Araçlar

0-55MHz AD9850 DDS Sinyal Jeneratörü Kısa Dalga radyo frekansı Dalga bandı AMATÖR Radyo Alıcı-verici Modülü 12V

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺805.10

Normal fiyat: ₺936.13

Renk
sku:
  • e25215
Tanım

Ürün Açıklaması

F: CW_OFFSET: CW çalışma modu değeri değiştirmek için kodlama anahtarını ince ayar yapmak ve ayarlamak için, adım tuşu ayar adımıyla bir sonraki öğeye girmek için cal'a basın.

Örneğin: 1KHZ kademede, serbest bırakıldıktan sonra imleci hareket ettirin, ardından değişiklik bir adım 1K olacaktır (dönüş çok hızlıysa, sistem algılanacaktır, kapsam ayarlarının ötesine geçmek değişmeden kalabilir.)

Onu

MEM tuşuna dokunun, lcd'nin üst kısmında "MEM 1" görüntülenecektir, MEM modunda TX düğmesi ve RPT tuşu işlevi normal olduğunda kullanmak istediğiniz kanalı seçmek için kodlayıcıyı kullanabilirsiniz, ancak kodlayıcı frekansını, RIT işlevini değiştiremezsiniz düzgünce. (RIT frekansını değiştirmek için kodlayıcıyı kullanabilirsiniz).Zaman MEM modu, kurulum menüsü veya frekans depolama kullanamazsınız.

H: ÇARPAN: çarpan ayarı 1 olarak ayarlanmalıdır, bir sonraki öğeye girmek için cal'a basın.

RX = ABS (RX_DDS_FREQ)

RX_DDS_FREQ, MIN_RX_DDS_FREQ, MAX_RX_DDS_FREQ, TX_OFFSET_FREQ & OFFSET_FREQ

1, DDS sistemi CLK 30 MHZ aktif kristal sonra frekans ile ölçülebilir, ölçülen değer 6 ile çarpılır, hesaplanan değer burada ayarlanır, AD9851 kullanıyorsanız, başlangıçta hat üzerinde 180 milyona ayarlanır.

Mevcut VFO frekansını saklayın: MEM düğmesini 1 saniye basılı tutun, kodlayıcıyı kullanarak saklamak istediğiniz kanalı seçer.Aynı anda seçilen, seçilen kanal orijinal frekansı LCD'de görüntülenecek, daha sonra bir kez daha MEM düğmesini 1 saniye basılı tutun, aynı zamanda VFO ekranına geri dönün "KAYDETME" mesajı kısaca görüntülenecektir. (Depolanmış) VFO ekranına veya depolamaya geri dönmeye karar verirseniz, MEM tuşuna dokunun veya otomatik olarak geri dönmek için 10 saniye bekleyin.Hafıza işlevini kullanmadan önce, tüm parametrelerin doğru olduğundan emin olun, bu yanlış mesaj yazılı mektubun askıda kalmasını önleyecektir.

Hata ayıklama ayarlarını kullan

5: bant genişliği güç regülasyonu, tamamen

VFO VFO A, VFO B'ye dönüştürülür veya bir VFO B, VFO A'ya geçer.

1) Bellek frekansı kullanımını göz ardı ederek MEM tuşuna dokunun.

TX = ABS (RX_DDS_FREQ + TX_OFFSET_FREQ)

Bitmiş ürün, DDS, dijital doğrudan giriş frekansı, hacim potansiyometre potansiyometre ile, amplifikatör kazanç bant genişliği potansiyometre, AGC potansiyometre, S-LED masa ekran, bir ayakta dalga - LED masa ekran

** * * Bellek kanalını kullan

LCD arka ışık bağlantısı sağlar, 16 fit topraklanmış, 15 fit seri olarak + 5V güç kaynağına bağlı 51 ohm direnç gibidir, arka ışığı kapalı tutmak istiyorsanız + 5V kontrole geçebilirsiniz.

B: DDS-SYSTEM-CLK: çip çalışma frekansı ayarlanır, değeri değiştirmek için kodlama anahtarını ayarlayın, adım tuşu ayar adımı ile AD9851 aktif Zhong'un 6 çarpan değerine ayarlanır, AD9850 kaynağın gerçek çıkışına ayarlanır Yeniden yapılandırma değeri, bir sonraki öğeye girmek için cal'ye basın.

A: 6XREFCLE'I etkinleştirin: Çip saat modunu ayarlayın, frekans kodlama anahtarı ayarlarını yapın, AD9851 6 oktav olarak ayarlayın, AD9850 1 oktav olarak ayarlayın, bir sonraki öğeye girmek için cal'ye basın.

İki, DDS hata ayıklama

MEM depolama modu dönüştürme

Kendi konfigürasyon LCD ekranını kullanabilecek kişi sayısını dikkate alarak, LED arka ışığı farklı polarite nedeniyle olabilir, bu nedenle PCB, 15 ve 16 fit boştur ve hepinizden lcd'yi kullanılan polariteye göre bağlamanızı isteyin.

1: 12 v giriş

VFO modunu döndürerek MEM modundan çıkmanın iki yolu vardır:

Olumlu veya olumsuz olabilir.

TX = ÇARPAN x (RX_DDS_FREQ + OFFSET_FREQ + TX_OFFSET_FREQ )

8, LCD arka ışık bağlantısı

Adım adım ayar düğmeleri.

2: 12 v çıkış

Diğer notlar:

Herhangi bir adımda VFO durumunu ayarlayın, eeprom'da saklanacaktır. (Kurulum ve RIT Ayarları menüsünde saklanmaz)

Üç, DDS anahtar talimatları ve adımları:

Mikrodenetleyicinin sınırlı kapasitesi nedeniyle, sürücü veya harici röle çalışma voltajı farklıdır, doğrudan bir röleyi çalıştırmaz, sürücülerin çalışma moduna ihtiyacı vardır ve çalışma bandının harici bir sürücü devresine ihtiyacı vardır, belirli bir devre diğer malzemelere başvurabilir.

Operasyonda, kurulum menüsü depolama doğruluğunu kontrol edecek, bir hata mesajı içerdiği tespit edilirse," MEM "ekranı" - - - " olarak değişir, bu da kurulum menüsündeyken daha sonra belirli parametreleri değiştirmenize neden olur.Ve sonra önceki değişiklikleri saklamayı deneyin. (Örneğin: ffice varsayalım: smarttags " / > alım frekansı belleği 30M 1, MAKSİMUM RX DDS frekans frekansını 29m'ye koyarsanız, MEM 1'i kullanmaya çalıştığınızda, kurulum menüsü erkeklerde 30M alım frekansı hatasını keşfedecektir, çünkü çok yüksek), bu nedenle, doğru yaklaşım, depolamadan önce uygun menü ayarlarıdır.

RIT (ayar) hafifçe basarsa, LCD'de" RIT " görüntülenecektir, ancak frekans büyük ölçüde değişmeyecektir, (RX frekansı +/- MAX_RIT_OFFSET frekans aralığı), tuşa tekrar basın RIT, RIT ekranı kaybolacak ve RX frekansına geri dönecek ve RIT frekansını temizleyecektir.

ÇARPAN ayarlarından sonra menü ayarlarındaki herhangi bir değişiklik eeprom'da saklanacak ve kısaca "kaydetme" mesajını gösterecek ve VFO durumuna dönecektir.

Altı cilt

ENC kodlama anahtarı kablo ayakları

Dönüşüm SSB çalışma modu, USB LSB AM CW döngüsü dönüşüm.

Etiketler: qlf ham radyo, radyo 2 din mazda primence, ad9854 modülü dds, anten 8 kısa dalga, ad9850 seti, photoshop dds eklentisi, tel anten kısa dalga, mch rf sinyal üreteci, jeneratörler yüksek frekans, sinyal üreteci anten

Ürün özellikleri

Marka Adı diymore
Kendin Yap Malzemeleri ELEKTRİK
Model Numarası AD9850'NIN sohbeti
Kaynak Anakara Çin
Ekran Boyutu 3.0-4.9 İnç
Sertifika CE

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler