Anne ve Çocuk

Disney Incredibles 2 Baskı Çocuk Giysileri Bu Benim 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Yıl Doğum Günü Erkek Kız T shirt Bebek Çocuk T-shirt

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺63.41

Normal fiyat: ₺115.18

Renk
sku:
  • e201951
Tanım

Ürün Açıklaması

Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim çok takdir edilecektir.Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.

Alipay, Batı Birliği, TT.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir

2. Öğeleri herhangi bir nedenle aldıktan sonra 15 gün içinde iade ederseniz size iade edeceğiz.Ancak, alıcı iade edilen ürünlerin orijinal koşullarında olduğundan emin olmalıdır.Öğeler iade edildiğinde hasar görür veya kaybolursa, alıcı bu tür hasar veya kayıplardan sorumlu olacak ve alıcıya tam bir geri ödeme yapmayacağız.Alıcı, hasar veya kayıp maliyetini telafi etmek için lojistik şirketine bir talepte bulunmaya çalışmalıdır.

Nakliye hem alıcı hem de satıcı için büyük bir baş ağrısıdır, karşılıklı anlayışa çok ihtiyaç vardır.Rusya veya Brezilya'dan geliyorsanız, parsel için beklemek daha fazla sabır gerektirecektir.Teşekkürler.

Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen .Herhangi bir sorunu çözmek ve size en iyi müşteri hizmetlerini sunmak için elimizden geleni yapacağız.

Lütfen satın almadan önce açıklamanın tamamını okuduğunuzdan ve işlemi kabul ettiğinizden emin olun.

Biz çin sonrası hava posta ile dünya çapında ücretsiz nakliye sunuyoruz, ortalama teslim süresi 15B30 gün, rusya / brezilya için 25W45 olacak days.In durumunda veya ulusal gecikme, 60 günden uzun olacaktır.Nazik anlayışınız için teşekkürler.

1. Müşterilerimize elimizden gelenin en iyisini sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

Daha hızlı teslimat istiyorsanız EMS/DHL/UPS dahil olmak üzere uluslararası ekspres seçmenizi şiddetle tavsiye ederiz, onlardan indirimli fiyat alabiliriz, ancak nakliye ücreti tahsil edilecektir

3. Alıcı, öğeleri iade etmek için nakliye ücretlerinden sorumlu olacaktır.

Malları 50 gün içinde almadıysanız (Rusya ve Brezilya için %10 oran), lütfen bir süre uzatmak için bizimle iletişime geçin, bu nedenle anlaşmazlığı açmayın, çünkü teslimat tamamen satıcıların kontrolü dışındadır, postaneler görevi olmalı, ne anlaşmazlık gitmeyecek malları daha hızlı almanıza yardımcı olur.

Etiketler: kızlar basketbol için tişört, doğum günü gömlek çocuk, tuya probu, inanılmaz gömlek

Ürün özellikleri

Marka Adı Disney
Öğe Türü En iyi
Üstler Tipi Tişörtler
Cinsiyet Üniseks
Malzeme Polyester
Tarz Moda
Sezon Yaz
Yaş Aralığı 25-36m, 4-6y, 7-12y
Giyim Uzunluğu Düzenli
Yaka O-Boyun
Desen Türü Yazdırma
Uydurmak Normalden daha küçük uyuyor. Lütfen bu mağazanın boyut bilgilerini kontrol edin
Kaynak Anakara Çin
Bölüm Adı Çocuklar
Model Numarası ooo2649'nın sohbeti
Kol Uzunluğu (cm) Kısa

1 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-08-03

    Valorarlo'yu asla posta kutuma gelmediğimden beri yapamam ve abrí'nin bana para vermediği ya da bana mandaron'un bir tişörtünün kanıtının olmadığını gösteren çok fazla anlaşmazlık yapmadım. Tişört asla m e llego...com ya da öyle olsun...??? Bir kişi, lojistik operatörü bunu yaparsa, bir paket almadığını nasıl gösterir? Bu satıcıdan satın almaya dikkat edin, öğe üçüncü taraflar nedeniyle gelmezse size hiç yardımcı olmazlar.

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler