Balık tutma

Piller Balıkçılık Şamandıra Elektronik Lityum Pin Aksesuarları Mücadele Balıkçılık Şamandıra Pil 5 adet / takım CR-311 / CR-322 / CR-425 / CR-435

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺50.81

Normal fiyat: ₺65.13

Renk
sku:
  • e260244
Tanım

Ürün Açıklaması

Piller doğrudan pil bölmesine itilir (döner yerleştirme).Pil bölmesinde pil gevşekse, pili sıkıştırmak için pil bölmesinin yanına küçük kağıt şeritleri yerleştirilebilir.

2x Balıkçılık aydınlık Sopa (dahil LED entegre lamba kapağı, 311 pil, kauçuk yüzer kuyruk konektörü)

5. Paslanmaz çelikten imal edilmiştir ve iyi sızdırmazlık performansına sahiptir.İğne, kısa devreyi ve sızıntıyı etkili bir şekilde önleyebilen ve pil kullanımının güvenliğini artırabilen siyah sızdırmazlık ve sızdırmaz fişe sahiptir.

1. Lityum pillerle, her pilin tam voltaja sahip olduğundan emin olmak için fabrikadan çıkmadan önce her pilin kalitesi sıkı bir şekilde kontrol edilir ve elektrik miktarı ile test edilir.

4. Elektrikli ev aletleri ile daha iyi paslanmaz çelik malzeme, benzersiz iğne işlemi benimseyin, yeni enerji teknolojisi, cıva içermeyen çevre koruma ve güvenliği benimseyin.

Malzeme: Paslanmaz Çelik

Özellikler: Piller şarj edilemez

Boyutu: resimlerde görüldüğü Gibi

veya

pencere.Yönetici Hesabı = 238137169;

3. Kimyasal olarak kararlı hammaddelerin kullanımı, yüksek ve düşük kararsız akım görünmeyecek, kararsız akımın elektrikli cihazlara zarar vermesini etkili bir şekilde önleyecektir.

Özellikler:

Tipi:Elektronik Balıkçılık Şamandıra Pil

5x Şamandıra Piller

Paslanmaz çelikten imal edilmiştir ve iyi sızdırmazlık performansına sahiptir.İğne, kısa devreyi ve sızıntıyı etkili bir şekilde önleyebilen ve pil kullanımının güvenliğini artırabilen siyah sızdırmazlık ve sızdırmaz fişe sahiptir.

Paket içeriği:

Pil modeli: CR-311 / CR-322 / CR-425 / CR-435

Özellikler:

Koruma yöntemi:

Uygulama kapsamı: elektronik balıkçılık şamandıra İçin

Kullanım yöntemi:

Şamandıra Tipi: Aydınlık Şamandıra

Suda elektronik sürüklenme kullanıldıktan sonra, şamandıraya giren nemin buharlaşmasını sağlamak için lütfen onu toplamak ve korumak için ayrıştırın.Elektronik yüzmenin servis ömrü uzar.

2. Kalite güvencesi, düşük kendi kendine deşarj, 2'ye kadar geçerlilik years.It düşük sıcaklıkta ve kuru ortamda saklanması tavsiye edilir, bu da pillerin saklama süresini uzatabilir.

Etiketler: balıkçılık kutuları araçları, olta takımı rompin, şeffaf büyük dudak parlatıcısı, ıkka balıkçılık, iç çamaşırı nakliye avrupa, cr 10 mat, adaptör cr322, tanımsız pantolon, balıkçılık aksesuarları katkı maddesi, kucaklayan olta

Ürün özellikleri

Malzeme Paslanmaz Çelik
Tip Balık Kavrama
Kaynak Anakara Çin
Mıknatıs Balıkçılık Evet

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler