Erkek Gözlükleri

9 Renkler Sıcak Satış Araba Retro Vintage Güneş Gözlüğü Yuvarlak Metal Güneş Gözlüğü Erkek Kadın Moda Gözlük Sürücü Gözlük Marka Tasarımcısı

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺34.19

Normal fiyat: ₺46.22

Renk
sku:
  • e235922
Tanım

Ürün Açıklaması

【Gözlüklerin korunması】

3. Bardakların temiz suyla durulanması ve kağıt havluyla kurutulması ve ardından özel olarak silinmesi önerilir cloth.It çerçevenin kenar telini silme merceğinin bir tarafında tutmak ve çerçevenin veya merceğin neden olduğu hasarı önlemek için merceği hafifçe silmek gerekir aşırı güçle.

Bu tür Polarize Güneş Gözlüğü, lenslerin kalitesini artırmak için kalınlaştırılmış ve güçlendirilmiş lensleri kullanır

Aslında, güneş gözlüklerinin bakımı tıpkı genel gözlüklerin bakımı gibidir, temizlik, katlama, depolama habit.It sadece güneş gözlükleri sık sık çıkarılır ve dikkatli olmazsanız çizilir, bu nedenle size hatırlatması gereken bazı küçük ayrıntılar vardır: güneş gözlükleri lekelendiğinde ve yapışmış, tırnaklarınızı kazımak için kullanmayın, yüzeyi kazımak kolaydır.

5. Profesyonel dükkana düzenli plastik ayarlama, çerçeve deformasyonu burun ve kulaklara yük getirir, lensin gevşemesi kolaydır.

Net, parlama önleyici etkisi daha iyidir!

Mesele daha aşınmaya dayanıklı, daha iyi esneklik, daha güçlü darbe dayanımı ve daha net görüş

1. Tek elle çıkarmak ve takmak, ayna çerçevesinin sol ve sağ tarafları arasındaki dengeyi bozarak aşağıdakilere neden olur deformation.It ayna bacaklarını iki elinizle yanağın her iki tarafına paralel olarak çıkarmanız ve takmanız önerilir.

Güneş gözlüğü takılmadığında, birçok insan onları başlarına, yakalarına veya pockets.At bu sefer, vücudun hareket aralığı, onları kırmamak veya zarar vermemek için çok büyük olmamalıdır.Ya da birisi onu bir handbag.It lensi tuşlar, taraklar, bakır plakalar ve diğer küçük şeylerle takmamak veya ruj ve diğer kozmetiklerle lekelenmemek için önce sert bir gözlük kılıfına koymanız ve ardından bir çantaya koymanız önerilir.

6. Güçlü darbeden kaynaklanan, göz ve yüz hasarına neden olan lens kırılmasını önlemek için lütfen yoğun sporlarda gözlük kullanmayın; ışık dağılımının neden olduğu görme kaybını önlemek için lütfen yıpranmış lensler kullanmayın; göz yaralanmasını önlemek için lütfen doğrudan güneşe veya güçlü parlamaya bakmayın.

2. Çıkarırken ve takarken, genellikle önce sol bacak katlanır, bu da çerçeve deformasyonuna neden olması kolay değildir.

4. Gözlük takmadığınızda, lütfen gözlük beziyle sarın ve gözlük kutusuna koyun.Geçici olarak yerleştirilirse, lütfen gözlüklerin dışbükey tarafını yukarı doğru yerleştirin, aksi takdirde lensler kolayca olacaktır worn.At aynı zamanda, gözlükler böcek kovucu, tuvalet temizlik ürünleri, kozmetik, saç jölesi, ilaçlar ve diğer aşındırıcı maddelerle temastan kaçınmalı, uzun süreli doğrudan güneş ışığından ve yüksek sıcaklık (60 ° C'nin üzerinde), aksi takdirde lenslerin ve çerçevelerin bozulmasına, bozulmasına ve renk bozulmasına neden olmak kolaydır.

Göz kamaştırıcı Güneş gözlüğü güneşte aktif olmanızı sağlar, iyi freedom.In aslında, güneş gözlüğü güneşi engelleyebilir, ancak kirlilik hasarını engelleyemez, bu yüzden yüzünü kaybetmemek için dikkatli bir şekilde ilgilenmeliyiz.

7. Güneş gözlüklerinin bakımı

Alaşım sürüş güneş gözlüğü

Etiketler: sıcak satış fare, erkek parfümü orijinal satış, tommy Bayan güneş gözlüğü, gözlük katelua, gözlük raifan, gözlük vozhd, Bayan güneş gözlüğü ce, yumuşak sandalet erkek satışı, gözlük autsun, bayan güneş gözlüğü di

Ürün özellikleri

Tarz Moda
995 996
Model Numarası -
Lensler Malzeme Polikarbonat
renk 9 renkler
Kaynak Anakara Çin
Cinsiyet kadınlar
Çerçeve Malzemesi Maden

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler