Çivi Sanatı ve Araçları

Floresan Pembe Kısa Yanlış Tırnak Tam Pürüzsüz DIY yapay tırnak Sanat İpuçları Parlak Squoval Renkler Uygulama İçin 24 adet

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺29.61

Normal fiyat: ₺39.54

Renk
sku:
  • e21594
Tanım

Ürün Açıklaması

4) Görünüşte uzun nakliye süresinden hoşlanmıyorsanız, lütfen satın almayın.Sadece nakliye süresi nedeniyle negatif veya nötr veya düşük bir DSR puanı almak istemiyoruz.Veya diğer daha iyi ve daha hızlı nakliye yöntemlerini seçebilirsiniz.

1) Amacımız En İyi Müşteri Hizmetini sunmaktır ve müşteri hizmetlerimiz tüm sorununuzu çözmek için her zaman hazırdır.Hakkında herhangi bir sorunuz varsa,,, vb.İstediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz, sorunu çözeceğiz ve size en iyi tatmin edici cevabı vereceğiz.5 Yıldızlı geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

1) Gönderdiğimiz nakliye yöntemi, alıcının seçimine dayanmaktadır.

Belirleme:

NAKLİYE ve DİĞER MASRAFLAR

3) Kişisel olarak özelleştirilmiş bir niyetiniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin ve isteğinizi belirtin

Bu çivi üstün kaliteye sahiptir

Fuşya Kısa oje Sanat Squoval Parlak Yüzey Tam takma tırnak Saf Renk Günlük Renkli Dekoratif Tırnaklar

HİZMETLER hakkında

ÖDEME ipuçları

2)En iyi fiyat ve en iyi tutum ile en kaliteli ürünleri satıyoruz, Herhangi bir sorunuz 24 saat içinde cevaplandırılacaktır (hafta sonları ve tatil günleri hariç)

Parsel zaten gönderildiğinde alıcı Bilgilerini değiştiremeyiz.

2) Ticari fatura için bir isteğiniz varsa, sipariş vermeden önce lütfen bizimle iletişime geçin.

24 adet çivi 1 kiti

İçeren:

Sorun çözülmeden önce lütfen olumsuz geribildirim bırakmayın

Seçtiğiniz için birçok renk

7) Ekonomik Hava Posta nedeniyle normal bir postadır, bu nedenle Çin'den ayrıldıktan sonra bilgi güncellenmez.'Mevcut değil' işaretli izleme bilgilerinin nakliye yöntemi dahil.

6) Teslim süresi hedefe ve diğer faktörlere bağlıdır, ancak çoğu ülke 10 ila 30 gün içinde teslimat yapabilir.Genellikle, 40~60 iş günü sürebilir.60 Gün içinde almazsanız, çözüm için lütfen bizimle iletişime geçin.

2) Öğeler 1-3 iş günü içinde sevk edilecektir ödeme tamamlandıktan sonra biz alınan.herhangi bir özel gereksiniminiz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.

Parmağınızı daha güzel hale getirmek

1) Satın almadan önce, lütfen alıcı bilgilerinizdeki bilgilerin doğru olduğundan emin olun, gereksiz sorunlardan kaçının.

OPP torba ile paketlenmiş

3) Zamanında cevap veremezsek, lütfen tüm sorularınızı doğrudan bırakın, en kısa sürede cevap vereceğiz.

82263 Bayanlar seçimi

3) Nakliye tatillerden, etkinliklerden, hava koşullarından ve diğer belirsizliklerden etkilenebilir.Varış saatini garanti edemedik.

5) İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına, sipariş ücretine veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Teklif vermeden/satın almadan önce bu ek masrafların ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

Etiketler: egzotik çivi, ıtachi sahte tırnaklar, disney minnie takma tırnaklar, sahte moda tırnaklar, sahte pembe tırnaklar, sahte çivi Filipinler, şahin çivileri, düşük sahte tırnaklar, amazon sahte tırnaklar, squoval çivi kısa

Ürün özellikleri

Malzeme abs
Tırnak Uzunluğu Kısa
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası sahte tırnaklar
Marka Adı EchiQ
Uygulama Parmak
Miktar 24pcs çivi
Boyut Artificial Fake Nails
Tırnak Genişliği Normal
Parça Sayısı Bir Birim
Tip Tam tırnak ipuçları

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler