Bavul ve Çantalar

Süper mario Baskı Gıda Taze Tutmak Öğle Soğutucu Çanta Termal Piknik Seyahat saklama kutusu Termal Yalıtımlı Moda Çocuk Öğle Yemeği Çantaları

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺683.05

Renk
sku:
  • e23704
Tanım

Ürün Açıklaması

Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz

3.Geri dönüş :

Tüm mallar sevkıyattan önce kontrol edilir,bu nedenle satın alma işleminden memnun değilseniz, ürünleri bir hafta içinde değiştirebilir ve satın alma işleminizin alınmasından itibaren 24 saat içinde bizimle iletişime geçebilirsiniz.

2.Nakliye:

100 % Gerçek fotoğraflar, renk farklılıkları diğer bazı nedenlerden kaynaklanabilir.ayni hakim lütfen.

Tüm iade öğeler kutu ve aksesuarlar dahil olmak üzere orijinal koşullarında olmalıdır,kırık,çizik vb.Gibi erkek kusurları garanti edilmez.

Nakliye ve teslim ücreti iade edilmez ve müşteri iade ve yeniden göndermenin tüm ücretlerinden sorumlu olmalıdır.

Alıcı,kazalar,gecikmeler veya diğer sorunlar gibi nakliye hizmetinden kaynaklanan herhangi bir sigorta, sorun ve hasardan sorumludur.

Biz tam ödeme onaylandıktan sonra 2-5 iş günü içinde mal göndereceğiz, ödeme mevcut değilse, siparişiniz otomatik olarak kapanacaktır.

Tam ödeme sipariş verdikten sonra 7 gün içinde yapılmalıdır.veya sipariş geçersiz olacak veya sistem tarafından iptal edilecektir.

Satış sonrası

Biz Çin sonrası hava posta ile ücretsiz nakliye ulaşmak.Rusya ve abd'ye ücretsiz gönderim,14-55 iş günü içinde ülkelerin çoğu.

1.Ödeme:

Alıcınızın bilgilerini doldururken ilgili kişi,adres,posta kodu ve telefon numarası gibi tüm ayrıntılı bilgileri doldurduğunuzdan emin olun.

Etiketler: Çocuk Öğle Yemeği Çantası, öğle yemeği çantası çocuk, öğle yemeği çantası, çocuklar için öğle yemeği çantası

Ürün özellikleri

Kaynak Anakara Çin
Model Numarası G
Menşe Yeri Çin (Anakara)
Cinsiyet Erkek / Genç / Kız
Sırt çantası Kullanımı Isı Yalıtımlı Öğle Yemeği Çantası
Ürün Ağırlığı 210g
Marka Adı Avukat
Malzeme Polyester
CN Fujian
Tip 2 Kişi

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler