Bayan Ayakkabıları

Kadın vulkanize ayakkabı Yaz Kadın Ayakkabı kadın ayakkabısı Beyaz Tenis Kadın Ayakkabı Platformu Rahat Bayanlar Hakiki Deri-40

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺560.23

Normal fiyat: ₺1 120.27

Renk
sku:
  • e24572
Tanım

Ürün Açıklaması

İade ve Değişim:

Anlayışınız ve işbirliğiniz için teşekkür ederiz!Mutlu alışveriş!

2. Tüm öğelerimizi ePacket,SF,Çin Post Air Mail,DHL,TNT,UPS,EMS veya Ülkelerin Diğer Gönderileri vb.Yoluyla gönderiyoruz.ePacket tarafından nakliye, Post Air Mail, genellikle 20-70 gün sürer,DHL tarafından nakliye, genellikle 5-7 iş günü sürer arrive.It gümrükleme,tatil,hava durumu veya mücbir sebep faktörlerindeki gecikme nedeniyle daha uzun sürebilir.

3.Uluslararası ekspres teslimatın yüksek maliyeti nedeniyle, paketteki mallar kutuyu içermez .

4. Lütfen alıcıların ülkenize ithalat için tüm ek gümrük ücretleri,aracılık ücretleri,vergileri ve vergilerden sorumlu olduğunu unutmayın.Bu ek ücretler teslimat sırasında toplanabilir.Biz reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir.Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez, ve alıcılar gümrük vergilerinin sorumludur.

3.Bizim boyut grafik göre doğru boyutu seçin.

4.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin, size en kısa sürede cevap vereceğiz.

Biz Edsmenerji.com.tr ödeme onay alındıktan sonra 3 iş günü içinde sipariş gemi olacak.

Geri bildirim:

Bizimle iletişime geçin:

Ayakkabıların deforme olmadığından ve sıkılarak hasar görmediğinden emin olmak için, tüm ayakkabılarımız "ayakkabı kutusu" yerine bir şişme çanta ile paketlenecektir, eğer hala kutuyu istiyorsanız, lütfen bize mesaj bırakın

1. Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Lütfen bize olumlu bir geribildirim ve 5 yıldız bizim ayakkabı ve hizmetleri ile memnun iseniz.

Nakliye:

Bizim dükkana hoşgeldiniz

1.Ölçüm kesinlikle doğru değil, belki ± 5 mm'lik bir hata var.

Sipariş vermeden önce lütfen ayak uzunluğunuzu ölçün. Çok önemli!!!

1. teslim edilen tüm ürünlerin %100'ü sevk edilmeden önce kaliteli ve sıkı inceleme altındadır.Herhangi bir kalite probleminden kaçınmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

1.Ayakkabı boyutu çin boyutu olduğunu.

2. Öğenizi aldığınızda memnun değilseniz, değiştirme veya para iadesi için lütfen 15 gün içinde iade edin.Öğeleri iade etmeden önce lütfen bizimle iletişime geçin.Alıcı, iade edilen ürünlerin orijinal koşullarında olduğundan emin olmalıdır.Öğeler iade edildiğinde hasar görür veya kaybolursa, alıcı hasarlı veya kayıptan sorumlu olacaktır,alıcıya tam bir geri ödeme yapmayacağız. (İleri geri nakliye masrafı alıcı tarafından üstlenilmelidir)

Herhangi bir sorunuz olduğunda lütfen bizimle iletişime geçin.Tüm e-posta veya mesajlar 24 saat içinde cevaplandırılacaktır

2. Bizim ayakkabı veya hizmet ile herhangi bir sorunuz varsa, bize bir negatif geribildirim vermek önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.sorunları çözmek ve size en iyi müşteri hizmetini sunmak için elimizden geleni yapacağız.

2.Görüntülenen renkler farklı bilgisayarlar nedeniyle biraz farklı olabilir.

Bizim dükkana hoşgeldiniz

1. Öğeniz Edsmenerji.com.tr 1-2 gün içinde doğrulandıktan sonra sevk edilecektir, özel durumlarda, belki 3-5 gün olacaktır.

.Sevkiyat

2.Boyuta karşılık gelen uzunluk, ayağın uzunluğu değil, iç tabanın uzunluğudur.

Ücretsiz kargo kuryesi seçtiğinizde, farklı ülkelere göre daha iyi bir kurye şirketi seçeceğiz, nakliye için para ödediyseniz, gönderilecek kurye seçiminizi takip edeceğiz.

3. Öğenizi gönderdikten sonra size bir takip numarası göndereceğiz,lütfen kontrol edin ve yerel Postaneniz veya Ekspres ofisinizle iletişim halinde olun.

Lütfen ayağınızı ölçün !!!

Alıcı Bildirimi

Etiketler: platform ayakkabılar, nike hava kuvvetleri 1 bayan spor ayakkabı yüksek top, kadın ayakkabı, damaishoe'nun, spor ayakkabı kadın

Ürün özellikleri

Kapatma Tipi Bağlamak
İç taban Malzemesi Kumaş
Topuk Yüksekliği Düşük (1 cm-3 cm)
Uydurmak Gerçek boyuta uyar, normal bedeninizi alın
Moda Elemanı Karışık Renkler
Marka Adı NoEnName_Null
Model Numarası 35-40
Sezon İlkbahar / Sonbahar
Bölüm Adı Yetişkin
Desen Türü Karışık Renkler
Astar Malzemesi Pamuklu Kumaş
Bağlamak Pamuklu Kumaş
Üst Malzeme PU
Yuvarlak baş Karışık Renkler
gazlı bez orta topuk
İlkbahar Sonbahar
Kaynak Anakara Çin
Ayakkabı Tipi diğer
PU Orta Ağız

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler