Araçlar

Kilit Kelepçe Tipi Yüksek Basınçlı Yağ Memesi Yüksek Gres Gres Tabancası Konektörü Ağız Kaplin Çoğaltıcı Sonu Adaptörü Uydurma Kilit

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺110.02

Normal fiyat: ₺186.42

Renk
sku:
  • e24619
Tanım

Ürün Açıklaması

Tip; Gres Memesi

Çalışma basıncı; bilinmiyor (psi)

Renk; 17439, 6. nesil kilitleme maşası tipi yüksek basınçlı gres memesi, 25/kutu 100/adet, 0.16 kg, 17422, 7. nesil kilitleme maşası tipi yüksek basınçlı gres memesi, 25/kutu 100 / adet, 0.17 kg, 17415, 8. nesil vidalı tip yüksek basınçlı gres memesi, 20/kutu 80 / adet, 0.25 kg

【Geniş Uygulama】 Taşınabilir Gres Tabancası Kuplörü tüm 1/8 NPT Standart Gres tabancalarına, Mini Gres Tabancalarına uyar, ayrıca tüm DIN ve SAE Gres Bağlantı Parçaları ile çalışır, sadece mevcut gres tabancası kuplörünüzü değiştirin.Bu ağır hizmet tipi alet, şantiyelerde veya büyük ölçekli oto tamir atölyelerinde kullanım için mükemmel bir araçtır. machinery.It ayrıca tarım traktörleri, pulluklar, güdük çekiciler, disk tırmıkları, ekiciler ve daha fazlası için harika bir yağlama aracıdır.

Net ağırlık; 0.16-0.25 kg

【Tek Elle Kullanım】 Gres tabancası kuplörü, tek elle kullanıma izin veren düzgün bir geri çekme mekanizmasına sahiptir operation.No yağlama sırasında tutmanız gerekir, gres tabancası kuplörünü kilitlemek, gres tabancasını iki elinizle serbest bırakmanıza izin verir.

【Benzersiz tasarım】 İç contayı geri çeken ve kör noktadaki gresörlüğü bağlantısının bulunmasına yardımcı olmak için dış manşon halkasını açık bırakan yükseltilmiş gres tabancası kuplörü.

Modeli; Kilit Kelepçe Tipi-Vida Tipi

Tanım:

Özellikler:

Ürün özellikleri

Kullanım alanı; makine ve ekipmanların yağlanması

Ekstrüzyon basıncı; bilinmiyor (psi)

【GÜÇLÜ üretim kalitesi】 Bu yüksek kaliteli gres tabancası kuplörü, dükkanda veya garajda gün boyu kullanım için yüksek kaliteli galvanizli alaşımlı çelikten yapılmıştır ve piyasadaki diğer gres kuplörlerinden daha ağır ve daha güçlüdür.

Namlu kapasitesi; bilinmiyor

【Kilitle ve Mühürle】 Gres tabancası kuplörü.Gres Tabancası Kuplörümüzün güçlendirilmiş çeneleri ve birinci sınıf halkaları, uzun ömürlü performans sağlar ve 14000 psi'lik aşırı basınçlarda bile sızıntıları önler.

Serisi; Yüksek Basınçlı Gres Memesi

Uzunluk; 88-390 (mm)

1 * Yüksek basınçlı yağ memesi

Toplam uzunluk; 88-390mm

Paket içeriği:

Etiketler: kilit kelepçesi, amortisör aracı

Ürün özellikleri

Destek Hızlı kargo Destek Perakende
Ekstrüzyon basıncı bilinmeyen (psı)
çalışma basıncı bilinmeyen (psı)
Toplam Uzunluk 88-390mm
Destek Dropshipping Destek toptan
Sertifika Hiçbiri
Uzunluk 88-390 (mm)
Tip gres memesi
Kaynak Anakara Çin
Varil Kapasitesi bilinmeyen
Kullanım kapsamı makine ve ekipmanların yağlanması
Net ağırlık 0,16-0,25 kg
kalıp Kilit Kelepçesi Tipi-Vidalı Tip

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler