çanta Bebek peluş oyuncaklar

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺204.19

Normal fiyat: ₺314.02

Renk
sku:
  • e19327
Tanım

Ürün Açıklaması

Öğeleri Bulmak Kolay: Asılı cep düzenleyicisindeki şeyleri görsel ağ üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde tanımlayabilir, ardından öğeleri bulmak kolaydır, değerli zamanınızı büyük ölçüde korur.

[Büyük Depolama Kapasitesi] Doldurulmuş hayvan saklama çantamız 165 cm (L) x 60 cm (W)/ 63 inç (L) x 23 inç (W) boyutlarındadır ve elastik ve esnek elastik banda sahip 4 büyük örgü cebe sahiptir. tüm yumuşak doldurulmuş hayvan oyuncaklarınızı ve bebek ihtiyaçlarınızı saklama çantasına ustaca tutun ve daha fazla bebek, oyuncak ve diğer bebek aksesuarlarını saklamak için yeterli kapasite sağlar.Odanızı düzenli ve temiz tutun!

[Yerden Tasarruf] Daha az yer kaplamak için doldurulmuş hayvan saklama düzenleyicisini kapının arkasına asın.Bu ayakkabı saklama tutucusu, çocuk odası kapısı, yatak odası kapısı, depo odası kapısı, gömme dolap kapısı vb.Gibi dar alanlar için çok uygundur.

Ürün adı: Bebek oyuncakları saklama çantası

2. Farklı manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut farkına izin verin.Anlayışınız için teşekkür ederiz.

[Asılı Doldurulmuş Hayvan Depolama Organizatörü] Asılı doldurulmuş hayvan deposu, cepler gibi perde, kapının üstünde, tote, dolap ve duvarın üstünde her yere asmayı kolaylaştıran 4 sağlam metal kanca ile birlikte gelir.Basit tasarım, zemin veya duvar alanı kaplamadan herhangi bir odayı dekore etmek için harika.

[Dayanıklı Kumaş Kumaş Malzemesi] Doldurulmuş hayvan depolama organizatörümüz, yoğun ağ ve elastik kenarlıklara sahip, aşınmaya ve yıpranmaya karşı dayanıklı sağlam metal kancalar ve dayanıklı kumaş bezi kullanır.Yani, farklı boyutlarda oyuncaklar tutabilir ve oyuncakların düşmesini önleyebilir.

Özellikler:

Katlanabilir ve Taşınabilir: Bebek oyuncakları için saklama çantası, gerekmediğinde katlanabilir veya seyahat veya kamp için taşınabilir, katlayabilir ve sırt çantanıza kolayca koyabilirsiniz.

Malzeme: örgü kumaş

Boyutu: 165 cm x 60 cm /63 inç (L) x 23 inç (W)

1. Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

temel özellikler:

[Odayı Düzenli ve Temiz Tutun] Genellikle ebeveynler ve çocuklar tüm bu tıkaçları, oyuncakları veya bebek aksesuarlarını düzgün bir şekilde saklamakla uğraşırlar, bu kapı üstü saklama organizatörü yardımcı olacak çözüm olabilir you.It yeni eve taşınma hediyesi olarak bebekleri olan aileler için mükemmel bir seçimdir.

4x Kanca

Dolması Peluş oyuncaklar Depolama, Dolması Hayvan Tutucu, Peluş oyuncaklar Depolama Organizatör

Hala çok fazla hayvandan rahatsız mısın ve onları koyacak bir yer yok mu?4 Büyük cepli kapı üstü saklama organizatörümüz, tasarruf için harika bir çözümdür space.It basit tasarım, zemin veya duvar alanı kaplamadan herhangi bir odayı dekore etmek için harika.

Çocuk odasını temiz ve düzenli tutmak için harika bir asılı peluş oyuncak saklama organizatörü!

Çok Yönlü Kullanım: Sadece bebek oyuncakları ve bebek aksesuarları için bir saklama çantası değildir.Bir banyo yatak odası veya çamaşırhaneler kapı organizatörü olarak veya bir kampçı veya karavandaki her şeyi organize etmek için kullanabilirsiniz.

1x Doldurulmuş Hayvan Depolama

Renk: Gri

Not:

Etiketler: saklama çantası, oyuncaklar organizatör depolama, ayakkabı depolama, düzenleyici, net asılı depolama, oyuncak ağı

Ürün özellikleri

Malzeme Giysi
CN Şanghay
Kaynak Anakara Çin

2 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-12-08

    Çok Teşekkür ederim

  2. Anonymous 2023-01-01

    Dar üst

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler