Anne ve Çocuk

5 adet / grup Bebek Önlükler Çift Pamuk Üçgen Eşarp Diş Çıkarma Tükürük 2021 Yeni Varış Havlu Bebek Yeme Aksesuarı Bebek Şeyler

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺106.58

Normal fiyat: ₺213.17

Renk
sku:
  • e252101
Tanım

Ürün Açıklaması

Lütfen adınızı, adresinizi ve Telefon Numaranızın yanı sıra ürün boyutunuzu ve renginizi dikkatlice kontrol edin.Ödemeniz tamamlandıktan sonra 5 gün içinde ürün göndereceğiz.

Biz olumlu geribildirim için teşekkür ederiz ve biz de size cevap verecektir.

Biz Çin sonrası hava posta hizmeti sunmak, mümkün olduğunca hızlı transit olacak.Bazen kötü hava koşulları veya gümrükleme sırasında zaman kaybı nedeniyle daha uzun olur, genel taşıma süresi 15 ila 60 gündür, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Herhangi bir sorunuz varsa veya yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!Tüm e-postalar bizim iş günü içinde cevap verilecektir.

3.It ürününüzü aldıktan sonra iadenizi işleme koymak 7 iş günü kadar sürebilir .Diğer tüm nakliye ücretlerinden müşteri sorumludur.

Nakliye

Toptan hakkında

1.Sadece arızalı ürün değişimi veya para iadesi sunulacak.

iade politikası

Toptancılar sıcak karşılanacaktır!Kendi fabrikamız var, birçok toptancı fabrikamızdan çok fazla ürün satın alıyor.Size en iyi fiyatı vereceğiz ve kalite de garanti edilmektedir.Büyük miktarda satın alma yapacaksanız, lütfen nakliye, ödeme ve özel indirim hakkında bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

Geri bildirim

Ürünümüzden memnunsanız, lütfen 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakın

2.Müşteri, ürünü aldıktan sonraki 7 gün içinde değiştirme veya para iadesi talebinde bulunabilir.Müşteri ürünü orijinal koşullarda bize iade etmeli ve iade için yudumlama masraflarını karşılamalıdır.

Etiketler: bebek havlusunu kurtar, tükürük havlu kız, çocuk yiyen aksesuarlar, 20 bebek havlusu, kostüm bebek eşyaları, biberon fırçaları, karikatür bebek tükürük, biberon, kııty bebek bezi, belediye başkanlığı bebek aksesuarları

Ürün özellikleri

Tarz Yenilik
Cinsiyet Üniseks
paket 5 adet / paket
Uygulama Bebeğim için mükemmel bir bebek hediye duş, Noel, Doğum günü
Malzeme Pamuk
Kaynak Anakara Çin, Zhejiang Çin (Anakara)
Boyut 40*29*19.5cm (L*W* H)
Model Numarası Sk0001'in
Desen Türü Yazdırma
Yaş Aralığı 0-6m, 7-12m, 13-24m arası
Malzeme Bileşimi %100 Pamuk
Eklentiler Ykk'nın
Bölüm Adı Bebek
Öğe Türü Önlükler & Burp Bezler
Önerilen yaş kullanım 3-24 ay

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler