Ev Depolama ve Organizasyon

Bozuk para cüzdanı Kore Versiyonu PU Deri Taze Rahat Moda Karikatür Erkek Kadın Kredi Pasaport kart çantası noel hediyesi

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺83.28

Normal fiyat: ₺110.98

Renk
sku:
  • e19499
Tanım

Ürün Açıklaması

1 adet * El Çantası

2. Monitörler aynı kalibre edilmez, fotoğraflarda görüntülenen öğe rengi gerçek nesneden biraz farklı olabilir.

3. Büyük kapasite: Bu anahtar kutu, pratik ve kullanışlı olan 12 sıradan iş/kredi kartı, 1 fotoğraf yuvası, nakit, bozuk para veya birden fazla anahtar için 1 katlanmış nakit yuvası tutabilir.Hafif, taşıması kolay, taşıması ve kullanımı kolaydır.

Tanım:

2. Küçük ve Taşınabilir: Küçük ve hafif, kartvizitlerini saklamak isteyen iş adamları için uygundur.Arkadaşlara gönderilebilir, uygun.Yüksek kaliteli PU deriden yapılmış, bu dış tabaka iyi bir dokuya sahiptir ve bu dikiş ince ve düzgündür, hayatınızı daha rahat hale getirir.

5. Zarif tasarım: Bu PU cüzdan, zarif ve zarif, güzel bir görünüme sahiptir.Yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış, dayanıklı, uzun ömürlü, sağlam ve kullanımda kararlı.O dikiş sıkı, o dikişler sağlam ve çatlaması kolay değil.

Özellikler:

Bu PU cüzdan, zarif ve zarif, güzel bir görünüme sahiptir.Yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış, dayanıklı, uzun ömürlü, sağlam ve kullanımda kararlı.O dikiş sıkı, o dikişler sağlam ve çatlaması kolay değil.

Boyutu: 12 cm * 7.5 cm * 2.5 cm

Paket içeriği:

Bozuk para cüzdanı Kore Versiyonu PU Deri Taze Rahat Moda Karikatür Erkek Kadın Kredi Pasaport kart çantası noel hediyesi

Özellikler:

1. Ekstra Anahtarlık ve Taşınabilir: Anahtarlar veya kordon için anahtarlık tasarımı ile.Alışveriş, seyahat vb. İçin taşınabilir., çantanıza koyabilir ve farklı yerlere taşıyabilir, alışveriş yapmak, alışveriş yapmak veya farklı yerlere gitmek için kullanabilirsiniz.

Notlar:

1. Manuel ölçüm nedeniyle 0-1 inç hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler.

Stil: Kore tarzı

4. Kullanışlı Saklama Kutusu: Bu kart kutusunun fermuar tasarımı, bu kartları kolayca tanımlamanıza ve hızlı bir şekilde çıkarmanıza yardımcı olur, bu kartları hasardan korur, öğelerinizi içeride güvende tutar ve erişimi kolaydır.

Malzeme: PVC, PU deri

Etiketler: Bozuk Para Cüzdanı

Ürün özellikleri

Desen Üç Boyutlu Tip
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Su geçirmez PVC, PVC, PU Deri
Tip Saklama Torbaları
Boyut 12cm*7.5cm*2.5cm
Özellik Çevre Dostu
CN Guangdong
Tarz Kore tarzı
Şekil Dikdörtgensel
Form Üç Boyutlu Tip
Kullanmak Çok Amaçlı

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler