Kadın Çantaları

Tote Çanta Sevimli Köpek Hayvan Baskı Kolu Yeniden kullanılabilir omuz çantaları Özelleştirilebilir Kadın Rahat Çanta İş Günlük Büyük Tur Tote

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺103.91

Normal fiyat: ₺150.71

Renk
sku:
  • e26526
Tanım

Ürün Açıklaması

3.Makinede yıkanabilir: Yıkanabilir, herhangi bir ipli çanta için bir zorunluluktur.Bu ipli çantalar makinede yıkanabilir, hafif bir deterjan kullanılması ve kuruması için asılması önerilir!

Okul Çantaları İpli Çanta Softback Çanta

5.Kaliteli hizmet: Müşterilerimize iyi bir alışveriş deneyimi sunmayı taahhüt ediyoruz.Ürünün herhangi bir kalite sorunu varsa, lütfen bizimle iletişime geçin ve 24 saat içinde sizin için çözeceğiz.

Boyut

Tote Çanta Sevimli Köpek Hayvan Baskı Kolu Yeniden kullanılabilir omuz çantaları Özelleştirilebilir Kadın Rahat Çanta İş Günlük Büyük Tur Tote

Özel Desen

1.İpli çantamız, spor giyim ve ayakkabı, eldiven, spor havlusu, yüzme ekipmanı ve günlük ihtiyaçlar gibi çeşitli eşyaları taşıyabilecek kadar büyük olan 33cm x 38cm boyutlarında uniseksdir.

2.Geliştirilmiş dayanıklılık ve konfor: İpli sırt çantamız, süper dayanıklı ve günlük aşınma ve yıpranmaya dayanabilen yüksek yoğunluklu polyesterden yapılmıştır.İpli kapatma, öğeleri hızlı bir şekilde saklamanıza ve kolayca takmanıza ve çıkarmanıza olanak tanır.Kalın büzme ipi omuzların boğulmasını önler ve omuzlardaki yükü azaltmaya yardımcı olur.

4.Amaç: Bu ipli sırt çantaları okul, spor salonu, spor, yoga, dans, seyahat, el bagajı, bagaj, kamp, yürüyüş, takım çalışması, eğitim vb.İçin çok uygundur.!Bu spor çantası ipli de erkekler, kadınlar ve çocuklar için harika bir hediye.

Etiketler: haddeleme iş tote çanta, sevimli kemer çantaları, palio omuz çantaları, bebe sevimli çanta, büyük kadın iş tote çanta, kaptial tote çanta, sevimli kedi çanta, sevimli paket çanta, monederos omuz çanta, sevimli tavşan çantaları

Ürün özellikleri

Desen Türü Hayvan Baskıları
Ana Malzeme Polyester
Cinsiyet kadınlar
Tarz Gündelik
Sertlik yumuşak
Kalabalık Öğrenci Kadın Genç Kız Erkek Gezgin
Çanta Tipi Taşıyor
Dış Katı Çanta
Menşe Yeri ZHE JİANG Eyaleti
Model Numarası hl3205 / 202111181514F Kardeş Çanta
Takım elbise için Nakliye Seyahat Açık Hava Etkinliği Okul çalışması
Özellikler Dayanıklı, taşınabilir, Büyük kapasite, Katlanabilir
Grafik Tasarım Sevimli Hayvan Köpek At Tavşan Çanta
Şekil Günlük Tote
Dekorasyon Karikatür Baskı
Kaynak Anakara Çin
Kapatma Tipi fermuarlı
Öğe Türü Çantalar
Neden Çok yönlü
İç İç fermuarlı Cebi
Astar Malzemesi Polyester
Tutamak/Kayış Sayısı İkili

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler