Otomobil, yedek parça ve Aksesuarları

Isudar MQB Özel ISO Kablosu ISUDAR / VW / Volkswagen / MQB / Golf 7 / POLO / Platform araç DVD oynatıcı sadece fit ISUDAR Android RADYO

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺228.83

Renk
sku:
  • e24111
Tanım

Ürün Açıklaması

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı.

5. SERVİS TRANSIT SÜRESİ taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

Biz onlar hakkında bilmiyorsanız sorunları çözmek mümkün değildir!

3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

Kablo bu cihazlar için uygundur:

3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM Edsmenerji.com.tr işlemi iptal SONRA.YA da bir yedek seçebilirsiniz.

Isudar ISO Kablosu İçin ISUDAR / VW / Volkswagen / MQB / Golf 7 Platformu, sadece Android Cihazlar için fit 16 PİNS

Edsmenerji.com.tr sipariş üzerine yukarıda listelenen politikaların tümünü kabul ediyorsunuz!

8. Teslim Süresi:

4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

Not: Bu kabloyu sipariş etmeden önce lütfen orijinal radyo konektörünüzü kontrol edin.

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir Endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

Herhangi bir ithalat vergisi, gümrük ücreti, uzaktan ek ücret veya gümrük gecikmesinden sorumlu değiliz.Parsel alıcı nedeniyle bize geri dönerse?yukarıdaki ücretleri ödemeyi reddettiğimizde, alıcı bu ücretleri tamamlayana ve tüm iade ve yeniden gönderme masraflarını ödeyene kadar parseli yeniden göndermeyiz.Alıcı, yukarıdaki nedene dayanarak siparişi iptal edemez veya geri ödeme talebinde bulunamaz.

Aracınız MQB Platformuysa, DVD oynatıcıyı sipariş ettikten sonra lütfen bu kablo için de sipariş verin.Emin olamıyorsanız, lütfen bizimle onaylayın.

1. Dünya çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

1. arızalı ürünler için 12 ay üreticinin sınırlı garantisi (aldıktan sonra hasar görmüş ve/veya yanlış kullanılmış ürünler hariç).Aksesuarlar 3 ay garantilidir.

4. Biz tüm nakliye maliyeti taşıyacak ürün(ler) (olan) reklamı gibi değil.

2. Arızalı ürünler garanti süresi içinde (ve mümkünse orijinal ambalajında) bildirilmeli ve iade edilmelidir.Kusurun ne olduğunu bize bildirmeli ve sipariş numaranızı vermelisiniz.SÜRESİ DOLMUŞ BİR GARANTİ İLE ÖĞELERİ TAMİR ETMİYORUZ VEYA DEĞİŞTİRMİYORUZ.

6. Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.Amacımız müşteri memnuniyeti!

2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

7. Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve po#.

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

3) Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

2) Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

Etiketler: taşıyıcı t5, bağdaştırıcı, quadlock, araba çalar

Ürün özellikleri

Öğe Türü Kablolular, Adaptörler ve Soketler
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı ISUDAR'IN
Gerilim 12V

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler